Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Himm 3.Gun emriyosunu da ben pek duymadım çoğu hep 5.gun emriyosu oluyor canım .Taze taze benimkiler hahhaa ay inşallah güzel haber alırız
Sadece 5. Gunden ibaret degil , 3. Gun , 4. Gun hatta 6. Gun bile var. yani 5. Gun kesin tutar diye bisey yok Hersey Allahtan insallah herkesin emeginin karsiligini verir .

Merhaba kızlar Bu ay ben de transfer oluyorum inşallah. Ekim ayında sürece başladık biraz dinlenmek istediğim için embriyoları dondurduk. 7 tane 5. Gün embriyosu bekliyor.
Geçen ay estrofem’in dozu bana fazla gelmiş kontrolde rahimde 2mm’lik kistik yapılar görüldü transfere 5 gün kala iptal oldu. Bu ay tekrar hazırlanıyorum hafta sonu kontrol, 19’unda da transfer olacak bu sefer umarım. 2 tane 5ab kalite koyacağız 5 gün kala mı iğnelere başlıyoruz süreç nasıl oluyor? İlk transferim

Merhaba canm ne güzel embriyo çok ilki tutar inşallah , herkesin başladığı zaman farklı olabiliyor ben bir hafta öncesi progestan iğne kalçadan başladım her gün bitane , oksapar günde bir tane göbekten mesela.

Merhaba maşallah güzel emriyolar benimde 5 tane çıktı 1 tanesini yaptırdım geçen sene bu sene de 2 adet koydurdum baakalim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tutar

İnşallah güzel haberler alırız sende de

Çok teşekkür ederim evet sayısı iyi. 9 yumurtaya işlem yapıldı 7’si 5.güne gitti biz de şaşırdık beklemiyordum açıkçası.

Ben sanırım 5 gün kala iğneye başlayacağım. Transfer günü adet günüm gözüküyor döngünün 25.günü ama sanırım bu iğnelerle adet başlamaz diye düşünüyorum değil mi. Transferden sonra da devam ediliyor bir de sanırım

Duphalac içiyodum ben hergün cok etki ediyor canım doktorun onu önermiştir belkide.
İlacını al ne verdiyse artık bol su hergün kefir iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…