Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaa demekki 5. 6. Gün mü başlıyor belirti peki tabi herkeste farklıdır ama mesela 7. Gün hormon artışı oluyor mu ? Kan versek mesela.

Merhaba benim de 4 tane 5. Gün embriyom var şimdi ilaç kullanıyorum ayın 18 i gibi transfer olacakmış inş 11 inde kontrole gitcem bakalım. Hadi hepsi tutsun inşallah

iki sorum var. Kaç yumurta transfer edileceğine siz mi karar verdiniz doktor mu? transferden kaç gün sonra test yapılıyor bilen var mı? Bu benim ilk denemem

Ay bende öyleyim bu gün akşam olmak bilmedi öyle yatmaya da alışkın değilim, bir an evvel de hissetmek istiyorum yavrularimi ya

transferden sonra dinlenmek mi gerekiyormuş? Ona göre annemleri falan çağırayım bari Yola çıkılıyor mu arabayla acaba? Ayy transfer sonrası neler oluyor hiç bilmiyorum sorayım bari doktora

Yumurta değil oluşan embriyo transfer edilcek canim. Evet kendinde tercih ediyorsun bazı doktorlar yasal değil filan diyor ama ben istediğim zaman 2 istediğim zaman 1 oldum yani doktorunla alakalı biraz da.

ya zaten ilk 2 gun belirti arıyodum ben şansımada tam 2. Gun 3 kere sag kasığıma kramp girmişti şiddetli dedim tamam oldu bu iş hiç testlerle ugrasma
Test yapmasam bende merakımdan duramıyorum bu sefer hiç yapmayayim diyorum ama yok bende o sabır

Test yapmasam bende merakımdan duramıyorum bu sefer hiç yapmayayim diyorum ama yok bende o sabır
Bende hiç test yapmadım bu sefer yapsam mı dıyorum eşim kızıyo eşimden gizli yapsam bi de pozitiftir negatif cıkar idrara gecmez eşimede soylemeden edemem ben test yaptım negatif cıktı dıye al başına belayı kaçıncı gunden başlıyosun test yapmaya?

5.gunde kurtlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…