Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kayisilari zeytinyagindan bekletip yemeyi dene bi de. Gunde 1 kere bile cikiyorsan iyi bu kabizlik degil inan annem 5 gun 1 haftayi bazen zorluyor. Bence asiri zorlanmiyorsan alma ilac ama bu benim kendi dusuncem.

Kesinlikle canım haklısın ama pek mümkün olmuyor

Kacirdim canim sanirim kacinci gun embriyosu idi senin benimki de 6 ocakta yapildi , test gunum 18 i
Meraba canim bende 6 Ocakta transfer oldum Aynı gün olmuşuz 5.Gun emriyosu taze dondurulmus emriyo benimki test günüm 7 gün sonra 13 gün sonra test yap dedi doktor.İnsallah güzel haber alırız

canımm hıc korkma opu ınan cok kolay bır işlem ,
zaten anestezı alıyorsun hıc bısey hıssetmıyorsun, cıktıktan sonra da hafıf sancı oluyor..
yanı benım cok zor gecmedı, hafif regl sancım oldu oprrasyon sonrası ..
dozu ayarlıyor doktor zaten canım, gidişata göre

Meraba canim bende 6 Ocakta transfer oldum Aynı gün olmuşuz 5.Gun emriyosu taze dondurulmus emriyo benimki test günüm 7 gün sonra 13 gün sonra test yap dedi doktor.İnsallah güzel haber alırız
Insallah kuzum benimki 3. Gun embriyosu. taze dondurulmus ne demek hic duymadim onu:) hem taze hem dondrulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…