- 12 Mart 2019
- 16.217
- 35.740
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Valla ben hiç öyle şeyler düşünmeden yaptımBu sefer bende mi başlasam acaba bi degısıklık yapıpcıkıyo mu 5. Gunde ki bi de dediğin gibi test bozuksa varsa yok cıkarıyosa aklıma hep o gelıyo
Ya benım şansıma varsada cıkmaz sonra onu dert ederım bozuguda bana gelirValla ben hiç öyle şeyler düşünmeden yaptım
Gecenin 4 ünde gözüm bile zor gördü o silik çizgiyi.
Bide şu var herkeste 5. Gün çıkmayabiliyor bende çıkıyo
Canım ben o süreçte uyuyamıyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamadığım içinYa benım şansıma varsada cıkmaz sonra onu dert ederım bozuguda bana gelirkız gecenın 4unde herkes uyur sende test derdıne mi düştün demekki rahımın alıcılığı fazla canım hemen kapıyo embrıyoyu
Bakalım bu sefer kapıcak mı rahimYa benım şansıma varsada cıkmaz sonra onu dert ederım bozuguda bana gelirkız gecenın 4unde herkes uyur sende test derdıne mi düştün demekki rahımın alıcılığı fazla canım hemen kapıyo embrıyoyu
birisi gayet net çizgi :) diğeri negatiffAma ben tutamadım kendimi iki test yaptım sonuca bakarmısınızşimdi ben neye inanayım Eki Görüntüle 3185605
İşte o net çizgi bozuk olan testbirisi gayet net çizgi :) diğeri negatiff
vay beee o nasılll bozuklukkkk :)İşte o net çizgi bozuk olan test
Banada anormal bi bozukluk gibi geliyorvay beee o nasılll bozuklukkkk :)
ay ınsallah pozıtıftır yaaaa,Banada anormal bi bozukluk gibi geliyor
Pozitifsede inanamadığım için
Bende var ya 12 saat uyuyodum o transferımdeCanım ben o süreçte uyuyamıyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamadığım içinilk idrarla yapıldığı için gece uyanıp yaptım
Olabılır kuzum gebelik bakalım yarın ki test ne cıkcakİşte o net çizgi bozuk olan test
Yok canım kan vermem şimdi ben bi iki gün daha beklicem ama olurum yani inanmıyorum bunaay ınsallah pozıtıftır yaaaa,
valla cok mutlu olurumm...
yarın bı kan mı versen ?
Ay inşallah kuzum yaBende var ya 12 saat uyuyodum o transferımdeama bunda bende gece gezerım artık doktorum hamıle kalabılıyosun bu iyi bişey demişti bazı rahımler guzel emb olsa bıle kabul etmıyomuş düşük yapsam bıle vay be demiştim kendıme bakalım bu sefer senınde genetık taramalı benımde inşallah olur
Yarın bidaha alıcam olmazsam hadi bakalımOlabılır kuzum gebelik bakalım yarın ki test ne cıkcak
hadı hayırlısı bende beklıyorum vallaYok canım kan vermem şimdi ben bi iki gün daha beklicem ama olurum yani inanmıyorum buna
Bekleyelimhadı hayırlısı bende beklıyorum valla
Benımde oyle daha yuksek daha ne olsun ki bılmıyorum artıkAy inşallah kuzum ya
Umudum daha yüksek bunda nedense genetikli diye
Aynen öyle gercektenBenımde oyle daha yuksek daha ne olsun ki bılmıyorum artık
Şoklardayım şuan çizgi gayet net kaç dakika içinde çıktıAma ben tutamadım kendimi iki test yaptım sonuca bakarmısınızşimdi ben neye inanayım Eki Görüntüle 3185605
AA pozitiftir belki yaBenimde 2 sene oldu yapmayalı hiç gecikmelerde yapmazdım aslnda yapasım geldi.
5 dakkada çıkmayınca çöpe attım sonra baktım pozitif ama inanmak istemedim diğerini yaptım negatif.
Hala inanmıyorum çünkü hemen cıkmadı diye test bozuk olsa böylemi olur bide o var ne biliyim ya
Yarına kadar bekleyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?