- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.968
- 148
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.301
Amin inşallah ahsenimBu son olur inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa vermesin
Aminn canm benim tesekkur ederimGözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla artsın değerlerin
kaçıncı günün acaba? 5. gün embriyosunda 5. gün idrarda çıkanlar çok nadir oluyor ya ikiz oluyorlar ya da dondurulmuşBen de az önce yaptım maalesef negatif. Sanırım daha erken
Olumlu düşünemiyorum nedense. Başıma gelen olaylardan dolayı mı artık bilmiyorum. Diğerinde 3.gün embriyosu transferi olmuştum 2 tane bu 5. Gün embriyosu 1 tane olacak inşallahAmin inşallah ahsenim
6.gün ve 5. Gün embriyosukaçıncı günün acaba? 5. gün embriyosunda 5. gün idrarda çıkanlar çok nadir oluyor ya ikiz oluyorlar ya da dondurulmuş
Çok sağol canım inşallah hepimiz güzel güzel haberler verelimAyy ayy maşallah maşallah sayfaya girdikçe gözüm gönlüm açılıyor, pozitif idrar testlerimi dersin, kanda çıkan güzel betalar mı dersin, ultrosondan selam çakan kesecikler mi dersin, transfer için saat sayanlarmı dersinmaşallah hepinize @Titizzzz karamel Latte
Cookiie benarya hepinizi tebrik ederim adını hatırlayıp yazmadığım arkafaşlar sizede selam olsun süreciniz baştan soma mükemmel ilerlesin inşallah
kötü düşünmeOlumlu düşünemiyorum nedense. Başıma gelen olaylardan dolayı mı artık bilmiyorum. Diğerinde 3.gün embriyosu transferi olmuştum 2 tane bu 5. Gün embriyosu 1 tane olacak inşallah
Aslında ardışık transfer oldum, 3. Ve 5.gün embriyosucanım 3. embriyosu mu acaba? benim 5. gün embriyosu 9. gün beta hcg 6 ile öğrenmiştim, maalesef düşük oldu. düşük değerle başlayanlar pek sağlıklı ilerlemiyor. ama belli de olmaz belki geç tutunmuştur. inşallah yükselir
hangi test ile yaptın? normal kaset test miydi? ben kaset test ile 6. gün sabah yaptığımda negatifti akşam tekrar yaptığımda çok silik çıkmıştı. hala ümit var6.gün ve 5. Gün embriyosu
Ardışık transfer birisi 3 birisi 5Kaçını gün embriyosuydu
İnşAllah canım Allah razı olsun desteğin içinkötü düşünmeseni anlıyorum zor şeyler yaşadık ve sen daha ağır bir trawma yaşadın.ama hepsi geride kaldı Allah nasip edecek inanıyorum.embriyon da hazır sadece kavuşmak kaldı.yaşın genç ve hamile kalabildiğini biliyorsun.pozitif ol
Senden de Allah razı olsun minnoş ahsenimİnşAllah canım Allah razı olsun desteğin için
2 gün sonra ki artış önemli olacak inşallah yükselirArdışık transfer birisi 3 birisi 5
Kuzum çogul gebelik risk. O yüzden umarim demistir. Doktorlar çift ya da daha fazla transferi coğul olsunlar diye değil gebelik ihtimali artsin diye koyuyorlar.Kızlar beni cuma günü muayene ye çağırıyorlar bende değerlerim nasıl yüksek geldi dedim .
Hemşire de evt değerler yüksek çıkmış dedi . İkiz olabilir mi dedim
Yani tek olmuştur umarım bölünme durumu var tabi ama bilemeyiz bunu ultrasonda bakicaz artıkdedi . Umarım niye dediki bu şimdi kötü bişey mi
BuDunyaninMukafatiOlmali
Valla bilmiyorum silik olunca pek umudum yok gibi bugün de yaptım yine silik hatta düne göre daha silik geldi gözüme hayırlısı artık olacağına varır her şeyİyi yaptınSonucu güzel olacak
teşekkür ederim
ilk defa duydum ardışık günlü transfer canım, bilmiyorum kibelki 3. gün embriyosu tutmuştur. o zaman da sonuç iyi olmuş olur, hakkında hayırlısı olsun :)Aslında ardışık transfer oldum, 3. Ve 5.gün embriyosuinşallah bizimle kalır
Moralim bozuldu şuanKuzum çogul gebelik risk. O yüzden umarim demistir. Doktorlar çift ya da daha fazla transferi coğul olsunlar diye değil gebelik ihtimali artsin diye koyuyorlar.
Hani canım atsana bakalimValla bilmiyorum silik olunca pek umudum yok gibi bugün de yaptım yine silik hatta düne göre daha silik geldi gözüme hayırlısı artık olacağına varır her şey
Üstteki bugün alttaki dün kafayı yedim iyice bence kurcala kurcala beklesem daha iyi ama durduramıyorum kendimiHani canım atsana bakalim
Ayyy o kan sonucunu beklemek de stresli oluyo demi Dr um korkuttu bikere beni dur bakalım bazen kan sonucu da iyi gelmiyor transfer iptal olabiliyor demişti tutulmuştum o 2 saat hiç geçmedi dua etmekten başka çare yoktu ve sonuç güzel gelmişti ama ne yazıkki sonuç kocaman bir negatifti sonrakilerde rahattım kan sonucu iyi gelicek ve ben transfer olucaktır gözüyle bakmıştım oylede olmuştu ana sonu hep negatifle sonuçlandıKanda sorun çıkmazsa inşallah ya 28i ya 30u dedi canım. Arıcaklar sonux çıkınca bakalım bekliyorum
Senin kaç oluyor ne kullanıyorsun ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?