- 12 Mart 2019
- 16.614
- 35.988
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.461
Biz de de vardı bir gerginlik bugün sorma yaklaştıkça oluyorNiye böyleyim bilmiyorum ya şu sayılı günler geçsin olumlu olumsuz artık
Dikkat et bidahakineTüh hep bana derdi sen beceremiyon diye havayı almadı demek
Tamam canım aklımda olsun benimdeArabanın koltugunu biraz yatırdık öyle geldim canım.
ilk denememde yatarak gelmiştim
Sonrakilerde hep koltugu yatırdık
Edicem artık canım ilacın yarısı gitti resmenDikkat et bidahakine
Ay hadi inşallah kavuşursun yavruna. Ne zaman test gününBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Aynen tek değilsinOh çok şükür tek değilmişim. tecrübem olmayınca herşeyden endişe ediyorum vallahi, hep düşün durRabbim dualarımızı kabul etsin, sesimizi duysun gönlümüzdekini bizlere nasip etsin inşallah
Güzel olacak herşey canım sen bana bakmaBiz de de vardı bir gerginlik bugün sorma yaklaştıkça oluyor
Ne kadar su içtin ne Kadar bekledin canım yarın benimde 11 deBiz de de vardı bir gerginlik bugün sorma yaklaştıkça oluyor
Hayirli olsun, on gün sonra pozitif sonuc olsun sana da bugun transfer olan diger arkadaslara daBurası niye mavi olmuş ya
Neyse
Evet kızlar ben daha yeni eve girdim beni işleme biraz geç aldılar doktor çok yoğundu muayenelerden fırsat kalmadı demekki. İdrara sıkışık bekledim ama çok sıkışık değildim gayet rahat geçti.
transferim çok güzel gerçekleşti
Sonrasında serum takıldı onu bekledik çıktık Serum bitince.
Eczaneye git iğneleri al bir daha iğne vurulmaya git derken anca girebildim.
Yani benimkisi 5. gun embriyosu bugun 6. gunuydu transfer oldu ben bikere kimyasal gebelik gecirmistim onu yumurtlamadan sonra 13. Gunde ogrenmistim bu mantikta gidersem haftaya bugun yapsam cikabilir gibiDaha önce kaçıncı günde çıkar ki acaba
Oyle vallahi Allahim yar ve yardimcin olsun insallaaahhBenimkinide yaptı canım işlem öncesi ama benim bu 2. Oldu ama bidaha yaptırmıcam hem sonucun negatif olmasınamı üzüleyim hem canımın yanmasınamı
Ben ön koltuğu iyice yatirdim 1 saat sırt ustu yatirdiklarina gore vardir bildikleri dedim devam ediyorum sırt ustu yatmaya
Bende arkaya yatarım diye planlıyordum ama siz böyle yapmışınız bende öyşe yaparım mağdemBen ön koltuğu iyice yatirdim 1 saat sırt ustu yatirdiklarina gore vardir bildikleri dedim devam ediyorum sırt ustu yatmaya
Merhabalar. Opudan hemen sonra neden transfer yapmıyorlar, neden bekletiyorlar tam olarak ?Merhababende ocak ayında transfer olucam. Kasımda opu oldu. Heyecanla o günü bekliyorım yanlız bişey sorucam. Opudan sonraki adetiniz normalden uzun mu sürdü. 11 gündür adetim halada devam ediyo leke halinde. Sizde de böyle bi durum yaşandı mı acaba
Kan testi zamanınız gelmişKızlar ben de 12 ocakta transfer oldum 5. Gun embriyosu idi. Bugün test yaptım negatif çıktı. Sizce doğru mudur
Rahim kendini toparlasın diye. Beni 2 ay bekletti doktor. Opudan sonra iyi ki de bekletmiş dedim.Merhabalar. Opudan hemen sonra neden transfer yapmıyorlar, neden bekletiyorlar tam olarak ?
Kuzum ben ön koltuğu yatırdım kısa boylu olduğum için yatak oldu bana
Ben de 4.günden başlasam mı sabah testletineYani benimkisi 5. gun embriyosu bugun 6. gunuydu transfer oldu ben bikere kimyasal gebelik gecirmistim onu yumurtlamadan sonra 13. Gunde ogrenmistim bu mantikta gidersem haftaya bugun yapsam cikabilir gibi
Tamamdır canım bende bu şekilde yapcamKuzum ben ön koltuğu yatırdım kısa boylu olduğum için yatak oldu bana
Ben de 4.günden başlasam mı sabah testletine
1 i dediler ama ben erken yaparımAy hadi inşallah kavuşursun yavruna. Ne zaman test günün
Uff valla bilmiyorum en skintili surec elimde olsa her sabah yaparim da evdekiler kizarKuzum ben ön koltuğu yatırdım kısa boylu olduğum için yatak oldu bana
Ben de 4.günden başlasam mı sabah testletine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?