- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ay bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi ya
16ocakta test yapılacak benim
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
Ne günü ben saat sayıyordum
Şaka bi yana kitap oku film izle zamanını dolu geçirmeye çalıs yoksa gün bitmiyor
Yaa demekki 5. 6. Gün mü başlıyor belirti peki tabi herkeste farklıdır ama mesela 7. Gün hormon artışı oluyor mu ? Kan versek mesela.İki kez tüp bebekle hamile kalmış pozitifi görmüş biri olarak transfer olan arkadaşlarıma söylüyorum
Belirtiler tutunduktan 5-6 gün sonra başlıyor herkeste olmuyor kimisinde lekelenme olur kimisinde olmaz adet sancısı gebelik süresince devam ediyor tutsa da tutmasada bu sancı hep var. Benim tutan iki gebeliğimde de sancım her daim vardı beşinci gün lekelenmem olmuştu.
Göğüsler de batma hissi, rahim de batma bıçak saplanması hissi, ayrıca suyun tadının değişmesi veya ağızdaki tat değişikliği.
Bunlar benim tutunma belirtilerim di dediğim gibi herkeste aynı olmuyor kimisinde hiç belirti olmuyor. Ama ben artık tecrübe edindiğim için tutunduğunu bu belirtileri yaşadığım an anlıyorum
İyi yapıyorsun canım 5. Günden sonra hızlı geçiyorBende sabahtan beri film izliyorum yoksa vakit geçmiyor gerçekten
Tabiki ben hep 7. Gün öğrendim kanda idrarda 5. Gün.Yaa demekki 5. 6. Gün mü başlıyor belirti peki tabi herkeste farklıdır ama mesela 7. Gün hormon artışı oluyor mu ? Kan versek mesela.
Yaa idrarda daha erken öğrenmişsiniz. Rabbim tekrar nasip etsin inşallh hayırlısıyla güzel sonuçları sağlıkla sıhhatiyle ilerlesin gebeliğiniz inşallahTabiki ben hep 7. Gün öğrendim kanda idrarda 5. Gün.
Zaten önce kana sonra idrara geciyor
Çok çok silikleYaa idrarda daha erken öğrenmişsiniz. Rabbim tekrar nasip etsin inşallh hayırlısıyla güzel sonuçları sağlıkla sıhhatiyle ilerlesin gebeliğiniz inşallah
Amiiin inşallah cümlemiz içinYaa idrarda daha erken öğrenmişsiniz. Rabbim tekrar nasip etsin inşallh hayırlısıyla güzel sonuçları sağlıkla sıhhatiyle ilerlesin gebeliğiniz inşallah
Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
Ay bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi ya
Ocak 17 si gibi duruyo canım eger rahım istenılen duruma gelırse kontrolumde belli olcakmışİnş canım şu 2 3 gün geçsinde bakalımseninde hayırlısı olsun transfer ne zaman
1. Gün daha ne belirtisi kız
Yumurta değil oluşan embriyo transfer edilcek canim. Evet kendinde tercih ediyorsun bazı doktorlar yasal değil filan diyor ama ben istediğim zaman 2 istediğim zaman 1 oldum yani doktorunla alakalı biraz da.Merhababenim de 4 tane 5. Gün embriyom var şimdi ilaç kullanıyorum ayın 18 i gibi transfer olacakmış inş 11 inde kontrole gitcem bakalım. Hadi hepsi tutsun inşallah
iki sorum var. Kaç yumurta transfer edileceğine siz mi karar verdiniz doktor mu? transferden kaç gün sonra test yapılıyor bilen var mı? Bu benim ilk denemem
Test yapmasam bende merakımdan duramıyorum bu sefer hiç yapmayayim diyorum ama yok bende o sabırya zaten ilk 2 gun belirti arıyodum ben şansımada tam 2. Gun 3 kere sag kasığıma kramp girmişti şiddetli dedim tamam oldu bu iş hiç testlerle ugrasma
Bende hiç test yapmadım bu sefer yapsam mı dıyorum eşim kızıyo eşimden gizli yapsam bi de pozitiftir negatif cıkar idrara gecmez eşimede soylemeden edemem ben test yaptım negatif cıktı dıye al başına belayıTest yapmasam bende merakımdan duramıyorum bu sefer hiç yapmayayim diyorum ama yok bende o sabır
5.gunde kurtlaniyorumBende hiç test yapmadım bu sefer yapsam mı dıyorum eşim kızıyo eşimden gizli yapsam bi de pozitiftir negatif cıkar idrara gecmez eşimede soylemeden edemem ben test yaptım negatif cıktı dıye al başına belayıkaçıncı gunden başlıyosun test yapmaya?
Azitro, tetradox, brufen. Yanında da klomen, coraspin, decavit ve euthyroxantıbıyotık olarak ne vermıs ?
bende yumurta toplama sonrası azıtro- antıbıyotık vermıstı sadece doktorum.
ıgne kısmınıda kendını cok kasmaz ıse yaparsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?