Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

2 gün güzelce dinlen hayırlı uğurlu olsun canım

Daha alınmadım canım birazdan

Hadi canım inşallah güzel sağlıkla haberlerini bekliyoruz

Çooook şükür canım benim evt kalınlık la beraber 3 çizgi benim Dr da ole dedi hep rahim görüntüsü çizgisi çok önemli dedi evt aynı işlevi görüyorsa sorun yoktur kan akışı önemli olan rahime giden gelen akış o kalınlaşmayı sağlıyor hadi bakalım 28 ine kadar daha kalınlaşır zaten serum vercek mi 8 saate biten aman her seferinde taktırdım Bi işe yaramadı benimde bantlar vardı bacağıma yapıştırdım hep 4 gün arayla değişiyor ben yeni bitirdim tedaviyi canım bikaç ay ara verip bakalım ne olur ne biter

Hadi hayırlısı olsun 2 nizden de pozitif bekliyoruz 10 gün sonra 6. Günde başlıyoruz idrar testine yapmayanı dövüyoz bide ben grubun büyüğü olarak başınızda beklicem

Hiç bahsetmedi serumdan falan canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah bu dinlenme iyi gelir sana mucizelerini yaşatır

2 gün güzelce dinlen hayırlı uğurlu olsun canım
Çok teşekkür ederim kuzucum karnımı sevip dinlenme vakti
Hadi canım inşallah güzel sağlıkla haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aranıza gelicez biz de
Daha alınmadım canım birazdan
Allah yar ve yardımcınız olsun senin de bebişinde
Hadi hayırlısı olsun 2 nizden de pozitif bekliyoruz 10 gün sonra 6. Günde başlıyoruz idrar testine yapmayanı dövüyoz bide ben grubun büyüğü olarak başınızda beklicem
Tamam ablacım emir demiri keser 5 tane erken gebelik testi stokladım önceden

Afferim ablacım

Evet baya geç yani..
Kese görünür kalp.atisi bile duyulur bence bu beta da..
Sen aklını hiç karıştırma canım saglikla ilerlesin, cok merak ediyorsan başka bir hastane de kadın doğuma git baktır..
Canım tek embriyo olmasına rağmen ikizse değer ondan yüksekse kese görünmeye bilir miş belki ondan geç cagirmislardir .biraz araştırdım .
Bu umarım lafını da komplikasyonu tek de daha az diye dedim yoksa sağlıklı olsun yeter dedi .rahatladım .

4ba kaliteli embriyo nasıl oluyor acaba iyi mi kötü mü keşke hiç sormasaydım canım sıkıldı şimdi yarın transferim 11 de

Aaa anladım canım.bilmiyordum bunu..
İyi düşünelim kuzum sağlıkla ilerlesin
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin

Anladım kuzum çok üzüldüm biraz zihnini rahatlat o zaman, bu dış gebelik neden oluyormuş ki? keşke o bebeği oradan alıp rahme (endometrium) aktarabilmenin bir yolu olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…