Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar ben yeni başladım gurbetteyim burda kimsem yok acayip gerginim. Karnımdan nasl iğne yapacağımı bilmiyorum yani biliyorum da cesaret edemem diye korkuyorum cuma günü iğneleri vurmaya başlicam nasl yaptınız siz. Ayrıca doktorum bana verdiği ilaçlara baktım da çoğu antibiyotik. Size de bu kadar çok antibiyotik verildi mi

Kızlar ben ocakta değil galiba şubat ya da nisan da transfer olucam dün düşük yaptım bugün dr a gittik nisana kadar doğal yolla dene olma olasılığı tüp bebekten sonra çok yüksek dedi böyle bir şey bilen var mı?? Ben şubat adetimle başlamak istediğimi söyledim doktora nisana kadar bekleyemem dedim

antıbıyotık olarak ne vermıs ?
bende yumurta toplama sonrası azıtro- antıbıyotık vermıstı sadece doktorum.
ıgne kısmınıda kendını cok kasmaz ıse yaparsın canım..

Canım evde düşük yaptırsan zaten kanaman sürcek 10 15 gun gerçi haftasıda onemli. Zaten subat cok erken olur rahımın dinlenmesi lazım

Daha 24 saat olduğu için anlayamıyorum ama kendimi dinliyorum sürekli kafamda canlandırmaya çalışıyorum şimdi tutunuyomudur fln
Vala zaman hiç geçmiyo evdeyim bide bişey yapmıyorum dahada geçmiyo
Var mı bi belirti canım? Evet transferden sonra zaman duruyo bende transferimi beklıyorum zaman gecmıyo resmen, aralık ayı ışık hızı ile gecti ocak gecmiyo

Daha 24 saat olduğu için anlayamıyorum ama kendimi dinliyorum sürekli kafamda canlandırmaya çalışıyorum şimdi tutunuyomudur fln
Vala zaman hiç geçmiyo evdeyim bide bişey yapmıyorum dahada geçmiyo
Valla benım transfer oncesi bile gecmıyo ilk 2 gun turunuyo zaten inşallah tutunur bebişin sana

Slm kızlar benim transfer oldu bugün, ilk olacaklar için korkulacak bir şey yokmuş diyeyim ben çok heyecanlıydim biraz tuvalete sıkışmış olmanız gerekmektedir

Slm kızlar benim transfer oldu bugün, ilk olacaklar için korkulacak bir şey yokmuş diyeyim ben çok heyecanlıydim biraz tuvalete sıkışmış olmanız gerekmektedir
Haydi sıradakiler sizlerin nasıl geçti neler hissediyorsunuz,ben şu an bir şey hissetmiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…