- Konu Sahibi karamel Latte
-
Anneler hissedermiş yaHaydi sıradakiler sizlerin nasıl geçti neler hissediyorsunuz,ben şu an bir şey hissetmiyorum daha
Evet o dogeu transfer öncesi bende çekiyordum o sancıyı mesela.Çok yeni şuan çok ağam şahm bişey hissedilmez ilaçlardan oluyor zaten ben şuan bile kasık ağrısı vs yaşıyorum
Nelere dikkat ediyorsunuz ben bugün yürüdüm ya inş bir sıkıntı olmazÇok yeni şuan çok ağam şahm bişey hissedilmez ilaçlardan oluyor zaten ben şuan bile kasık ağrısı vs yaşıyorum
Transfer oldun mu canmNelere dikkat ediyorsunuz ben bugün yürüdüm ya inş bir sıkıntı olmaz
zaten aslında kan akışını sağlamak için yürümeyi öneriyorlar canım kendini yormadığın sürece. İçini rahat tut kısmetse zaten olur:)Nelere dikkat ediyorsunuz ben bugün yürüdüm ya inş bir sıkıntı olmaz
İnş, Rabbim minik civcivlerimize kavuştursun bir an öncezaten aslında kan akışını sağlamak için yürümeyi öneriyorlar canım kendini yormadığın sürece. İçini rahat tut kısmetse zaten olur:)
Peşpeşe günlerde olmusuz. Nasil geciyor neler yapiyorsun
Bu sabah oldum cnm şimdi evdeyim akşam çıktım hastanedenTransfer oldun mu canm
Bende korkuyorum aslında tuvalete bile korkarak cikiyorum tüm gün yatıncaÇok fazla bir şey yapmamaya çalşıyorum uzanıyorum biraz yürüyorum evde yine uzanıyorum ama insan hep orayı düşünüyor istemedende olsa
Belirti olur mu olursa kaçıncı gün olur bilemiyorum hiç
Bende korkuyorum aslında tuvalete bile korkarak cikiyorum tüm gün yatınca
Ay bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi yaDün bende aynı korkuylaydım transferden sonra tuvalete gitmek yürümek istemedm ama yatmanın direk bir faydası yok
Hareket etmekte gerekiyor inş sağlıkla tutunurlar ama vakit geçmiyor ben baya sabırsızım
16ocakta test yapılacak benimAy bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi ya
1. Gün daha ne belirtisi kızVar mı bi belirti canım? Evet transferden sonra zaman duruyobende transferimi beklıyorum zaman gecmıyo resmen, aralık ayı ışık hızı ile gecti ocak gecmiyo
Arada yürü hareket et canm bsy olmaz kan akışı olsun kafana da çok takma herşey olacağına varırBu sabah oldum cnm şimdi evdeyim akşam çıktım hastaneden
Sağlıkla tutunsun inşallahBen transferin 3.günündegim. ailem ilgileniyor benimle. Buna ragmen 2.ve 3.günü yani bugun kalktim firina yemek koydum. Onun disinda yatakta istirahat halindeyim. Arada kalkiyorum evde yürüyüş yapiyorum. Bazen oturuyorum cogu zaman yatakta uzaniyor oluyorum. Yarin transferin 4.günü akşamda uçakla evime gideceğim. Bu benim dördüncü transferim. 3.de bu hastanede olmustu, ogluma hamile kalmistim. Ben pozitif gormeden oncede sonrada bi belirti yasamadim. Bu transferde de belirti aramiyorum, hele hele tranferin ilk bi haftasi on günü gebelik belirtisi olmasini hic beklemiyorum. Evime gidincede yemegimi yapip elirli araliklarla yürüyüs yapmayi genelde istirahat etmeyi düsünüyorum. Temizlik de yapmiyorum
Artık her günü sayarım ben şu an başka isim yok1. Gün daha ne belirtisi kız
Ne günü ben saat sayıyordumArtık her günü sayarım ben şu an başka isim yokbirde başka şehirdeyim ya ondan herhalde
Amin aminSağlıkla tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?