Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar tekrar selam, cumartesi günü transferim var çok heyecanlıyım. Bu fitil olarak verilen ilaç aynı zamanda ağızdan da alınabildiğini söyledi doktorum, ancak ağız yoluyla alındığında çok fazla baş dönmesi ve mdie bulantısı yapıyormuş o yüzden vajinal alıyorsunuz diye açıklama yaptı. Bu arada kalçadan yapılan progestan iğne o kadar canımı yakıyor ki ve her gün olması çok üzdü beni sabah iğnemi yaptırdım hala yürüyemiyorum

Valla bilemedm canım mesela ben doğum yaptığımdan bu yana duzensiz adetim 40 günü geçerek bile olduğum olmuştur. Bu ay da şimdi transfer hazırlığına başlayacağız ya kesin geçer benim zaten
Benim de doğumdan sonra miktarı azaldı ağrım kesildi ama günü gününe olurum en fazla iki gün geçerdi veya iki gün erken olurdum.
Beklediğimiz için olmuyoruz tamamen stresten

Can acitici bı iğne canm bebeklerimiz için sabır hele ki her gün olmasa fecaat. Her doktor her gün vermiyor

Ben elendim kızlar benim bir dahaki aya kaldı nakil işlemim kist çıktı doktorum Yasmin verdi dört m çapına onun için geçmesini bekleyecekmisiz
Aaa hadi ya yeni mi çıktı bu önceki kontrolde yokmuydu? Olsun geç olsun güç olmasın sağlık olsun tedavide detaylar önemli onca uğraş veriyoruz değsin

Bu nasıl testtir bariz pozitif bizi böyle nasıl kandirirlar bende 2nci testi yaparım hep böyle olduğunda ama inşallah güzel şeyler olur kimbilir mucizeler her zaman var cnm
Tabiki de var canım.
Ama işte gercekten ümitlenerek bekleyen insanlar nasıl yıkılır bu teste ben sevinmedim mesela inanmadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…