Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Vala zor ben 1 haftadır içiyorum sindirimimi baya etkiledi
Napıyosun peki tuvalete cıkmak için canım, eskıden kuru kayısıdan komposta yapmıştım fayda etmemişti bi şurup verdı doktor onunla bıle zor cıktım tuvalete. Bi de hareketsizlikte oluyo transferden sonra ekstra kabızlık nedeni

Yapmıcam diyodum ama yaptım negatif tabikide şaşırmadım
Bi iki gün daha bekleyeceğim öyle doktorumla konuşucam canım olurum bugün yarın ağrım var çünkü
İlaç falan kullandın mı bu ay antibiyotik falan belki ondanda geçmiştir. Bu ay ben o kadar çok ilaç kullandm ki benim adet kesin geçer

Kefir iyi geliyo banada her gün içmeye çalşıyorum
bana kayısı falan zor etki ediyor
bi tane ilaç var kabızlık için o güzelde bu dönemde ilaç kullanmamızı istemiyor doktorlar ancak parol

Herkese merhaba, öncelikle inşallah hepinizin sonucu pozitif olur Allah maddi manevi emeklerinizi boşa çıkarmasın. Ben de bu süreci daha yeni düşünüyorum Ocakta olmasa da yaza doğru düşünüyoruz eşim ile. Tüp Bebek bölümüne ben de yeni bir başlık açtım bilgisi olan yanıtlayabilir mi acaba? Çok teşekkürler.

Ben o kadar uzun zaman oldu ki yapmayı bırakalı test bozuk mu degıl mi bilmiyorum tek bildiğim orda pozitif var bi daha yap bence belli mi olur belkide gebe kaldın
Benimde 2 sene oldu yapmayalı hiç gecikmelerde yapmazdım aslnda yapasım geldi.
5 dakkada çıkmayınca çöpe attım sonra baktım pozitif ama inanmak istemedim diğerini yaptım negatif.
Hala inanmıyorum çünkü hemen cıkmadı diye test bozuk olsa böylemi olur bide o var ne biliyim ya
Yarına kadar bekleyeceğim bakalım

Sen transferden sonra 5. Gunde mi ne hemen yapıyodun ben cesaret edemıyorum sabah daha net cıkar canım ilk idrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…