- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Merhaba
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün 17 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Hope35 3 5. Gün 3 Aralık 1 adet Ocak ayı içinde Kuzeyyıldızı 1 5. Gün 6 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Cnsub 5 5.Gün 22 Ekim 2 adet Ocak ayı içinde Mucize1996 6 5.Gün - 1 adet Ocak ayı içinde Pembeumut 2 5.Gün - 2 adet Ocak ayı içinde Ahsen 4 5.gün - 1 adet Ocak ayı içinde
Şuan sadece estrofem corasprin ve folik asit kullanıyorum 30 unda kontrolüm varMerhaba
12 kasım da opu oldu
5 tane 5. Gün embriyosu donduruldu
Ocak 10 gibi transferim olcak. Tek emriyo. Hepimize uğurlu gelsin yeni yıl inşallahh
Evet benimde gece var fitil olarak estrofem sizde şişkinlik yaptımı davul gibi oldu karnım kasık ağrısı gaz sancısı gibi ağrıMerhaba estrofem gece vajinadan kullananlar var mı ?
Meraba canim Allah hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar bende ocak ayında transfer olacagım embriyolarım genetikteydi onların sağlıklı gelmesini bekledik
Bu benim 4. Transferim olacak daha önce 2 gebelik geçirdim devamı gelmedi inşallah bu son olur.
Normalde sabah öğle akşam alıyordum bugün itibariyle artık vajinadan koyucam 1 tane inşallah bana da olmaz ya kasık ağrısı çok zor olur zaten safra kesesi sıkıntılı çok ağrı yapiyormu?Birde ilk defa bu şekilde denicem doktor bir değişiklik yaptı Progestana bu şekilde vajinadan koyuyodum bende şaşırdımEvet benimde gece var fitil olarak estrofem sizde şişkinlik yaptımı davul gibi oldu karnım kasık ağrısı gaz sancısı gibi ağrı
İnşallah canımMeraba canim Allah hayırlısını nasip etsin inşallahbende 1 düşük 1 tane de tutmadi 3 olucak transfer Ocak 6 İnsalalh tutar bu sefer güzel gider herşey
Ay canım inşallah süreç çok zor sabretmemiz lazım bu süreçte sonu güzel olsunda bende 1 transferde boş gebelik yaşadım 2 Transfer tutmadı umarım bu son olur 4 emriyom var dondurulmuş 2 tane koydurucam bende sil bâstan bende 2 transferinde yaşadım çok zor hem maddi hem manevi olarak bende 5 senedir uğraşıyorum.Kibrista yumurta Donasyonu yaptırıyorum.Senin sıkıntın nedir?İnşallah canım
Bende bir negatif bir boş gebelik kürtaj bir 13 haftalık normal doğum ve kürtaj yaşadım.
Sonra embriyo oluşmadı sıfırdan sil baştan vs. 4 senedir uğraşıyorum anlayacağın.
İnşallah hepimiz için bu son olur.
Bizde sıkıntı eşimde azospermi hastası normal sperm cıkışı yok yani mecbur tüp bebek.Ay canım inşallah süreç çok zor sabretmemiz lazım bu süreçte sonu güzel olsunda bende 1 transferde boş gebelik yaşadım 2 Transfer tutmadı umarım bu son olur 4 emriyom var dondurulmuş 2 tane koydurucam bende sil bâstan bende 2 transferinde yaşadım çok zor hem maddi hem manevi olarak bende 5 senedir uğraşıyorum.Kibrista yumurta Donasyonu yaptırıyorum.Senin sıkıntın nedir?
Anladım canım inşallahBizde sıkıntı eşimde azospermi hastası normal sperm cıkışı yok yani mecbur tüp bebek.
İnşallah seninde son olur
Sağol canım tabikiAnladım canım inşallahherşey gönlünce olsun buradan haber ver sonucu
Rahim duvarını kalınlaştırması için vajinal yapılıyor canım inş sıkıntısız geçirirsinNormalde sabah öğle akşam alıyordum bugün itibariyle artık vajinadan koyucam 1 tane inşallah bana da olmaz ya kasık ağrısı çok zor olur zaten safra kesesi sıkıntılı çok ağrı yapiyormu?Birde ilk defa bu şekilde denicem doktor bir değişiklik yaptı Progestana bu şekilde vajinadan koyuyodum bende şaşırdım
Merhaba vajinadan kullanimi hic duymamistim. Doktorunuz mu o sekilde kullanmanizi istedi?Merhaba estrofem gece vajinadan kullananlar var mı ?
Amin hayırlısı olsun. Adet oldun muMerhaba hanımlar bende ocak ayında transfer olacagım embriyolarım genetikteydi onların sağlıklı gelmesini bekledik
Bu benim 4. Transferim olacak daha önce 2 gebelik geçirdim devamı gelmedi inşallah bu son olur.
Beni de eklermisiniz unuttunuz galibaaMerhaba 11 ekim opu
2 adet 3.gün dondurulmuş embriyo
Çift transfer
Ocak ayı içinde transfer olucak beni de eklermisiniz
Canım hayırlı olsun inşallahgüzel haberler alırız .Bende 6 Ocakta transfer olacağım dua edermisiniz
Hayır canm 2 günüm varAmin hayırlısı olsun. Adet oldun mu
Siz nerde tedavi görüyordunuzHayır canm 2 günüm var
medicalparktayım şuanSiz nerde tedavi görüyordunuz
evet canım nar ye kalınlasır zaten daha da , şifa olsun.. hayırlı guzel haberlerını beklıyorum
Merhaba 11 ekim opu
2 adet 3.gün dondurulmuş embriyo
Çift transfer
Ocak ayı içinde transfer olucak beni de eklermisiniz
Beni de eklermisiniz unuttunuz galibaa
Canım hayırlısı olsun eklemeyi ben yapmıyorum kendi kendimi ekledim olmamış galiba çok bilmiyorum kullanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?