- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
inşallah olumlu sonuç alırsınız bu sefer.medicalparktayım şuan
Bundan önceki denemeler 4 senem bahceci de geçti ama bu ikinci merkezim
canım ben gecen hafta yazdırdımArkadaşlar bu estrofem 2 mg yi sağlık ocağına yazdirdiginiz zaman sgk kapsamina girmiyor mu acaba? Siz nasıl aldınız sadece kadın doğum yazarsa indirimli alabilirsin diyorlar da merak ettim..
saglık ocagı yazıncada aynı devlet oduyor bır kısmını mutlaka yazdır,Arkadaşlar bu estrofem 2 mg yi sağlık ocağına yazdirdiginiz zaman sgk kapsamina girmiyor mu acaba? Siz nasıl aldınız sadece kadın doğum yazarsa indirimli alabilirsin diyorlar da merak ettim..
Normal ücretini mi ödedin canım yoksa sgk karsiliyor mu belirli bir kısmını.. ilaç 160 olmuş günde 3 tane kullanicam bur ayda 500 yapacak yine..canım ben gecen hafta yazdırdım
doktora dedımkı transfer olacagım bu ay gunde 3 kere estrofem kullanmam lazımm yazabılır mıısnız dedım,,
2 kutu yazdı..
2 kutuda progestan fıtıl aldım 200mg
canım sgk karsılıyor valla ıkı estrofem,ıkı progestan fıtıl aldım bırde 120tl olan vıtamın, toplam 190tl odedım..Normal ücretini mi ödedin canım yoksa sgk karsiliyor mu belirli bir kısmını.. ilaç 160 olmuş günde 3 tane kullanicam bur ayda 500 yapacak yine..
mutlaka yazdır en azından ıkısını sgk karsılar sen bır kutu alırsın para ıle yetmez ıse, dıger turlu pahalıya gelırNormal ücretini mi ödedin canım yoksa sgk karsiliyor mu belirli bir kısmını.. ilaç 160 olmuş günde 3 tane kullanicam bur ayda 500 yapacak yine..
Anladım canım çok saol.. benim sağlık ocağı kadın dogumcu yazarsa indirim alırsın ben yazarsam aynı özel fiyatını verirsin yine dedi..canım sgk karsılıyor valla ıkı estrofem,ıkı progestan fıtıl aldım bırde 120tl olan vıtamın, toplam 190tl odedım..
20-30a gelmıs tanesı sanırım
aa neden oyle dedı kı ben hep alıyorum saglık ocagı yazıyor, reçete edılmesı onemlı..Anladım canım çok saol.. benim sağlık ocağı kadın dogumcu yazarsa indirim alırsın ben yazarsam aynı özel fiyatını verirsin yine dedi..
Ona güvenemedim, gidip yazdıralım o zaman..
İlaç fiyatları çok artmış
Çok teşekkür ederim canım.. Amin valla Allah bu emeklerimizi boşa çıkarmasınaa neden oyle dedı kı ben hep alıyorum saglık ocagı yazıyor, reçete edılmesı onemlı..
ındırıml aldım daha ıkı hafta oldu hatta ..
evet gercekten cok arttı hersey yaAllah yardımcımız olsun..
ne demek ınsallah yazdırıp alırsın haber ver mutlaka
rica ederım canım benım, amın amınn cok amın..Çok teşekkür ederim canım.. Amin valla Allah bu emeklerimizi boşa çıkarmasın
Arkadaşlar bu estrofem 2 mg yi sağlık ocağına yazdirdiginiz zaman sgk kapsamina girmiyor mu acaba? Siz nasıl aldınız sadece kadın doğum yazarsa indirimli alabilirsin diyorlar da merak ettim..
Bana progestan dex yazıyordu doktorum.. dex olanları hiç sgk karşılamıyor.. bu sefer de onu yazar diye düşünüyorum..rica ederım canım benım, amın amınn cok amın..
progetsan fıtıl kullanıyorsan onuda yazıyor saglık ocagı.
progestan 50mg ıgneyıde yazıyor aklında olsun
Teşekkür ederim canım evet aklımda onu mutlaka soylicem ki hata yapmasın..Yazdırırken günde 3 kullanıyorum diyin öyle reçete etsin bana bu ay doktor yazdı günde 1 yazdğı için reçeteye yenisini vermediler
Günde 1 hiç içmedim nerdeyse 3 tane içiyorum şuanda kendim almak zorunda kaldım malesef
dex karılamıyor canım,Bana progestan dex yazıyordu doktorum.. dex olanları hiç sgk karşılamıyor.. bu sefer de onu yazar diye düşünüyorum..
Ben bu tarz ilaçların yazdırılabişdiğini bilmiyordumrica ederım canım benım, amın amınn cok amın..
progetsan fıtıl kullanıyorsan onuda yazıyor saglık ocagı.
progestan 50mg ıgneyıde yazıyor aklında olsun
Ona hiç cesaretim yok canım.. kalcadan zor oluyordur..dex karılamıyor canım,
normal progestan 50mg ıgneyı karsılıyor oda kalcadan yapılıyor
canım bazrı seylerı bende burdan ogrendım ,Ben bu tarz ilaçların yazdırılabişdiğini bilmiyordumdirek özle olunca verdikleei
Reçete ile gitsem dahi direk veriyorlardı parasıyla
bende suan regl beklıyorum :)Ona hiç cesaretim yok canım.. kalcadan zor oluyordur..daha transfer aşamasına gelmedim ama estrofem kesin kullanılacak diye alayim hazır stoklara girmişken dedim.. sonra ilaç bulmak daha da strese sokuyor beni...
Yok bu hastane direk elden veriyor her reçeteyi. O tarz yaptıklarını hiç görmedim ama şimdi kontrol ettim dex yazılı karşılamıyormuş her şekilde.. lutinus felan da var mesela onları da karşılıyor mu acaba.canım bazrı seylerı bende burdan ogrendım ,
ama receteyı dırek sgk seklınde yazması lazım yanı numaralı recete ,hanı mesaj gelıyor ya cebımıze o sekılde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?