- 12 Mart 2019
- 16.614
- 35.988
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.481
Normal şişe su içtim yarın litre olandan bekledm dahada içmedim onlar alana kadar zaten gec aldılar 1 saat bekledim iyice sıkışmıştımNe kadar su içtin ne Kadar bekledin canım yarın benimde 11 de
Başkası anlamaz her gün iğne yiyoruz var umuduyla. Bi silik görsek orda o iğne zerre koymaz var orda yaşıyo derizUff valla bilmiyorum en skintili surec elimde olsa her sabah yaparim da evdekiler kizar
PazarHayirli olsun, on gün sonra pozitif sonuc olsun sana da bugun transfer olan diger arkadaslara da
Eee ne zaman test yapiyorsun
Ahhh canım benim ben sizlerden tecrübeliyim grubun ablasıyım sanırsam yaşım 40 9 kez denedim ben tüp bebek sebepsiz infertiliteOyle vallahi Allahim yar ve yardimcin olsun insallaaahhbir sorun var mi yoksa sebebsiz mi sizinde
Tamda senin transfer olduğun gün lattemSevmedim böyle ya
Amin canımm teşekkürler hadi dualarımız sizinleCanımm tebrik ederim testin pozitif gelmişdarısı bize olsun inşallah
Evet ya bu bi işaretmi yoksa oğlum mu olucakTamda senin transfer olduğun gün lattembende sevmedim göz alıyor
Koltuğu hafif yatırdım canım
Canım serum kısa süren serummu senin benim transfer den bikaç gün önce yapılıyor o 8 saatte bitiyor iğneler neden hemen yaptın ne iğneleri onlarBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Ayyy kuzum takip edelim bunu ablacım olurmu banada hatırlatEvet ya bu bi işaretmi yoksa oğlum mu olucak
Ben hafif yatırarak gelmiştim canım 1 buçuk saat fln sürüyor benim hastane ev arasıKoltuğu hafif yatırdım canım
Oksapr transfer günü başlanıyor bizde.Canım serum kısa süren serummu senin benim transfer den bikaç gün önce yapılıyor o 8 saatte bitiyor iğneler neden hemen yaptın ne iğneleri onlaroksopar transfer sonrası zaten var bide kalçadan pruluton herkesin ki farklı farklı Rabbim bu kez kucağında göstersin
YaaAyyy kuzum takip edelim bunu ablacım olurmu banada hatırlat
Hadi güzel haberlerini bekliyorum1 i dediler ama ben erken yaparım
İnşallah canmHadi güzel haberlerini bekliyorum
Gercekten öyle Rabbim bütün çabalarımızı mükâfatlandırsınBaşkası anlamaz her gün iğne yiyoruz var umuduyla. Bi silik görsek orda o iğne zerre koymaz var orda yaşıyo deriz
Hepiniz öyşe yapmışsınızKoltuğu hafif yatırdım canım
Ahhh canım benim ben sizlerden tecrübeliyim grubun ablasıyım sanırsam yaşım 40 9 kez denedim ben tüp bebek sebepsiz infertilite
Doktorum 26 sinda kan ver dedi o bekliyordumKan testi zamanınız gelmiş
Gidip yaptırın içiniz rahat etsin
Ben de 40 hatta 41 yer aç yanındaAhhh canım benim ben sizlerden tecrübeliyim grubun ablasıyım sanırsam yaşım 40 9 kez denedim ben tüp bebek sebepsiz infertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?