Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
Bennn, sadece progestan fitil günde 3kez kullanıyorum, folik asit var başka bişey yok. Doğal siklus ile transfer oldum. Progestan ı da aile hekimleri yazıyor ücretli almayın boş yere.

Yazdırmıştım ama eczane sisteme günde 1 girmiş. O yüzden şuan yazdırsamda alamıyorum hep parayla aldım. 200 mü oldu geçen hafta 160 tan aldım eyvaaah
Aynen bende 3 kutu falan yazdiriyorum yada 2 ama devlet vermiyor en fazla 2 kutu ayına göre ben iki tane parayla aldım ,3 gün önce 185 TL verdim tanesine vala her gün artıyor napcaz Bilmiyorum

Bende olmuştum ilaç kullanırken hatta tutunma mi felan derken adet olduğu anlaşıldı testle bıraktım ilacı yani olabiliyor

sagol canımmm,
benım dogal sıklus bakalım progesteron nasıl olmalı bılmıyorum..
tek trasnfer olcak canım 5.gün ..

ınsallahhhh sende saglıkla al yavrunu kucagına...
darısı bızlere olsun

evet estrofemde sorun var suan,
gercı neyde yok kii....

Ben estrofemi bir çok kez evde unuttum şansıma hep ilk girdiğim eczanede buluyorum 160 tl ye aldım ben 200 değildi en son geçen hafta aldım

Kızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
beeenn :)
dogal sıklus transfer olacagım .. sadece folık asıt kullandım bu surecte..
nasıp olursa pazar gunu trasnferım var ..

Bır de doktoruma gebelik aşısını sordum şehir efsanesi kanıtlanmış etkisi yok paran çoksa için rahatlasın diye vurdur ama ben tavsiye etmem dedi varmı yaptıran aranızda
Ben yaptırdım doktorum bana zaten bilimsel bir verisinin olmadığını ama olumlu sonuclar üzerinde etkisi olduğunu düşündüğünü söyledi:) paran yoksa daha cok düşünmek gerek kücük bir ihtimal bile artırsa kardır sonucta birdahaki yğksek maliyetlere girmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…