- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ayy ben hele cok kabız oluyorum ilaçlardan. Sagol canımavakado tutunması için canım
kayısı ve erik kurusu kabız olmamak için.
doktorlar bu dönemde kabız olmayın diyor
diğerleride vitamin gibi
pilavı makarnayı ekmeği keselim bari şimdidenİlaçlar kabız yaptı bile ya progesteron baya kabız yapıyo yani dikkat etmek lazım
Daha başlamadım progesterona ama benide cok kabız yapıyo nasıl olcak bılmıyorumİlaçlar kabız yaptı bile ya progesteron baya kabız yapıyo yani dikkat etmek lazım
pilavı makarnayı ekmeği keselim bari şimdiden
ben normalde de kabızlık sorunu yaşayan biriyim.
Daha başlamadım progesterona ama benide cok kabız yapıyo nasıl olcak bılmıyorum
Napıyosun peki tuvalete cıkmak için canım, eskıden kuru kayısıdan komposta yapmıştım fayda etmemişti bi şurup verdı doktor onunla bıle zor cıktım tuvalete. Bi de hareketsizlikte oluyo transferden sonra ekstra kabızlık nedeniVala zor ben 1 haftadır içiyorum sindirimimi baya etkiledi
bana kayısı falan zor etki ediyorYediklerime dikkat etmezsem bende yaşıyorum lifli şeyler yemek lazım bol su içip
Bende su an ilaç alıyorum ama transferden sonra kestırırler heralde hiç bilmiyorum ne yapcagımı, bi şurup vermişti doktorumbana kayısı falan zor etki ediyor
bi tane ilaç var kabızlık için o güzelde bu dönemde ilaç kullanmamızı istemiyor doktorlar ancak parol
İlaç falan kullandın mı bu ay antibiyotik falan belki ondanda geçmiştir. Bu ay ben o kadar çok ilaç kullandm ki benim adet kesin geçerYapmıcam diyodum ama yaptım negatif tabikide şaşırmadım
Bi iki gün daha bekleyeceğim öyle doktorumla konuşucam canım olurum bugün yarın ağrım var çünkü
Napıyosun peki tuvalete cıkmak için canım, eskıden kuru kayısıdan komposta yapmıştım fayda etmemişti bi şurup verdı doktor onunla bıle zor cıktım tuvalete. Bi de hareketsizlikte oluyo transferden sonra ekstra kabızlık nedeni
bana kayısı falan zor etki ediyor
bi tane ilaç var kabızlık için o güzelde bu dönemde ilaç kullanmamızı istemiyor doktorlar ancak parol
Yok kullanmadım canımİlaç falan kullandın mı bu ay antibiyotik falan belki ondanda geçmiştir. Bu ay ben o kadar çok ilaç kullandm ki benim adet kesin geçer
Ama ben tutamadım kendimi iki test yaptım sonuca bakarmısınızİlaç falan kullandın mı bu ay antibiyotik falan belki ondanda geçmiştir. Bu ay ben o kadar çok ilaç kullandm ki benim adet kesin geçer
Aaaa hemen bi test daha yap benceAma ben tutamadım kendimi iki test yaptım sonuca bakarmısınızşimdi ben neye inanayım Eki Görüntüle 3185605
Kız yok o test bozuktur diğeri negatif cıktıya ümitlenmek istemiyorumAaaa hemen bi test daha yap bence
Ben o kadar uzun zaman oldu ki yapmayı bırakalı test bozuk mu degıl mi bilmiyorumKız yok o test bozuktur diğeri negatif cıktıya ümitlenmek istemiyorum
Benimde 2 sene oldu yapmayalı hiç gecikmelerde yapmazdım aslnda yapasım geldi.Ben o kadar uzun zaman oldu ki yapmayı bırakalı test bozuk mu degıl mi bilmiyorumtek bildiğim orda pozitif var bi daha yap bence belli mi olur belkide gebe kaldın
Sen transferden sonra 5. Gunde mi ne hemen yapıyodun ben cesaret edemıyorumBenimde 2 sene oldu yapmayalı hiç gecikmelerde yapmazdım aslnda yapasım geldi.
5 dakkada çıkmayınca çöpe attım sonra baktım pozitif ama inanmak istemedim diğerini yaptım negatif.
Hala inanmıyorum çünkü hemen cıkmadı diye test bozuk olsa böylemi olur bide o var ne biliyim ya
Yarına kadar bekleyeceğim bakalım
Evet ben 5. Günü başlıyorum yapmayaSen transferden sonra 5. Gunde mi ne hemen yapıyodun ben cesaret edemıyorumsabah daha net cıkar canım ilk idrarla
Bu sefer bende mi başlasam acaba bi degısıklık yapıpEvet ben 5. Günü başlıyorum yapmaya
Yarında olmazsam alıcam bidaha canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?