Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ya kızlar benim ilk tüp Bebek denemem süreci çok bilmiyorum o yüzden şuan sadece transferi bekliyorum benim merak ettiğim bu iğneler ne zaman sona erecek çok zorlanıyorum ben cevaplarsanız çok sevinirim.
Üzgünüm canım transferden sonra da devam ediliyor . Sonucu alana kadar .eğer poztif çıkarsa 10-12. Haftaya kadar da kullanılıyor

Off hadi ya düşük olmasın diye mi
Hangi igneyi kullaniyorsunuz. Ben gebeligimde 12.haftaya kadar kalcadan progestan vurdurmustum. İgne vurulmaktan çok, tüp bebekle gebeyken sağlik ocagina gidip pandemi zamaninda onca insanla temas halinde olmak yoruyordu. E bi de 8 yilin ustune gebe kaldim diye baska zorlugunu hatirlamiyorum. Geçti o günler.
Sizde sonuca odaklanin. Yeter ki pozitifi görün iğneler ilaclar ancak sükür sebebi oluyor

Hamilelik olursa 12. Haftaya kadar canım
12. Haftadır dimi bende salı doktoruma net bir şekilde sorucam. Bu akşam eşimle konuştukta dex le lutinusu toplu alalım diyor oda şubatta falan yine zam gelcekmiş ne olcağı belli değil bazı eczaneler zam gelcek diye vermiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…