- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Amin canım inşallahEderim tabiki kendimle beraber emek veren herkes için ederim.Yeni yılda hepimizin kalpleri de kucakları da dolsun inşallah
Amin inşallah canımYok kuzum yeni adet oldum yarın doktora gitcem bakalım inşallah başlıcazhayırlısı ile alalım bebişleri inşallah ocak ayı ugurlu olsun hepımıze
Sanırım orta kaliteymişMerhaba 2 bb orta kalite mi acaba bende tahmini 2 ocak dedi Dr um bir aksilik çıkmaz ise
Naturelde yumurta büyümesi bekleniyor ilaç kullanılmıyor rahim büyüyen yumurta ile kalinlastiriliyor yumurta buyunce çatlatma iğnesi vuruluyor veya bazıları vurmuyorHerkeseee merhaba, benimde ocağın ilk haftası transferim olacak inşallah, şu an natürel transfer aşamasındayım, benim gibi olan var mı acaba? Süreci nasıl?dilerim herkes gönlündekine kavuşur...
Ben oldum kuzum 4. Gunumdeyım bugun doktora gitcem ilaçlara başlıcazİnşallah canım benim
Sende mi adet bekliyorsun ne zaman olucaksın?
Aaa hadi bakalımBen oldum kuzum 4. Gunumdeyım bugun doktora gitcem ilaçlara başlıcaz
Benim 16sı 20sı o hafta gibi duruyo bakalımAaa hadi bakalım
Bende bekliyorum işte ard arda transfer olacagız desene
selam canım,Merhaba canım.
Elinizdeki embriyoları kullanıp onlarda olmazsa genetiğe geçilmesi mantıklı olan zaten bizde öyle yaptık.
Genetik süreci opudan sonra 5. Güne ulaşan embriyolardan biyopsi alıyolar daha sonra sizi arayıp kaçtanesine bakılsın diye soruyorlar siz durumunuza göre karar veriyorsunuz ve genetik süreci başlıyor. Merkeze göre değişiyor sonucun gelme süresi bizim 3 haftada cıktı mesela 10 güne cıkanlarda varmıs. Sonuc cıkınca doktor sizi arayıp bilgi veriyor olumlu gelirse adetle transfer hazırlığına başlıyorsunuz
Genelde yapmıyolar ama yapan merkezler var.selam canım,
dondurulmuş embriyoları genetık yaptırılıyor mu acaba ?
Ah inşallah canımBenim 16sı 20sı o hafta gibi duruyo bakalımayyy valla göruyo musun nasip işte o zamanlar senın kurdugun topikte herkes pozitifi gormuştu nasıl umut olmuştu bana şimdide hepimiz pozitifi goruruz inşallah doğurmada ard arda olsun bu sefer
anladım canım cok saol, merak etmıstımGenelde yapmıyolar ama yapan merkezler var.
Doktorlar önermiyor çözülecek biyopsi alıncak zarar görebilir diye.
Merhaba bende o şekilde transfer bekliyorum. Yumurtalar belli olgunluğa ulaşınca dün çatlatma iğnesi vurdurdular. Yarından itibaren de kullanmam gereken ilaç ve progesteron iğne başlıyorum 2 Ocak ta transferim vsr inşallah çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer yapılıyormuş öyle söyledilerHerkeseee merhaba, benimde ocağın ilk haftası transferim olacak inşallah, şu an natürel transfer aşamasındayım, benim gibi olan var mı acaba? Süreci nasıl?dilerim herkes gönlündekine kavuşur...
Bu arada benımde embrıyolarıma ngs yapıldı inşallah tutunurlarAh inşallah canım
Bu sefer topiği ben kurmadım ama yinede uğur getirsin
Öylemi canımBu arada benımde embrıyolarıma ngs yapıldı inşallah tutunurlar
Tutunma ihtimali daha yuksek diyorlar bakalım artık inşallahÖylemi canım
Benimkilerede pgt yapıldı
Bende şimdi doktordan çıktım bu akşam ovitrelle verdi 2gün sonra progestan fitil başlayacağım 4 Ocak transfer dedi, hakkımızda hayırlısı bakalımMerhaba bende o şekilde transfer bekliyorum. Yumurtalar belli olgunluğa ulaşınca dün çatlatma iğnesi vurdurdular. Yarından itibaren de kullanmam gereken ilaç ve progesteron iğne başlıyorum 2 Ocak ta transferim vsr inşallah çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer yapılıyormuş öyle söylediler
İnşallah canım inşallah öyledirTutunma ihtimali daha yuksek diyorlar bakalım artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?