- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.061
Amin canım evet vala inşallah bize nasip olur sonuna kadarAy şaka gibi yaa Allah yardımcımız olsun herşey bebeişler için
Kara borsaya düşecek yakındaBen daha bugün aldım 165 TL zam gelmemiş ama 10.eczanede buldum
Sorma vala hatta şu an o duruma geldikKara borsaya düşecek yakındayok mu daha arttıran
Valla bana da öyle dediler ama şans işte bi gün viaport avmdeki eczaneden aldım mahalledeki avmde de varmış bir de emaardan almıştım hep denk geldi allaha şüküraynen fıyat en son 160tl dı.. sgk sız ..
ama ıstanbulda bende cok zor buluyorum ..
Bugün yine gitcektim eczaneye sorayım bariHergun fiyat artıyor canım vala yetisemiyoruz
Yerine göre de değişiyor tabiValla bana da öyle dediler ama şans işte bi gün viaport avmdeki eczaneden aldım mahalledeki avmde de varmış bir de emaardan almıştım hep denk geldi allaha şükür
denk gelmiş ne güzel :)Valla bana da öyle dediler ama şans işte bi gün viaport avmdeki eczaneden aldım mahalledeki avmde de varmış bir de emaardan almıştım hep denk geldi allaha şükür
İnşallah canım inşallahAmin canım evet vala inşallah bize nasip olur sonuna kadar
Ayyy inşallah olumlu sonuçlar alırız kuzumdenk gelmiş ne güzel :)
oluyor bazen oyle guzel tevafuklar
Aynen sor bir bakalım beni çıkartmıyolar ya evden yat dinlen çıkma bişey olur yatman lazim falan klasik aileBugün yine gitcektim eczaneye sorayım bari
İnşallah tek seferde tutarda tekrar tekrar uğraşmayız. Opudan ohss den kurtuldum şimdi ilaç derdine düştüm. Yıpratıyo insanı ha buldum ha bulacamSorma vala hatta şu an o duruma geldik
Hadi hayırlısı olsun inşallahsagol canımmm,
benım dogal sıklus bakalım progesteron nasıl olmalı bılmıyorum..
tek trasnfer olcak canım 5.gün ..
İnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin inşallahİnşallah tek seferde tutarda tekrar tekrar uğraşmayız. Opudan ohss den kurtuldum şimdi ilaç derdine düştüm. Yıpratıyo insanı ha buldum ha bulacam
Bikere oldum bu şekilde inşallah saglicakla olurKızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
amiiinnn canımHadi hayırlısı olsun inşallah
Aldım bi estrofem bi progestan. Estrofem 160 progrstan 190 ödedim. Ellerinde bi tane daha estrofem varmış. Mimaroba safir eczanesi. Sen nerede oturuyorsun canımAynen sor bir bakalım beni çıkartmıyolar ya evden yat dinlen çıkma bişey olur yatman lazim falan klasik aile
Pazar günü yapacağım inşallahgeceyagmuru canım yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap bence ben 8. Gün erken gebelikle öğrenmiştim silik çıkmıştı
Şimdi yine aldım sordum eczaneye bi tane daha estrofem varmış ellerinde 160 tl idi. Mimaroba safir eczanesidenk gelmiş ne güzel :)
oluyor bazen oyle guzel tevafuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?