- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.041
Maalesef negatif…Sonucun ne oldu canım.
Bennn, sadece progestan fitil günde 3kez kullanıyorum, folik asit var başka bişey yok. Doğal siklus ile transfer oldum. Progestan ı da aile hekimleri yazıyor ücretli almayın boş yere.Kızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
Vallahi o konuda sana katılamayacağım ilaçları bırakmadığımız sürece adet olamayız diyor doktorlarKuzum ilaçlar gelecek olan adeti bi kaç gün etkilerse etkiler yani adeti tamamen durdurmaz. Arada sancılar giriyor işte bekleyeceğiz bakalım
Mecburuz canım ne yapalımSordum bugün de öyleymiş. Off çokta pahalı 1 hafta yetiyo yetmiyo stok yapıcaz anlaşılan
Aynen bende 3 kutu falan yazdiriyorum yada 2 ama devlet vermiyor en fazla 2 kutu ayına göre ben iki tane parayla aldım ,3 gün önce 185 TL verdim tanesine vala her gün artıyor napcaz BilmiyorumYazdırmıştım ama eczane sisteme günde 1 girmiş. O yüzden şuan yazdırsamda alamıyorum hep parayla aldım. 200 mü oldugeçen hafta 160 tan aldım eyvaaah
Ben daha bugün aldım 165 TL zam gelmemiş ama 10.eczanede buldumYazdırmıştım ama eczane sisteme günde 1 girmiş. O yüzden şuan yazdırsamda alamıyorum hep parayla aldım. 200 mü oldugeçen hafta 160 tan aldım eyvaaah
Vallahi 40 gün gecikmisti benim ilaçlar baya etkili yaniVallahi o konuda sana katılamayacağım ilaçları bırakmadığımız sürece adet olamayız diyor doktorlar
Gecikme değilde ilaçları bırakınca üç gün sonra falan adet olunuyor bırakmazsan olamazsın vücudun hormon salgılıyor çünkü bu ilaçlar sayesinde.Vallahi 40 gün gecikmisti benim ilaçlar baya etkili yani
Bende olmuştum ilaç kullanırken hatta tutunma mi felan derken adet olduğu anlaşıldı testle bıraktım ilacı yani olabiliyorGecikme değilde ilaçları bırakınca üç gün sonra falan adet olunuyor bırakmazsan olamazsın vücudun hormon salgılıyor çünkü bu ilaçlar sayesinde.
Ama olan var mı var burada okuyoruz onlarada şaşırıyorum
Evet oda şaşırtıcıBende olmuştum ilaç kullanırken hatta tutunma mi felan derken adet olduğu anlaşıldı testle bıraktım ilacı yani olabiliyor
sagol canımmm,AA hadi gözün aydın inslalah güzel geçer canımDeğişiyor 5 in üzerinde çıkması lazim bildiğim kadarıyla benim çok yüksek çıktı .100.6,11 çıktı değerim transferden sonra inşallah seninde yüksek olur kaç tane koyulucak sana
ınsallahhhh sende saglıkla al yavrunu kucagına...AA hadi gözün aydın inslalah güzel geçer canımDeğişiyor 5 in üzerinde çıkması lazim bildiğim kadarıyla benim çok yüksek çıktı .100.6,11 çıktı değerim transferden sonra inşallah seninde yüksek olur kaç tane koyulucak sana
evet estrofemde sorun var suan,
gercı neyde yok kii....
Ben estrofemi bir çok kez evde unuttum şansıma hep ilk girdiğim eczanede buluyorum 160 tl ye aldım ben 200 değildi en son geçen hafta aldımEstrofemi yazdirabiliyosun canım ben yazdiriyorumAma evet parayla alınca pahalı 200 oldu yani hemen hemen fiyatı .Bende İstanbul'dayım bakalım bütün eczanelere soruyorum bazen yazdırıp bazen parayla alıyorum artık
beeenn :)Kızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
Öyle tabi yeterki bebişimiz olsun diyoruzMecburuz canım ne yapalım
aynen fıyat en son 160tl dı.. sgk sız ..Ben estrofemi bir çok kez evde unuttum şansıma hep ilk girdiğim eczanede buluyorum 160 tl ye aldım ben 200 değildi en son geçen hafta aldım
Ben yaptırdım doktorum bana zaten bilimsel bir verisinin olmadığını ama olumlu sonuclar üzerinde etkisi olduğunu düşündüğünü söyledi:) paran yoksa daha cok düşünmek gerek kücük bir ihtimal bile artırsa kardır sonucta birdahaki yğksek maliyetlere girmemek içinBır de doktoruma gebelik aşısını sordum şehir efsanesi kanıtlanmış etkisi yok paran çoksa için rahatlasın diye vurdur ama ben tavsiye etmem dedi varmı yaptıran aranızda
Hergun fiyat artıyor canım vala yetisemiyoruzBen estrofemi bir çok kez evde unuttum şansıma hep ilk girdiğim eczanede buluyorum 160 tl ye aldım ben 200 değildi en son geçen hafta aldım
Ay şaka gibi yaa Allah yardımcımız olsun herşey bebeişler içinAynen bende 3 kutu falan yazdiriyorum yada 2 ama devlet vermiyor en fazla 2 kutu ayına göre ben iki tane parayla aldım ,3 gün önce 185 TL verdim tanesine vala her gün artıyor napcaz Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?