- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.701
Kizlar sizce bir erken gebelik testi yapsam mı çok merak ediyorum bugün 6 GünümOnu gününde vereceğim ya tekrar tekrar gidp değer takip etmeme gerek yokamiiiinnn hepimizeee kısmet olsun insallahhhh
Bekleyebiliyorsan gününü bekle derimKizlar sizce bir erken gebelik testi yapsam mı çok merak ediyorum bugün 6 Günüm
7 gün kaldı 1 hafta sabretmeye çalışırım i zamanBekleyebiliyorsan gününü bekle derim
Sadece 5. Gunden ibaret degil , 3. Gun , 4. Gun hatta 6. Gun bile var. yani 5. Gun kesin tutar diye bisey yokHimm 3.Gun emriyosunu da ben pek duymadım çoğu hep 5.gun emriyosu oluyor canım .Taze taze benimkiler hahhaa ay inşallah güzel haber alırız
Olur olur kafanı dagit bak stres herkeste olurKesinlikle canım haklısın ama pek mümkün olmuyor
Ya herkesin bir değil benm varsa mutlaka çıkar mesela biliyorum kendimi yanlış test bende olmaz öyle kolay. Ama her bünye bir değil. Bende 4 değeri bile idrarda çıkıyor.Kizlar sizce bir erken gebelik testi yapsam mı çok merak ediyorum bugün 6 Günüm
Merhaba canmMerhaba kızlarBu ay ben de transfer oluyorum inşallah. Ekim ayında sürece başladık biraz dinlenmek istediğim için embriyoları dondurduk. 7 tane 5. Gün embriyosu bekliyor.
Geçen ay estrofem’in dozu bana fazla gelmiş kontrolde rahimde 2mm’lik kistik yapılar görüldü transfere 5 gün kala iptal oldu. Bu ay tekrar hazırlanıyorum hafta sonu kontrol, 19’unda da transfer olacak bu sefer umarım. 2 tane 5ab kalite koyacağız5 gün kala mı iğnelere başlıyoruz süreç nasıl oluyor? İlk transferim
Tabiki öyle canım kesin bişey yok zaten herşey Allah'tanSadece 5. Gunden ibaret degil , 3. Gun , 4. Gun hatta 6. Gun bile var. yani 5. Gun kesin tutar diye bisey yokHersey Allahtan insallah herkesin emeginin karsiligini verir .
Anladım canım hayırlısı artıkYa herkesin bir değil benm varsa mutlaka çıkar mesela biliyorum kendimi yanlış test bende olmaz öyle kolay. Ama her bünye bir değil. Bende 4 değeri bile idrarda çıkıyor.
Merhaba maşallah güzel emriyolar benimde 5 tane çıktı 1 tanesini yaptırdım geçen sene bu sene de 2 adet koydurdum baakalim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba canmne güzel embriyo çok ilki tutar inşallah , herkesin başladığı zaman farklı olabiliyor ben bir hafta öncesi progestan iğne kalçadan başladım her gün bitane , oksapar günde bir tane göbekten mesela.
İnşallah güzel haberler alırız sende deMerhaba kızlarBu ay ben de transfer oluyorum inşallah. Ekim ayında sürece başladık biraz dinlenmek istediğim için embriyoları dondurduk. 7 tane 5. Gün embriyosu bekliyor.
Geçen ay estrofem’in dozu bana fazla gelmiş kontrolde rahimde 2mm’lik kistik yapılar görüldü transfere 5 gün kala iptal oldu. Bu ay tekrar hazırlanıyorum hafta sonu kontrol, 19’unda da transfer olacak bu sefer umarım. 2 tane 5ab kalite koyacağız5 gün kala mı iğnelere başlıyoruz süreç nasıl oluyor? İlk transferim
Çok teşekkür ederimMerhaba canmne güzel embriyo çok ilki tutar inşallah , herkesin başladığı zaman farklı olabiliyor ben bir hafta öncesi progestan iğne kalçadan başladım her gün bitane , oksapar günde bir tane göbekten mesela.
Tabiki orası öyle ama merak işte silikte olsa gorurmuyum acaba?Olur olur kafanı dagit bak stres herkeste olur
Teşekkür ederim ben de sizden güzel haberlee bekliyorum :) test ne zamanİnşallah güzel haberler alırız sende de
Ay umarım inşallahTeşekkür ederim ben de sizden güzel haberlee bekliyorum :) test ne zaman
Canım benim tebrik ederim
Duphalac içiyodum ben hergün cok etki ediyor canım doktorun onu önermiştir belkide.Kızlar ben kabız oldum sanırım
O kadar su kayısı kuruyemis meyve ye rağmen
Hastane bı ilaç adı vermişti alsam mı
İlk gün çıktım tuvalete
2. Gün çok az geldi afedersiniz
Ben normalde de çok kabız olan biriyim
Çıkarsam günde 1 bazen 2 günde 1 çıkardım
Normalde de böyleyim zaten diyip almasam mi ilacı yada
Maşallahhh
Yok hayır 30 yaşındayım o yüzden tek embriyo transferi yapıldı. Transfer günü doktorumun tavsiyesi üzerine gebelik aşısı yaptırdımMaşallahhhçift embriyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?