Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin inşallah canım yeter ki sağlıkla gelsin bebeler ben ilk opu yu oldum dondurdular.. havuz yapacağız o yüzden bir hazırlık daha geçireceğim yine yumurta toplanacak sonrası transfer ne zaman olur ne yapariz belli değil henuz..

o recete ıle sgk karsılamıyor ,
sistemden reçete etmesi lazım ..
dex özel, lıtunus özel karşılamaz onları ..

amın amınnnn canım ınsallaahh
anladım canım saglıklı bebıslerın olsun sımsıkı tutunsun sana

Arkadaşlar bu estrofem 2 mg yi sağlık ocağına yazdirdiginiz zaman sgk kapsamina girmiyor mu acaba? Siz nasıl aldınız sadece kadın doğum yazarsa indirimli alabilirsin diyorlar da merak ettim..
Hiç yazdırmadım yıllardır Dr um yazar ben eczaneden alırım cnm eczane hep aynı yer olduğu için toplu alırken biraz indirimini yapıyor zaten.. şuan ilaç da sıkıntı var bulabildin mi sen benim eskilerden kalan varmış allahtan onları kullanıyorum şuan ilaç yok piyasada

İlaç 160 TL olmuş sgk indirimi ile 22 TL ye geliyor o yüzden yazdırmak daha uyguna geliyormuş gerçekten..
Ocak itibari ile geliyormuş ilaç tekrar.. ben hatay a ziyarete gidicem orda var mı diye bir kaç eczane aradım vardı o yüzden ayirttım canım..

Estrofem adetle başladı kullandırmaya ve pozitifi görürsen 10.haftaya kadar devam edilecek diye yazmış günde 3 tane olarak bol bol estrofem stokla şimdiden
Lutinus fitil verdi onu karşılamıyor kutusu 400 küsur malesef oda 10 gün yetecek miktar yani
Ona hiç cesaretim yok canım.. kalcadan zor oluyordur.. daha transfer aşamasına gelmedim ama estrofem kesin kullanılacak diye alayim hazır stoklara girmişken dedim.. sonra ilaç bulmak daha da strese sokuyor

Aynen canım devlet neyi karşılıyorlar ise hemen stoklamaya başlayayım oksapar da yazacak mı acaba onu da mı alsam ay ay acaba?
Progeston dex ile aynı mı lutinus

Aynen canım devlet neyi karşılıyorlar ise hemen stoklamaya başlayayım oksapar da yazacak mı acaba onu da mı alsam ay ay acaba?
Bana ikisini de ayrı ayrı aldırıyorlar etkisini bilmiyorum ama dex ve lutinus ikisi de çok önemli ve biz diyene kadar bırakma yok dediler sanırım aynı değil. Ya da ben bilmiyorum

Transfere kadar benim böyle şuan corasprin içiyorum ama oksapar verecek mi bilmiyorum demediler bişey lutinus da progestreron fitili gibi bişey sanırım medical point lutinus veriyo hep ama sgk karşılamıyor işte

Transfere kadar benim böyle şuan corasprin içiyorum ama oksapar verecek mi bilmiyorum demediler bişey lutinus da progestreron fitili gibi bişey sanırım medical point lutinus veriyo hep ama sgk karşılamıyor işte
Yeter ki sağlıkla kucagimiza alalım da canım artık girdik bir yola.. sonu hayırlı güzel olsun..
Tek sıkıntı hem ilaç hemde ilaçların fiyatı gerçekten.. oksapar 10 tane kutu 600 lira olmuş.. keşke tüp bebek ilaçlarının hepsi devlet karsilasa da biraz yükümüz azalsa.

Öyle canım emeğe deysinde inş

Çooook iyi yapmışsın canım ayırtmakla çünkü zor bulunuyor şuan depolarda yok maalesef şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…