Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok sağol canım inşallah hepimiz güzel güzel haberler verelim

Olumlu düşünemiyorum nedense. Başıma gelen olaylardan dolayı mı artık bilmiyorum. Diğerinde 3.gün embriyosu transferi olmuştum 2 tane bu 5. Gün embriyosu 1 tane olacak inşallah
kötü düşünmeseni anlıyorum zor şeyler yaşadık ve sen daha ağır bir trawma yaşadın.ama hepsi geride kaldı Allah nasip edecek inanıyorum.embriyon da hazır sadece kavuşmak kaldı.yaşın genç ve hamile kalabildiğini biliyorsun.pozitif ol

Aslında ardışık transfer oldum, 3. Ve 5.gün embriyosu inşallah bizimle kalır

İnşAllah canım Allah razı olsun desteğin için

Kuzum çogul gebelik risk. O yüzden umarim demistir. Doktorlar çift ya da daha fazla transferi coğul olsunlar diye değil gebelik ihtimali artsin diye koyuyorlar.

Kanda sorun çıkmazsa inşallah ya 28i ya 30u dedi canım. Arıcaklar sonux çıkınca bakalım bekliyorum
Senin kaç oluyor ne kullanıyorsun ilaç
Ayyy o kan sonucunu beklemek de stresli oluyo demi Dr um korkuttu bikere beni dur bakalım bazen kan sonucu da iyi gelmiyor transfer iptal olabiliyor demişti tutulmuştum o 2 saat hiç geçmedi dua etmekten başka çare yoktu ve sonuç güzel gelmişti ama ne yazıkki sonuç kocaman bir negatifti sonrakilerde rahattım kan sonucu iyi gelicek ve ben transfer olucaktır gözüyle bakmıştım oylede olmuştu ana sonu hep negatifle sonuçlandı kuzum bazen benim 3 ay 4 ay kalınlasmıyırdu hep erteleniyordu transfer ama sonunda çıkan o vajinal fitil sayesinde ilk kontrolde istenilen kalınlığı yakalıyorduk son tedavilerim de Tomaksifen diye bir ilaç onun yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırmaya yarıyor önemli olan ilaç viegra fitil estrofem karışımlı bunu sadece belirli eczaneler hazırlayıp satıyor birde estrofem içiyoruz ya aç karnına onu ben hep 1 saat önce içtim yemeklerden sorunsuz kalınlaşmıştı 8.7 olmuştu transferde 10 a yakındı.. Benim de 7 kusur bazen 6 kusur da kalırdı benim Dr um 7 ml kalınlıkta transfer yapmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…