- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.661
KesinlikleAyyy evet yaa çok gaz yapıyor
Fitille göbekten vurulan iğne
Bariz var yani hayırlı olsun inşallah. Kan verin bence hemen bakalım kaç çıkacak hcg niz
Gonalf flnda yapar mı gaz şişkinlikAyyy evet yaa çok gaz yapıyor
Fitille göbekten vurulan iğne
Onu gününde vereceğim ya tekrar tekrar gidp değer takip etmeme gerek yokBariz var yani hayırlı olsun inşallah. Kan verin bence hemen bakalım kaç çıkacak hcg niz
Kişiden kişiye değişir canım o bende yapmamıştı sanırımGonalf flnda yapar mı gaz şişkinlik
Ay insallahhhh insallahhh cook mutlu oldummCanım çıplak gözle çok zor görülen testlerde kimyasaldir belki yavaştan siliniyor her halde deriz de bu baya belli
İlk denememiydi senindeOnu gününde vereceğim ya tekrar tekrar gidp değer takip etmeme gerek yokamiiiinnn hepimizeee kısmet olsun insallahhhh
Bende ilk kullandığımda pek birşey hissetmedim ama küçük doz başlamıştım. Bu sefer 250 kullanıyorum sanki şişiriyo beni gibi geldi deKişiden kişiye değişir canım o bende yapmamıştı sanırım
En son Ağustos Eylül de kullandım
Ay ben duramazdım. Normalde kaçıncı gün baktır dedilerOnu gününde vereceğim ya tekrar tekrar gidp değer takip etmeme gerek yokamiiiinnn hepimizeee kısmet olsun insallahhhh
Kaset test degil mi bence gayet guzel cikmis tebrik ederim insallah saglikla ilerler4 Ocak transferimyani slik hala cok sevineyimmi bilmiyorum elim ayağım titredi heyecandan
Ayın 16 sı kan günüm ona dururum yaAy ben duramazdım. Normalde kaçıncı gün baktır dediler
Kayisilari zeytinyagindan bekletip yemeyi dene bi de. Gunde 1 kere bile cikiyorsan iyi bu kabizlik degil inan annem 5 gun 1 haftayi bazen zorluyor. Bence asiri zorlanmiyorsan alma ilac ama bu benim kendi dusuncem.Kızlar ben kabız oldum sanırım
O kadar su kayısı kuruyemis meyve ye rağmen
Hastane bı ilaç adı vermişti alsam mı
İlk gün çıktım tuvalete
2. Gün çok az geldi afedersiniz
Ben normalde de çok kabız olan biriyim
Çıkarsam günde 1 bazen 2 günde 1 çıkardım
Normalde de böyleyim zaten diyip almasam mi ilacı yada
Kesinlikle canım haklısın ama pek mümkün olmuyorİlk denemen olduğu için endiseli heycanlisin ama defalarca denesen gene aynı duyguda oluyoruz sadece stresin seni ele gecirmesin bebeginle konuş belirti arama kendinde biliyorum hepsini düşünüyoruz ama biraz frenlicez kendimizi olumlu düşünmeye çalışmak her zaman iyidr
Kacirdim canim sanirim kacinci gun embriyosu idi senin benimki de 6 ocakta yapildi , test gunum 18 iAyın 16 sı kan günüm ona dururum ya
16 da çok sanki nasıl dayanicaksinAyın 16 sı kan günüm ona dururum ya
Meraba canim bende 6 Ocakta transfer oldumKacirdim canim sanirim kacinci gun embriyosu idi senin benimki de 6 ocakta yapildi , test gunum 18 i
İlk denememiydi seninde
Neler yaptın bu süreçte canım
16 da çok sanki nasıl dayanicaksin
canımm hıc korkma opu ınan cok kolay bır işlem ,Operasyondan sonrası noluyyykorkutmdan ürkütmeden söyle bu arada gonalf 250ml başladık doz cumartesi ilk kontrol olacak merakla bekliyorum bu doz bu kadar günde inşallah güzel sonuçlar doğurur. Extra ilaç almak istemiyorum
5. Gün embriyosu benmKacirdim canim sanirim kacinci gun embriyosu idi senin benimki de 6 ocakta yapildi , test gunum 18 i
Insallah kuzum benimki 3. Gun embriyosu. taze dondurulmus ne demek hic duymadim onu:) hem taze hem dondrulmusMeraba canim bende 6 Ocakta transfer oldumAynı gün olmuşuz 5.Gun emriyosu taze dondurulmus emriyo benimki test günüm 7 gün sonra 13 gün sonra test yap dedi doktor.İnsallah güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?