- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.321
Üzgünüm canım transferden sonra da devam ediliyor . Sonucu alana kadar .eğer poztif çıkarsa 10-12. Haftaya kadar da kullanılıyorYa kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.
Ya kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.
Benim oldu günde 1.5 adet oral 1 sabah 1 akşam da vajinal kullanıyorum hemşirem iyi bir şey olduğunu söylediKızlar transferden mnce estrofem kullanırken şeffaf akıntınız oldumu?
Estrofeme devam pazartesi kontrolüm var benimKızlar ne yaptınız nasıl gidiyor hiç birinizi tanımıyorum ama aynı süreçte olmak merak ettiriyor ben Şubat'ta kaldım ama sizi de merak ediyorum
Hamilelik olursa 12. Haftaya kadar canımYa kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.
Olmaz mı hemde çokKızlar transferden mnce estrofem kullanırken şeffaf akıntınız oldumu?
Benim niye olmadı dahaOlmaz mı hemde çok
Valla bilmiyorum bende çok oldu geçti şükür. Seffafta oldu bende.Benim niye olmadı daha
Kalınlaşmıyomu acaba ilaç yetersiz mi geliyorValla bilmiyorum bende çok oldu geçti şükür. Seffafta oldu bende.
Off hadi ya düşük olmasın diye miÜzgünüm canım transferden sonra da devam ediliyor . Sonucu alana kadar .eğer poztif çıkarsa 10-12. Haftaya kadar da kullanılıyor
Evet gebeliğin korunması için canımOff hadi ya düşük olmasın diye mi
Hangi igneyi kullaniyorsunuz. Ben gebeligimde 12.haftaya kadar kalcadan progestan vurdurmustum. İgne vurulmaktan çok, tüp bebekle gebeyken sağlik ocagina gidip pandemi zamaninda onca insanla temas halinde olmak yoruyordu. E bi de 8 yilin ustune gebe kaldim diye baska zorlugunu hatirlamiyorum. Geçti o günler.Off hadi ya düşük olmasın diye mi
Benimde bugün geldi de iyi birşeyse tamam o zamanBenim oldu günde 1.5 adet oral 1 sabah 1 akşam da vajinal kullanıyorum hemşirem iyi bir şey olduğunu söyledi
İyi birşey miş benimde bıgün oldu devam etsin inşallah hadi bakalımOlmaz mı hemde çok
Yok yok takılma canm bende bazen olmuyordu o ay ile alakalıdır ilacın etkisi onlar herkes olcak diye birşeyi yok canımKalınlaşmıyomu acaba ilaç yetersiz mi geliyor
Ben hep günde 4 içiyodum önceden 3 verdiler diye taktım zaten
Beni çok rahatsız etti ya Allah'tan kesildiİyi birşey miş benimde bıgün oldu devam etsin inşallah hadi bakalım
12. Haftadır dimi bende salı doktoruma net bir şekilde sorucam. Bu akşam eşimle konuştukta dex le lutinusu toplu alalım diyor oda şubatta falan yine zam gelcekmiş ne olcağı belli değil bazı eczaneler zam gelcek diye vermiyormuşHamilelik olursa 12. Haftaya kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?