Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok fazla bir şey yapmamaya çalşıyorum uzanıyorum biraz yürüyorum evde yine uzanıyorum ama insan hep orayı düşünüyor istemedende olsa
Belirti olur mu olursa kaçıncı gün olur bilemiyorum hiç
Bende korkuyorum aslında tuvalete bile korkarak cikiyorum tüm gün yatınca

Dün bende aynı korkuylaydım transferden sonra tuvalete gitmek yürümek istemedm ama yatmanın direk bir faydası yok
Hareket etmekte gerekiyor inş sağlıkla tutunurlar ama vakit geçmiyor ben baya sabırsızım
Bende korkuyorum aslında tuvalete bile korkarak cikiyorum tüm gün yatınca

Dün bende aynı korkuylaydım transferden sonra tuvalete gitmek yürümek istemedm ama yatmanın direk bir faydası yok
Hareket etmekte gerekiyor inş sağlıkla tutunurlar ama vakit geçmiyor ben baya sabırsızım
Ay bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi ya

İki kez tüp bebekle hamile kalmış pozitifi görmüş biri olarak transfer olan arkadaşlarıma söylüyorum
Belirtiler tutunduktan 5-6 gün sonra başlıyor herkeste olmuyor kimisinde lekelenme olur kimisinde olmaz adet sancısı gebelik süresince devam ediyor tutsa da tutmasada bu sancı hep var. Benim tutan iki gebeliğimde de sancım her daim vardı beşinci gün lekelenmem olmuştu.
Göğüsler de batma hissi, rahim de batma bıçak saplanması hissi, ayrıca suyun tadının değişmesi veya ağızdaki tat değişikliği.
Bunlar benim tutunma belirtilerim di dediğim gibi herkeste aynı olmuyor kimisinde hiç belirti olmuyor. Ama ben artık tecrübe edindiğim için tutunduğunu bu belirtileri yaşadığım an anlıyorum

Ben transferin 3.günündegim. ailem ilgileniyor benimle. Buna ragmen 2.ve 3.günü yani bugun kalktim firina yemek koydum. Onun disinda yatakta istirahat halindeyim. Arada kalkiyorum evde yürüyüş yapiyorum. Bazen oturuyorum cogu zaman yatakta uzaniyor oluyorum. Yarin transferin 4.günü akşamda uçakla evime gideceğim. Bu benim dördüncü transferim. 3.de bu hastanede olmustu, ogluma hamile kalmistim. Ben pozitif gormeden oncede sonrada bi belirti yasamadim. Bu transferde de belirti aramiyorum, hele hele tranferin ilk bi haftasi on günü gebelik belirtisi olmasini hic beklemiyorum. Evime gidincede yemegimi yapip elirli araliklarla yürüyüs yapmayi genelde istirahat etmeyi düsünüyorum. Temizlik de yapmiyorum

Sağlıkla tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…