- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ben 2 ocak akşami transfer oldum, istirahatteyim
Benim adetim kesildi ondan sormak istedimben adetin 2. günü başladım. adet miktarında yada süresinde bir değişiklik olmadı
yasmin bittikten 3 gün sonra regl oldum.
Hadi sahlikla tutunsun sana.. ben zaman yaklastikca vazmigecsem diye düşünüyorum sürekli olumsuz yasamaktan korkuyorum çünküBen 2 ocak akşami transfer oldum, istirahatteyim
antıbıyotık olarak ne vermıs ?Kızlar ben yeni başladım gurbetteyim burda kimsem yok acayip gerginim. Karnımdan nasl iğne yapacağımı bilmiyorum yani biliyorum da cesaret edemem diye korkuyorum cuma günü iğneleri vurmaya başlicam nasl yaptınız siz. Ayrıca doktorum bana verdiği ilaçlara baktım da çoğu antibiyotik. Size de bu kadar çok antibiyotik verildi mi
Var mı bi belirti canım? Evet transferden sonra zaman duruyoBende dünvakit geçmiyo sanki
Canım evde düşük yaptırsan zaten kanaman sürcek 10 15 gun gerçi haftasıda onemli. Zaten subat cok erken olur rahımın dinlenmesi lazımKızlar ben ocakta değil galiba şubat ya da nisan da transfer olucam dün düşük yaptım bugün dr a gittik nisana kadar doğal yolla dene olma olasılığı tüp bebekten sonra çok yüksek dedi böyle bir şey bilen var mı?? Ben şubat adetimle başlamak istediğimi söyledim doktora nisana kadar bekleyemem dedim
Var mı bi belirti canım? Evet transferden sonra zaman duruyobende transferimi beklıyorum zaman gecmıyo resmen, aralık ayı ışık hızı ile gecti ocak gecmiyo
Valla benım transfer oncesi bile gecmıyoDaha 24 saat olduğu için anlayamıyorum ama kendimi dinliyorum süreklikafamda canlandırmaya çalışıyorum şimdi tutunuyomudur fln
Vala zaman hiç geçmiyo evdeyim bide bişey yapmıyorum dahada geçmiyo
Valla benım transfer oncesi bile gecmıyoilk 2 gun turunuyo zaten inşallah tutunur bebişin sana
Bu yolda olmak bile çok kiymetli, umudumuz var Allah pozitif sonuclar nasip etsinHadi sahlikla tutunsun sana.. ben zaman yaklastikca vazmigecsem diye düşünüyorum sürekli olumsuz yasamaktan korkuyorum çünkü
Peşpeşe günlerde olmusuz. Nasil geciyor neler yapiyorsunBende dünvakit geçmiyo sanki
Haydi sıradakiler sizlerin nasıl geçti neler hissediyorsunuz,ben şu an bir şey hissetmiyorum dahaSlm kızlar benim transfer oldu bugün, ilk olacaklar için korkulacak bir şey yokmuş diyeyim ben çok heyecanlıydim biraz tuvalete sıkışmış olmanız gerekmektedir
Benimde transfer günü ile birlikte 3. Günüm bugün vende bişet hissetmiyorumHaydi sıradakiler sizlerin nasıl geçti neler hissediyorsunuz,ben şu an bir şey hissetmiyorum daha
Biraz öyle :))Transferin adı nakil olarak mi degsti...
Çok yeni şuan çok ağam şahm bişey hissedilmez ilaçlardan oluyor zaten ben şuan bile kasık ağrısı vs yaşıyorumBenimde transfer günü ile birlikte 3. Günüm bugün vende bişet hissetmiyorumiyi mi
Kötü mü bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?