- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.741
Tamam inşallah bende pazar gününü bekliyeyim diye düşündüm aslında ama bilemedimBenimde test perileri yavaştan gelmeye başlar gibi belki pazar günü 7. Gün yaparım
Elimde normal test de erken testte var
Sende yarın ilk idrarla deneyebilirsin
İyi demişsin canım boşver onu bize söylersinEşim test yapmam taraftarı değil sonucu görmeye korkuyor
Bieakta 12 gün heyecanla takılalım diyor
Bende ben sana söylemem sen takıl dedim
Bugün sabah sert döndüm her halde kasigim acıdı korktum ya
Ayyy kuzum en çok poztif görmeyi istediklerimden biride sensin 2 senedir sürekli konuşuyoruzınsalllaahhh çift çizgi görelim sağlıklaaaa
Kendini nasil rahat hissedersen öyle yap canımTamam inşallah bende pazar gününü bekliyeyim diye düşündüm aslında ama bilemedim
Ayy ne bileyim yaa dikkat edelim derken zarar vermekten cekiniyoruzİyi demişsin canım boşver onu bize söylersin
Korkma korkma bende cok sert dönerdim o süreçlerde eşim uyandıırırdı yavaş diye hiç bi zararı yok
Yok yok okadar korunaklı biyerde ki bişeycik olmazAyy ne bileyim yaa dikkat edelim derken zarar vermekten cekiniyoruz
Haftaya Çarşamba canım yani 18 de kan günüKendini nasil rahat hissedersen öyle yap canım
Kan verme günün ne zaman
Canım bu son olsun inşallah herşeyde vardır bir hayır rabbim en iyisini bilirBen kan test yaptırdım ama keyif kaçırmamak için yazmak istememiştim açıkçasımaalesef negatif sonucum tahmin ettiğim gibi
Canım başladınmı transfer hazırlığınaınsalllaahhh çift çizgi görelim sağlıklaaaa
İnşallahCanım bu son olsun inşallah herşeyde vardır bir hayır rabbim en iyisini bilir
Senin test günün niye o kadar geç kiHaftaya Çarşamba canım yani 18 de kan günü
Vala bende bilmiyorum ki baya fazla gün olarak ama vardır heralde doktorun bildiği bişey diye düşünüyorum.13 gün sonra yap dedi erkene niye vermiyor anlamadımSenin test günün niye o kadar geç ki
Hhaha evet ben yaptım 7. Gün sabah uyanınca yaptım normal kaset testSen hatları karıstırdın heralde canım
Ben transfer olmadım bile daha arkadaşa yorum yaptımmiafistikserlok test yaptı
Herşeyin vardır hayırlı bir zamanı, biz bilemiyoruz işte. Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçeni tez vakitte nasip etsin inşallahBen kan test yaptırdım ama keyif kaçırmamak için yazmak istememiştim açıkçasımaalesef negatif sonucum tahmin ettiğim gibi
Amiiiin amiiiin hepimizin inşallahHerşeyin vardır hayırlı bir zamanı, biz bilemiyoruz işte. Rabbim hayırlısıyla gönlünüzden geçeni tez vakitte nasip etsin inşallah
Aman aman sen ona gosterme erkekler degisik oluyor, ovulasyonu soyleme stres oluyorum , gebelik testini soyleme moralim bozuluyo , anacim gercekten cennet analarin ayaklari altinda diye bosuna demiyorlar. Bi hasta oluyolar sanirsin 3 gunluk omru kalmisEşim test yapmam taraftarı değil sonucu görmeye korkuyor
Bieakta 12 gün heyecanla takılalım diyor
Bende ben sana söylemem sen takıl dedim
Bugün sabah sert döndüm her halde kasigim acıdı korktum ya
Kuzum cok gecmis olsun Allah aratmasin tez zamanda kavustursunAmiiiin amiiiin hepimizin inşallah
Amiiin. cümleyle beraber inşalllahKuzum cok gecmis olsun Allah aratmasin tez zamanda kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?