Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ay hadi inşallah kavuşursun yavruna. Ne zaman test günün

Oh çok şükür tek değilmişim. tecrübem olmayınca herşeyden endişe ediyorum vallahi, hep düşün dur Rabbim dualarımızı kabul etsin, sesimizi duysun gönlümüzdekini bizlere nasip etsin inşallah
Aynen tek değilsin
Aminnnnn sağlıkla gelsin minnoslarimiz

Hayirli olsun, on gün sonra pozitif sonuc olsun sana da bugun transfer olan diger arkadaslara da
Eee ne zaman test yapiyorsun

Ben ön koltuğu iyice yatirdim 1 saat sırt ustu yatirdiklarina gore vardir bildikleri dedim devam ediyorum sırt ustu yatmaya
Bende arkaya yatarım diye planlıyordum ama siz böyle yapmışınız bende öyşe yaparım mağdem

Merhabalar. Opudan hemen sonra neden transfer yapmıyorlar, neden bekletiyorlar tam olarak ?

Kızlar dönüş yolunda yatarakmo geldiniz yoksa normalmi ? karamel Latte sev9 Sevm57
Kuzum ben ön koltuğu yatırdım kısa boylu olduğum için yatak oldu bana
Yani benimkisi 5. gun embriyosu bugun 6. gunuydu transfer oldu ben bikere kimyasal gebelik gecirmistim onu yumurtlamadan sonra 13. Gunde ogrenmistim bu mantikta gidersem haftaya bugun yapsam cikabilir gibi
Ben de 4.günden başlasam mı sabah testletine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…