Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar süreci bilen var mı şimdi regli olacağız kaçıncı günü başlanacak iğnelere falan
Reglin 2. Günü gidince Sizin durumunuza göre tedavi şekli uyguluyorlar. Yani bazılarımıza rahim kalınlaştırıxı ilaçlar veriyorlar bildiğim kadarıyla o ilaçlar hemen başlanıyor. Ama benim mesela doğal siklus denilen bi yöntem tamamen olağan şekilde devam ediyoruz sadece folik asit kullanıyorum. Yumurtalar olgunlaşınca çatlatma iğnesi verdiler sonra 2 gün içinde de diğer tutunmayı saplayan ilaçları başlayacaklar. Çatlatma iğnesinden 6 gin sonra da transfer yapıyorlarmış. Benim öğrendiğim süreç bu şekilde ama kişiye göre de değişebilir tabi biliyorsunuz

Ben adetin 2.günü gttim estrofem verdi ve corasprin 13.gün kontrole çağırdı ve bugün akşamda lutinus fitile başlıycam sabah akşam devam etcem
Duphastan günde 3 tane yine estrofem corasprin folik asit devam edicek transfere kdar bu şekilde transferden sonra eklenen olur mu bir şey söylemediler
Kızlar süreci bilen var mı şimdi regli olacağız kaçıncı günü başlanacak iğnelere falan

Teşekkür ederim benim süre uzayınca kafam karışmıştı herkeste farklı işleyince süreç,bugün netleşti şükür..

Kızlar 10 gündür yumurtlama tedavisi görüyorum iğne ve hap kullanıyorum tüp bebek için ama karnim balon gibi patliyacak ve tolette de çok sancı çekiyorum yarın randuvum var opu işlemi için gün verecek bakalım dondurulmuş embriyo yapacaklarmış

Kızlar yarın progestan dex vurmaya başlayacağım da acaba akşam mı vurmalıyım yoksa gündüz mü yani çok ağrı yaptıgını yazanlar var da emin olamadım. Önceden tecrübesi olanlar paylaşabilir mi şimdi belirli bi saatte başlayınca o saatte vurmaya devam etmem gerekşyor ya o yüzden soruyorum.

Doktor ya da hemşire bişey demedi mi? Onların doğrultusunda kullanıyorum ben hep, saatleri onlar belirledi, olmayanı da ben sordum

Doktor ya da hemşire bişey demedi mi? Onların doğrultusunda kullanıyorum ben hep, saatleri onlar belirledi, olmayanı da ben sordum
Yok yani bu ilaç için kendimiz belirleyebiliyor musuz sadece bi saat kullanmaya başlayınca dişer günler de öyle kullanın dediler. O şekilde olunca ağrı sızı yaptığını okudum acaba hangi saat saha iyi okur diye bi sanılmak istedim

Anladım canım benim hala yok maalesef bi düşük belirtim

3 ocakta transfer olacak vArmı kızlar

Bana da saat vermediler ama oksaparda vuruluyorum 1 saat arayla vurulabilirsin dedi. Oksaparıda eşim vurduğundan dolayı onun evde olduğu saatler akşam 8-9 yada 7-8 gibi düşünüyorum yarın başlıcam bende

Merhaba kızlarr bu ay benim de transferim olacak inşallah Daha günü belli değil regl bekliyorum ilaçları zam gelmeden almaya başladım ama doktora sormayı unutmuşum progestan dex transfer öncesi mi başlanacak yoksa o gün mü

Bana da saat vermediler ama oksaparda vuruluyorum 1 saat arayla vurulabilirsin dedi. Oksaparıda eşim vurduğundan dolayı onun evde olduğu saatler akşam 8-9 yada 7-8 gibi düşünüyorum yarın başlıcam bende
daha hiç vurulmadınız demi Progestan ı ya bi kaç kişi böyle ağrı yaptığını yazmışta acaba işte 8 gibi vurulup ağrı sızıyı uykuda mı geçirmek lazım diye düşündüm

Bende 4 gün önceden başlatacaklar yarın başlıyorum onu vurmaya ptesi inşallah transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…