Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bnmde transferimin 3.günü bgn.sabah kalktığımda az miktarda açık sarı gibi akıntım oluyor bu durum beni tedirgin ediyor acaba neden bu renk diye bu konuda bir bilginiz var mı?

Merhaba. Kaç embriyo transfer olacağına doktor ve hastane protokolleri karar veriyor ama şu şekilde yaşınız ve başarıSız tüp bebek geçmişiniz varsa ona göre yapıyorlar. Bazı klinikler protokolde de uygun değilse bile yapabiliyor çift transfer ama benim hastanem bu konuda baya katı. Çift embryonun başarıyı da düşürdüğünü gözlemledikleri için yaşa ve başarısız denemeye bağlı olsrak ilerliyor inşallah pozitif sonuçlar alırsınız

Merhaba kızlar öncelikle Rabbim bebeği olmayan bu yolda çaba gösteren herkese tez zamanda mutlu haberler almayı nasib etsin. Her zaman dua ediyorum ben de tüp bebek annesiyim 1 tane kızım var 19 aylık.
Eşimin yaşından dolayı 2.çocuğu da istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz ama malesef olmuyor yine donmuş embriyolarım da var fakat neden doğal yol ile olmuyor anlamıyorum.

Olmayınca olmuyor bazen vakti saati vardır amin inşallah

Kızlar bugün 10.gunu adetimin normalde 9 üstleri veya 8mm olur rahim kalınlığı ama bugün 7.6mm çıktı ilk defa böyle oldu pazartesi yine randevum var geç kalinlasicak sanırım biraz daha. Hayırlısı olsun benm gibi olan oldumu bende yıllardır ilk defa yaşıyorum
Bünyem stresli sanırım bu sefer

Kızım tam 6 sene sonra oldu tüp bebek ile o zaman da olmamıştı. Tabi ki herşeyin bir vakti saati var Rabbim aratmadan isteyen herkese nasib etsin inşallah
Amin canm inşallah neden diyoruz ama elbet vardır bı sebebi nedeni herşeyi gözle görüp bilemiyoruz

Ben kontrole gittiğimde en son artık çatlatma iğnesi olduğum gün 8.2ydş sanırım. Zaten 7 üzerinde transfer oluyormuş o yüzden bence normal gibi ama çokta anlamıyorum.

Ben kontrole gittiğimde en son artık çatlatma iğnesi olduğum gün 8.2ydş sanırım. Zaten 7 üzerinde transfer oluyormuş o yüzden bence normal gibi ama çokta anlamıyorum.
Artık nasip ya rahim inceliği sorunum yok normalde canim bu sefer biraz geç olucak demekki kalınlaşır diye düşünüyorum elbet. Sen ilaclimi yapıyorsun canm

Ya sus düşünme öyle
Hergün bir bardak iç gerisini düşünme sorun olsa doktorun söylerdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…