- Konu Sahibi karamel Latte
-
Kübra hanım şuan kalınlık kaç transfer ne zaman canım?İnsalalh canım bilmiyodum burada öğrendim bende umarim güzel geçer
İnş canımseninde az kalmış hadi hayırlısıyla pozitifleri görelim canım
en son geçtigimiz cuma gittim 7.8 di şimdi kaç bilmiyorum canım 1 hafta daha geçti haftaya cuma tekrar kontrole gidicem umarım biraz daha kalınlaşmış tır.Transfer günüm 6 Ocak inşallahKübra hanım şuan kalınlık kaç transfer ne zaman canım?
Normalde kaç olması gerekiyor bilmiyorum doktorda söylemediKübra hanım şuan kalınlık kaç transfer ne zaman canım?
Amin canımİnş canımseninde az kalmış hadi hayırlısıyla pozitifleri görelim canım
Amin canımEvet az kaldı sabırsızlanıyorum artık çabuk olsun bitsin diye beklemekte zor birde sonuç beklemek daha zor bakalım hayırlısı
Merhaba evet bende duymamıştım ilk defa duydum doktorum söyledi ve ilk defa o şekilde kullanıyorum normalde hep günde 3 defa ağızdan alıyorum ama bu sefer bu şekilde yaptı. Rahim kalınlaştırmak içinmiş araştırdımMerhaba vajinadan kullanimi hic duymamistim. Doktorunuz mu o sekilde kullanmanizi istedi?
7 üzeri canım benim bugun 8. Gün bakalım senin daha kalınlaşır merak etme bende zor kalınlaşma oluyor yüksek doz ilaç veriyor Dr um kalınlaşma önemli tutunma için ben bu konuda çok tecrübe sahibiyimNormalde kaç olması gerekiyor bilmiyorum doktorda söylemedi
Amin canım evet öyleymiş araştırdım bendeRahim duvarını kalınlaştırması için vajinal yapılıyor canım inş sıkıntısız geçirirsin
Evet öyleymiş önemliymiş ama diğer transferlerimde bu şekilde olmamıştı sayı da bu kadar yüksek değildi . inşallah canım7 üzeri canım benim bugun 8. Gün bakalım senin daha kalınlaşır merak etme bende zor kalınlaşma oluyor yüksek doz ilaç veriyor Dr um kalınlaşma önemli tutunma için ben bu konuda çok tecrübe sahibiyim
Aynen vala hayırlısı artık rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAynen canım vakit geçmiyor yani zaman azaldıkça nolcak nasıl olcak sonuç nolcak vs sabırsızlık artıyo
Oyyy peki yan etki yaptımı bende göğüs bölgemde uyuşma tarzı yanma gibi bişey oluyor diğer ilaçlarda mı bundan mı anlamış değilim beni çok etkiliyor yan etkiler ya Dr a sordum bişey olmaz sakin ol dedi birde karnım çok şişti şeninde öylemi çok gergin patlıcak sankiEvet öyleymiş önemliymiş ama diğer transferlerimde bu şekilde olmamıştı sayı da bu kadar yüksek değildi . inşallah canımO kadar yüksek kullanmıyorum şu an ama oncekilerde 4 der tane alıyordum estrofemi ve daha fazla ilaç kullanıyordum
Benimde sabah 2 aç akşam 2 aç estro bide tamoksifen 1 sabah 1 akşam tok gece fitil var bide estroluEvet öyleymiş önemliymiş ama diğer transferlerimde bu şekilde olmamıştı sayı da bu kadar yüksek değildi . inşallah canımO kadar yüksek kullanmıyorum şu an ama oncekilerde 4 der tane alıyordum estrofemi ve daha fazla ilaç kullanıyordum
Merhaba 2 bb orta kalite mi acaba bende tahmini 2 ocak dedi Dr um bir aksilik çıkmaz iseMerhaba kızlar bende ekim ayında opu oldum. 31 yaşındayım Pcos var. 22 yumurtadan 7 tanesi döllendi ama sadece 1 tanesi 5.gün donduruldu.kalitesi de 2bb. 1 embriyo ve 2bb olduğu için biraz üzgünüm2 ocak da transfer günüm
Merhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba?Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallahBenim rahmim kalınlaşmadığı için doktorum iptal edecekti embriyon çok deneyelim 3 günlükte embriyolarla dedi tuttu içini ferah tut sadece
Amin tabiki buna da şükür vala benimde göğüslerim de ağrı var uçları ağrıyor birde iğne gibi batıyor ilaçtan mi bilemedim ama onun dışında yan etki olmadı henüz vajinadan dün koymaya başladım daha İnsalalh da olmazOyyy peki yan etki yaptımı bende göğüs bölgemde uyuşma tarzı yanma gibi bişey oluyor diğer ilaçlarda mı bundan mı anlamış değilim beni çok etkiliyor yan etkiler ya Dr a sordum bişey olmaz sakin ol dedi birde karnım çok şişti şeninde öylemi çok gergin patlıcak sankiAllahım bu günümüzü aratmasın tabi bunada şükür
Yok onlar yok sadece estrofem sabah öğle akşam günde 3 defa imom OMEGA levantron alıyorum progestana da ayın 1 de baslicam fitil olarak gece almaya başladım 1 tane estrofemiBenimde sabah 2 aç akşam 2 aç estro bide tamoksifen 1 sabah 1 akşam tok gece fitil var bide estrolu
1 ay oldu vala ilaç kullanmalı hala 8 ulaşmadı belki bu son kontrolle ulaşır.Daha transfer olmadım inşallah Ayın 6 sında transfer olucam 2 denememi yaptırdım Tutmadı malesef 8 mm olması gerekiyormus rahim kalınlığı en fazla 5 gün emriyosu konuldu gerisini dondirmustumMerhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba?
1 ci denemem de tuttu fakat boş gebelik oldu 2 denemem olmadı polip vardı 3 tane küçük onları aldırdım bu 3 denemem umarım bu sefer nasip olurMerhabalar rahim duvarı sizindemi zor kalınlaşıyor bende de o sorun var peki yapıldımı transfer size kaç ml ile yapıldı kalınlığı birde tuttumu kaçıncı gün emriosydu acaba?
Allahım bu sefer nasip etsin.. Hakkımızda hayırlısı olsun1 ci denemem de tuttu fakat boş gebelik oldu 2 denemem olmadı polip vardı 3 tane küçük onları aldırdım bu 3 denemem umarım bu sefer nasip olur
Amin canım inşallahAllahım bu sefer nasip etsin.. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?