- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Hayırlısı şnşallah pozitif sağlıklı bebiş olur hepimiz içinBende şimdi doktordan çıktım bu akşam ovitrelle verdi 2gün sonra progestan fitil başlayacağım 4 Ocak transfer dedi, hakkımızda hayırlısı bakalım
Reglin 2. Günü gidince Sizin durumunuza göre tedavi şekli uyguluyorlar. Yani bazılarımıza rahim kalınlaştırıxı ilaçlar veriyorlar bildiğim kadarıyla o ilaçlar hemen başlanıyor. Ama benim mesela doğal siklus denilen bi yöntem tamamen olağan şekilde devam ediyoruz sadece folik asit kullanıyorum. Yumurtalar olgunlaşınca çatlatma iğnesi verdiler sonra 2 gün içinde de diğer tutunmayı saplayan ilaçları başlayacaklar. Çatlatma iğnesinden 6 gin sonra da transfer yapıyorlarmış. Benim öğrendiğim süreç bu şekilde ama kişiye göre de değişebilir tabi biliyorsunuzKızlar süreci bilen var mı şimdi regli olacağız kaçıncı günü başlanacak iğnelere falan
Kızlar süreci bilen var mı şimdi regli olacağız kaçıncı günü başlanacak iğnelere falan
Aminn inşallah diyelimHayırlısı şnşallah pozitif sağlıklı bebiş olur hepimiz içinsiz nerde görüyordunuz tedaviyi.
Teşekkür ederimNaturelde yumurta büyümesi bekleniyor ilaç kullanılmıyor rahim büyüyen yumurta ile kalinlastiriliyor yumurta buyunce çatlatma iğnesi vuruluyor veya bazıları vurmuyor
Bir hafta sonraya da transfer tarihi veriliyor hemen hemen bu Max 10 gün de olabilir.
Transferden sora bazıları progestan kan sulandırıcı vs başlayabiliyor bazi doktorlar da sadece bir kısım ilaçları veriyor devam ediyor.
istanbuldayım. İnşallah gğzel sonuçları görürüzAminn inşallah diyelimSamsundayım ben,siz?
Doktor ya da hemşire bişey demedi mi? Onların doğrultusunda kullanıyorum ben hep, saatleri onlar belirledi, olmayanı da ben sordumKızlar yarın progestan dex vurmaya başlayacağım da acaba akşam mı vurmalıyım yoksa gündüz mü yani çok ağrı yaptıgını yazanlar var da emin olamadım. Önceden tecrübesi olanlar paylaşabilir mişimdi belirli bi saatte başlayınca o saatte vurmaya devam etmem gerekşyor ya o yüzden soruyorum.
Doktor ya da hemşire bişey demedi mi? Onların doğrultusunda kullanıyorum ben hep, saatleri onlar belirledi, olmayanı da ben sordum.
Yok yani bu ilaç için kendimiz belirleyebiliyor musuz sadece bi saat kullanmaya başlayınca dişer günler de öyle kullanın dediler. O şekilde olunca ağrı sızı yaptığını okudum acaba hangi saat saha iyi okur diye bi sanılmak istedimDoktor ya da hemşire bişey demedi mi? Onların doğrultusunda kullanıyorum ben hep, saatleri onlar belirledi, olmayanı da ben sordum
Canım bilmiyorum ki hiç beta baktırmadım doktorum istemedi ama mide bulantılarım hala devam ediyorBeta degerin düşmeye başladımi kese buyuyormu yoksa
Beklemen gerek iyice düşene kadar hemen kanama olmaz
Anladım canım benim hala yok maalesef bi düşük belirtimKuzum benım ilk kanamam başladı 5 6 saat sonra belim cok agrımaya başladı ilk bi parca geldi biraz rahatlattı o bebeğin rahıme tutundugu parçaymış sanırım sonra bi agrım daha oldu ondada kese bütün olarak cıktı ve düşüğüm bitti fakat kanamam 10 gun sürdü içerde parca kalmıştı doktor ilaç verdi o ilaçlada parcaları attım ama benım 6+5 te kalbı durmuştu. İlaçları kestıkten 5 gun sonra falan mı ne olmuştu benım
İnşallah kendiliğinden düşer canımAnladım canım benim hala yok maalesef bi düşük belirtim
Bana da saat vermediler ama oksaparda vuruluyorum 1 saat arayla vurulabilirsin dedi. Oksaparıda eşim vurduğundan dolayı onun evde olduğu saatler akşam 8-9 yada 7-8 gibi düşünüyorum yarın başlıcam bendeYok yani bu ilaç için kendimiz belirleyebiliyor musuz sadece bi saat kullanmaya başlayınca dişer günler de öyle kullanın dediler. O şekilde olunca ağrı sızı yaptığını okudum acaba hangi saat saha iyi okur diye bi sanılmak istedim
Merhaba kızlarr bu ay benim de transferim olacak inşallahKızlar yarın progestan dex vurmaya başlayacağım da acaba akşam mı vurmalıyım yoksa gündüz mü yani çok ağrı yaptıgını yazanlar var da emin olamadım. Önceden tecrübesi olanlar paylaşabilir mişimdi belirli bi saatte başlayınca o saatte vurmaya devam etmem gerekşyor ya o yüzden soruyorum.
daha hiç vurulmadınız demi Progestan ı ya bi kaç kişi böyle ağrı yaptığını yazmışta acaba işte 8 gibi vurulup ağrı sızıyı uykuda mı geçirmek lazım diye düşündümBana da saat vermediler ama oksaparda vuruluyorum 1 saat arayla vurulabilirsin dedi. Oksaparıda eşim vurduğundan dolayı onun evde olduğu saatler akşam 8-9 yada 7-8 gibi düşünüyorum yarın başlıcam bende
Bende 4 gün önceden başlatacaklar yarın başlıyorum onu vurmaya ptesi inşallah transferim varMerhaba kızlarr bu ay benim de transferim olacak inşallahDaha günü belli değil regl bekliyorum ilaçları zam gelmeden almaya başladım ama doktora sormayı unutmuşum progestan dex transfer öncesi mi başlanacak yoksa o gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?