- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.501
Estrofem kullananlar bulmakta sıkıntı çekiyorum ben daha ne kadar kullanicaz acabaBugün masmavi olmuşuzkızlar
Bursa eczanelerde rahat bulunuyorEstrofem kullananlar bulmakta sıkıntı çekiyorum ben daha ne kadar kullanicaz acababilen var mı
Teşekkürler cnmBursa eczanelerde rahat bulunuyor
Bursa’dan bir eczaneden isteyebilirsiniz.
Bana doktorum buldukça al uzun süre kullanıcaz dedi
Ben ikinci kutuya geçtim bakalım ben de merak ediyorum en çokta ignelerden ne zaman kurtulacaz onu merak ediyorum göbeğim mosmor olduEstrofem kullananlar bulmakta sıkıntı çekiyorum ben daha ne kadar kullanicaz acababilen var mı
3.haftada gidicem ben daha gitmedim sağlık ocağına gidiyorum amaKızlar ilk tüp Bebek denemem çok süreci bilmiyorum tüp Bebek merkezinde pozitif sonuç aldıktan sonra ne zaman kadın doğum doktorumuza yonlendiriliyoruz acaba
Göbekten hangi iğneyi oluyorsun cnm ben proluton 5gün de bir oluyorumBen ikinci kutuya geçtim bakalım ben de merak ediyorum en çokta ignelerden ne zaman kurtulacaz onu merak ediyorum göbeğim mosmor oldu
Snrm estrofem ve iğne iki aya kadar devam edecekGöbekten hangi iğneyi oluyorsun cnm ben proluton 5gün de bir oluyorum
Her gün sabah akşam prolutex canım dört gün de bir kalçadan da proluton vuruluyorumGöbekten hangi iğneyi oluyorsun cnm ben proluton 5gün de bir oluyorum
Aaaa kız yaşıtmışız ya kaçıncı deneme bu açayım yer gel bacımBen de 40 hatta 41 yer aç yanında
Canım senin sonucun ne oldu bakalımHer gün sabah akşam prolutex canım dört gün de bir kalçadan da proluton vuruluyorum
Dualarınız da bana da yer verin olurmu hiç belli olmaz kimin duası kabul olurAllahım şu mübarek ayların hürmetine güzel haberler almanızı almamızı nasip etsin Dualarimdasiniz
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimizde ben 9ay kullanmaya razıyımHer gün sabah akşam prolutex canım dört gün de bir kalçadan da proluton vuruluyorum
Kuzum oldun mu transfer1 i dediler ama ben erken yaparım
Oldum canım oldummmKuzum oldun mu transferhadı hayırlı olsun annesinin rahmini bol bol kazsın yerleşsin 5. Gun test başlar artık
Rabbim dualarımızı boş çevirmesin isteyen herkesi bebislerine kavuştursun çok zor sabır gerekiyorDualarınız da bana da yer verin olurmu hiç belli olmaz kimin duası kabul olur
İlk denemeAaaa kız yaşıtmışız ya kaçıncı deneme bu açayım yer gel bacım
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşOldum canım oldummm
Yok ben 6. Gün başlıyım diyorum
İnşallah canım benimHadi hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?