- 12 Mart 2019
- 16.218
- 35.742
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Dakka filan hatırlamıyorum canım ben testi yaptım 2 3 dakka bekledim attım aradan bi yarım saat gecti wc ye gittim çöpe baktım bu haldeydi bidaha yaptım cıkmadıŞoklardayım şuan çizgi gayet net kaç dakika içinde çıktı
Olmazsam bidaha yapıcam canım emin olamadım işte ama ümitsiz vakayız aslındaAA pozitiftir belki ya
Şuan diğer negatif olan test ne alemde peki canımDakka filan hatırlamıyorum canım ben testi yaptım 2 3 dakka bekledim attım aradan bi yarım saat gecti wc ye gittim çöpe baktım bu haldeydi bidaha yaptım cıkmadı
Hala negatif kuzumŞuan diğer negatif olan test ne alemde peki canım
Anladım canım hayırlısı olsun da. Yani baya net çıkmış ne bileyim anlamadım 2 gün daha bekle bakalımHala negatif kuzum
Bende anlamadım valla böyle bozuk test olurmu yada hangisi bozuk oda gelip beni bulduAnladım canım hayırlısı olsun da. Yani baya net çıkmış ne bileyim anlamadım 2 gün daha bekle bakalım
Adetin geçer miydi hiçBende anlamadım valla böyle bozuk test olurmu yada hangisi bozuk oda gelip beni buldubekleyeceğiz
Opudan önce hiç gecmezdiAdetin geçer miydi hiç
Valla bilemedm canım mesela ben doğum yaptığımdan bu yana duzensiz adetim 40 günü geçerek bile olduğum olmuştur. Bu ay da şimdi transfer hazırlığına başlayacağız ya kesin geçer benim zatenOpudan önce hiç gecmezdi
Canım ben de aynısını yaşadım ancak 5-8dkyı geçtikten sonra otomatik pozitife dönüyor testler. Benim de 2 tane öyle oldu ama taze yaptığımda negatiftiHala negatif kuzum
Benim de doğumdan sonra miktarı azaldı ağrım kesildi ama günü gününe olurum en fazla iki gün geçerdi veya iki gün erken olurdum.Valla bilemedm canım mesela ben doğum yaptığımdan bu yana duzensiz adetim 40 günü geçerek bile olduğum olmuştur. Bu ay da şimdi transfer hazırlığına başlayacağız ya kesin geçer benim zaten
Negatif kesin yani değil mi canımc
Canım ben de aynısını yaşadım ancak 5-8dkyı geçtikten sonra otomatik pozitife dönüyor testler. Benim de 2 tane öyle oldu ama taze yaptığımda negatifti
evet canım maalesef, en fazla 7-8dkyı geçtikten sonra ciddiye alınmamalı testlerNegatif kesin yani değil mi canım
Bende öyle biliyorum da işteevet canım maalesef, en fazla 7-8dkyı geçtikten sonra ciddiye alınmamalı testler
Bu nasıl testtir bariz pozitif bizi böyle nasıl kandirirlarOlmazsam bidaha yapıcam canım emin olamadım işte ama ümitsiz vakayız aslında
Can acitici bı iğne canm bebeklerimiz için sabır hele ki her gün olmasa fecaat. Her doktor her gün vermiyorKızlar tekrar selam, cumartesi günü transferim var çok heyecanlıyım. Bu fitil olarak verilen ilaç aynı zamanda ağızdan da alınabildiğini söyledi doktorum, ancak ağız yoluyla alındığında çok fazla baş dönmesi ve mdie bulantısı yapıyormuş o yüzden vajinal alıyorsunuz diye açıklama yaptı. Bu arada kalçadan yapılan progestan iğne o kadar canımı yakıyor ki ve her gün olması çok üzdü benisabah iğnemi yaptırdım hala yürüyemiyorum
Aaa hadi ya yeni mi çıktı bu önceki kontrolde yokmuydu? Olsun geç olsun güç olmasın sağlık olsun tedavide detaylar önemli onca uğraş veriyoruz değsinBen elendim kızlar benim bir dahaki aya kaldı nakil işlemim kist çıktı doktorum Yasmin verdi dört m çapına onun için geçmesini bekleyecekmisiz
Tabiki de var canım.Bu nasıl testtir bariz pozitif bizi böyle nasıl kandirirlarbende 2nci testi yaparım hep böyle olduğunda ama inşallah güzel şeyler olur kimbilir mucizeler her zaman var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?