Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa hadi ya yeni mi çıktı bu önceki kontrolde yokmuydu? Olsun geç olsun güç olmasın sağlık olsun tedavide detaylar önemli onca uğraş veriyoruz değsin
Yeni çıkmış canım zaten normalde opudan önceki ay vardı bir ay ertelendi sonra gitti opu oldum temizdi yine çıkmış ertelendi

Karından da yapılan değil mi o canım yokda ayrı mı bu

Ben elendim kızlar benim bir dahaki aya kaldı nakil işlemim kist çıktı doktorum Yasmin verdi dört m çapına onun için geçmesini bekleyecekmisiz
Geçen ay bende transfer için adette gittiğimde 4 cm kist çıktı kalmıştı Yasmin verdi
Şimdi ki adette gittim geçmişti başladık

Tabiki de var canım.
Ama işte gercekten ümitlenerek bekleyen insanlar nasıl yıkılır bu teste ben sevinmedim mesela inanmadım bile
Testlerde yanlış cıkıyo ya o yuzden trasferden sonra yapmaya korkuyorum ya bu kaset testlerde var sanırım bu sorun daha pahalı testlerde daha net cıkıyo mu acaba

Testlerde yanlış cıkıyo ya o yuzden trasferden sonra yapmaya korkuyorum ya bu kaset testlerde var sanırım bu sorun daha pahalı testlerde daha net cıkıyo mu acaba
İki gebeliğimi de kaset testle öğrendim canım hiç pahalı olanlardan yapmadım çünkü kan vermeye kadar 4-5 test yapmış oluyodum yazık o paraya
O süreçte hiç bozuk teste denk gelmedim bunda geldim işte
İşin garanti olsun farklı eczanelerden 2 tane al koy kenara

Valla bende pahalı oldugu için hiç yapmam daha iyi diye dusunuyodum 1 adet var evde kaç aydır boş boş duruyo 1 adet daha alırım transfere hazırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…