- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
bende azıtro kullanmıstım antıbıyotık olarak ,Azitro, tetradox, brufen. Yanında da klomen, coraspin, decavit ve euthyrox
euthyrox de troıt ıcın..
Malesef kan testi negatif22 aralık transfer oldum kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım gebe miyim ? Çok silik çıktı çizgi yoksa sadece ben mi görebiliyorum siz görüyor musunuz
Merhaba. Kaç embriyo transfer olacağına doktor ve hastane protokolleri karar veriyor ama şu şekilde yaşınız ve başarıSız tüp bebek geçmişiniz varsa ona göre yapıyorlar. Bazı klinikler protokolde de uygun değilse bile yapabiliyor çift transfer ama benim hastanem bu konuda baya katı. Çift embryonun başarıyı da düşürdüğünü gözlemledikleri için yaşa ve başarısız denemeye bağlı olsrak ilerliyorMerhababenim de 4 tane 5. Gün embriyom var şimdi ilaç kullanıyorum ayın 18 i gibi transfer olacakmış inş 11 inde kontrole gitcem bakalım. Hadi hepsi tutsun inşallah
iki sorum var. Kaç yumurta transfer edileceğine siz mi karar verdiniz doktor mu? transferden kaç gün sonra test yapılıyor bilen var mı? Bu benim ilk denemem
YaaaMalesef kan testi negatif
Değer kaç çoktı acaba yükselme ihtimali olamaz mı.Malesef kan testi negatif
1.46 pazartesi ilaçları bıraktım hala adet olmadımDeğer kaç çoktı acaba yükselme ihtimali olamaz mı.
Mm. İnşallah gönlünüze göre verir en kısa zamanda.1.46 pazartesi ilaçları bıraktım hala adet olmadım
Olmayınca olmuyor bazen vakti saati vardır amin inşallahMerhaba kızlar öncelikle Rabbim bebeği olmayan bu yolda çaba gösteren herkese tez zamanda mutlu haberler almayı nasib etsin. Her zaman dua ediyorum ben de tüp bebek annesiyim 1 tane kızım var 19 aylık.
Eşimin yaşından dolayı 2.çocuğu da istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama malesef olmuyor yine donmuş embriyolarım da var fakat neden doğal yol ile olmuyor anlamıyorum.
Kızım tam 6 sene sonra oldu tüp bebek ile o zaman da olmamıştı. Tabi ki herşeyin bir vakti saati var Rabbim aratmadan isteyen herkese nasib etsin inşallahOlmayınca olmuyor bazen vakti saati vardır amin inşallah
Amin canm inşallah neden diyoruz ama elbet vardır bı sebebi nedeni herşeyi gözle görüp bilemiyoruzKızım tam 6 sene sonra oldu tüp bebek ile o zaman da olmamıştı. Tabi ki herşeyin bir vakti saati var Rabbim aratmadan isteyen herkese nasib etsin inşallah
Kızlar bir bilginiz yok mu acabaKızlar bnmde transferimin 3.günü bgn.sabah kalktığımda az miktarda açık sarı gibi akıntım oluyor bu durum beni tedirgin ediyor acaba neden bu renk diye bu konuda bir bilginiz var mı?
Ben kontrole gittiğimde en son artık çatlatma iğnesi olduğum gün 8.2ydş sanırım. Zaten 7 üzerinde transfer oluyormuş o yüzden bence normal gibi ama çokta anlamıyorum.Kızlar bugün 10.gunu adetimin normalde 9 üstleri veya 8mm olur rahim kalınlığı ama bugün 7.6mm çıktı ilk defa böyle oldu pazartesi yine randevum var geç kalinlasicak sanırım biraz daha. Hayırlısı olsun benm gibi olan oldumu bende yıllardır ilk defa yaşıyorum
Bünyem stresli sanırım bu sefer
Ben hiç bilmiyorum ya. Normal zaman olsa sarı akıntı enfeksiyon felan diyorlar. Ama fitil kullanıyorsanız onun etkisi de olabilir bence gene de tam olarak emin değilim de.Kızlar bir bilginiz yok mu acaba
Artık nasip ya rahim inceliği sorunum yok normalde canim bu sefer biraz geç olucak demekki kalınlaşır diye düşünüyorum elbet. Sen ilaclimi yapıyorsun canmBen kontrole gittiğimde en son artık çatlatma iğnesi olduğum gün 8.2ydş sanırım. Zaten 7 üzerinde transfer oluyormuş o yüzden bence normal gibi ama çokta anlamıyorum.
Nar suyu içiyormusun canım faydası var başla bugünArtık nasip ya rahim inceliği sorunum yok normalde canim bu sefer biraz geç olucak demekki kalınlaşır diye düşünüyorum elbet. Sen ilaclimi yapıyorsun canm
İçtim aslinda ama çok içmedim bugün yine aldım düzenli icicem bu sefer bakalım bende de bı mod düşüklüğü var ki niye boyleysem sanki birşey bahane olsun transfer iptal olsun havasindayim beynim yorulmus artık benmNar suyu içiyormusun canım faydası var başla bugün
Ya sus düşünme öyleİçtim aslinda ama çok içmedim bugün yine aldım düzenli icicem bu sefer bakalım bende de bı mod düşüklüğü var ki niye boyleysem sanki birşey bahane olsun transfer iptal olsun havasindayim beynim yorulmus artık benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?