- Konu Sahibi karamel Latte
-
Yeni çıkmış canım zaten normalde opudan önceki ay vardı bir ay ertelendi sonra gitti opu oldum temizdi yine çıkmış ertelendiAaa hadi ya yeni mi çıktı bu önceki kontrolde yokmuydu? Olsun geç olsun güç olmasın sağlık olsun tedavide detaylar önemli onca uğraş veriyoruz değsin
Karından da yapılan değil mi o canım yokda ayrı mı buKızlar tekrar selam, cumartesi günü transferim var çok heyecanlıyım. Bu fitil olarak verilen ilaç aynı zamanda ağızdan da alınabildiğini söyledi doktorum, ancak ağız yoluyla alındığında çok fazla baş dönmesi ve mdie bulantısı yapıyormuş o yüzden vajinal alıyorsunuz diye açıklama yaptı. Bu arada kalçadan yapılan progestan iğne o kadar canımı yakıyor ki ve her gün olması çok üzdü benisabah iğnemi yaptırdım hala yürüyemiyorum
Karından prolutex kalçadan yapılan progestan veya proluton depot canm karindan yapılan özel ilaç.Karından da yapılan değil mi o canım yokda ayrı mı bu
Geçen ay bende transfer için adette gittiğimde 4 cm kist çıktı kalmıştı Yasmin verdiBen elendim kızlar benim bir dahaki aya kaldı nakil işlemim kist çıktı doktorum Yasmin verdi dört m çapına onun için geçmesini bekleyecekmisiz
Testlerde yanlış cıkıyo ya o yuzden trasferden sonra yapmaya korkuyorum yaTabiki de var canım.
Ama işte gercekten ümitlenerek bekleyen insanlar nasıl yıkılır bu teste ben sevinmedim mesela inanmadım bile
İki gebeliğimi de kaset testle öğrendim canım hiç pahalı olanlardan yapmadım çünkü kan vermeye kadar 4-5 test yapmış oluyodum yazık o parayaTestlerde yanlış cıkıyo ya o yuzden trasferden sonra yapmaya korkuyorum yabu kaset testlerde var sanırım bu sorun daha pahalı testlerde daha net cıkıyo mu acaba
Valla bende pahalı oldugu için hiç yapmam daha iyi diye dusunuyodumİki gebeliğimi de kaset testle öğrendim canım hiç pahalı olanlardan yapmadım çünkü kan vermeye kadar 4-5 test yapmış oluyodum yazık o paraya
O süreçte hiç bozuk teste denk gelmedim bunda geldim işte
İşin garanti olsun farklı eczanelerden 2 tane al koy kenara
Heh yeter sanaValla bende pahalı oldugu için hiç yapmam daha iyi diye dusunuyodum1 adet var evde kaç aydır boş boş duruyo 1 adet daha alırım transfere hazırız
Benim de aynı canım başka birşey yaptın mı sadece Yasmin mi kullandınGeçen ay bende transfer için adette gittiğimde 4 cm kist çıktı kalmıştı Yasmin verdi
Şimdi ki adette gittim geçmişti başladık
Sadece yasmin kullandım bir sonraki adeti bekledim.Benim de aynı canım başka birşey yaptın mı sadece Yasmin mi kullandın
Hadi sağlıkla tutunsun sana inşallah cnmTransfer için bekliyorum dualarınıza talibim
Sabah yaptın mı yine test canımHeh yeter sana
Hadi bakalım bebiş yerini bulsunTransfer için bekliyorum dualarınıza talibim
Testim kalmadı ki yapayımSabah yaptın mı yine test canım
İnşallah sıkı sıkı tutunurTransfer için bekliyorum dualarınıza talibim
BeklemedeyızTestim kalmadı ki yapayım
Almaya da gitmedim işe verdim kendimi yarına kadar başlamazsa alırım bitane
BekleyelimBeklemedeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?