Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba
12 kasım da opu oldu
5 tane 5. Gün embriyosu donduruldu
Ocak 10 gibi transferim olcak. Tek emriyo. Hepimize uğurlu gelsin yeni yıl inşallahh

Merhaba hanımlar bende ocak ayında transfer olacagım embriyolarım genetikteydi onların sağlıklı gelmesini bekledik
Bu benim 4. Transferim olacak daha önce 2 gebelik geçirdim devamı gelmedi inşallah bu son olur.
Meraba canim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bende 1 düşük 1 tane de tutmadi 3 olucak transfer Ocak 6 İnsalalh tutar bu sefer güzel gider herşey

Evet benimde gece var fitil olarak estrofem sizde şişkinlik yaptımı davul gibi oldu karnım kasık ağrısı gaz sancısı gibi ağrı
Normalde sabah öğle akşam alıyordum bugün itibariyle artık vajinadan koyucam 1 tane inşallah bana da olmaz ya kasık ağrısı çok zor olur zaten safra kesesi sıkıntılı çok ağrı yapiyormu?Birde ilk defa bu şekilde denicem doktor bir değişiklik yaptı Progestana bu şekilde vajinadan koyuyodum bende şaşırdım

Meraba canim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bende 1 düşük 1 tane de tutmadi 3 olucak transfer Ocak 6 İnsalalh tutar bu sefer güzel gider herşey
İnşallah canım
Bende bir negatif bir boş gebelik kürtaj bir 13 haftalık normal doğum ve kürtaj yaşadım.
Sonra embriyo oluşmadı sıfırdan sil baştan vs. 4 senedir uğraşıyorum anlayacağın.
İnşallah hepimiz için bu son olur.

Ay canım inşallah süreç çok zor sabretmemiz lazım bu süreçte sonu güzel olsunda bende 1 transferde boş gebelik yaşadım 2 Transfer tutmadı umarım bu son olur 4 emriyom var dondurulmuş 2 tane koydurucam bende sil bâstan bende 2 transferinde yaşadım çok zor hem maddi hem manevi olarak bende 5 senedir uğraşıyorum.Kibrista yumurta Donasyonu yaptırıyorum.Senin sıkıntın nedir?

Bizde sıkıntı eşimde azospermi hastası normal sperm cıkışı yok yani mecbur tüp bebek.
İnşallah seninde son olur

Rahim duvarını kalınlaştırması için vajinal yapılıyor canım inş sıkıntısız geçirirsin

A asel83 yumurta sayim 10 , 5. gün embriyo Opu tarihi 29 Agustos 2. denemem tek adet, Transfer tarihim Ocak ayi :)) Tesekkurler
evet canım nar ye kalınlasır zaten daha da , şifa olsun.. hayırlı guzel haberlerını beklıyorum
Merhaba 11 ekim opu
2 adet 3.gün dondurulmuş embriyo
Çift transfer
Ocak ayı içinde transfer olucak beni de eklermisiniz
Beni de eklermisiniz unuttunuz galibaa
A asel83 yumurta sayim 10 , 5. gün embriyo Opu tarihi 29 Agustos 2. denemem tek adet, Transfer tarihim Ocak ayi :)) Tesekkurler
Canım hayırlısı olsun eklemeyi ben yapmıyorum kendi kendimi ekledim olmamış galiba çok bilmiyorum kullanmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…