- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.561
Amin canım odaya gelince koku hemen farkettim de bebeği etkiledi mi diye içim içimi yiyoAy Allah'ım korusun
Hemen her yeri açtım bişey olmamıştır inşallahAllah korusun cnm
Olmaz olmaz inşallah cok mu uzun açık kalmış. İşte dogalgazlari açmadan önce yeni tasindigimizda gaz kaçağı oluyor o eğer varken tekrar doğalgaz açılırsa böyle durumlarda patlamalara sebeb oluyor kontroller çok önemliAmin canım odaya gelince koku hemen farkettim de bebeği etkiledi mi diye içim içimi yiyo
Hemen her yeri açtım bişey olmamıştır inşallah
Yok sadece kan testi isteyebiliyorsunuz beta vericem diyebilirsiniz ben veriyordum kan ücreti oduyordum sadecekızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Ben Acıbadem'de veriyorum ama dr yönlendirmesi gerekiyor kan için muayene ücreti çıkıyor o yüzdenkızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Amin canım inşallah herkese nasip etsinKızlar Rabbim hepinize pozitif testler kan testleri görmeyi nasip etsin bebeklerimiz sağlıkla doğsunolmayan arkadaşlarıma da tez vakitte inşallah
Şu an için normal bence ilerlerYa benim biraz düşük gibime geldi inşallah sağlıkla ilerleriz
Ay Allah korusun canım benim dikkat edin allah korumuşSaol balım ya biraz önce ocak açık kalmış ve ateş sönmüş kokuyu almasam zehirlenicez transfer sonrası ne oluyo böyle ben anlamıyorum Allah korusun yani
40 dk kadar canım kokuyu aldım şükür yoksa zararı büyük olurduOlmaz olmaz inşallah cok mu uzun açık kalmış. İşte dogalgazlari açmadan önce yeni tasindigimizda gaz kaçağı oluyor o eğer varken tekrar doğalgaz açılırsa böyle durumlarda patlamalara sebeb oluyor kontroller çok önemli
Gerçekten Allah korudu çok şükür canım, teşekkür ederimAy Allah korusun canım benim dikkat edin allah korumuş
Ben hep Farklı özel hastanelere gittimkızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Vala ben çorapsızim yanıyorum zaten sürekli yataktayim bir tuvaletten tuvalete kalkıyorumAyaklarınız ne durumda
Benim çok soğuk, çorap,+patik ısınmıyor..
Diğer taraflarımda ateş basıyor
40 dk kadar canım kokuyu aldım şükür yoksa zararı büyük olurdu
Gerçekten Allah korudu çok şükür canım, teşekkür ederim
Ozel labaratuvar varsa orda daha rahat verirsin canm. Özel poliklinikte de yapilir heraldekızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Kizlar doktorundan haber geldi çok şükür şu an iyi dedi gebelikte normal dedi 9.10 haftada Semir hapına başlayacağız dediOzel labaratuvar varsa orda daha rahat verirsin canm. Özel poliklinikte de yapilir heralde
Aman beeeee çok şükür valla kalbime indireceksin 2 gün test yapmak yasak sanaKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Doktorum dedi 2 gün sonra tekrarla şimdi iyi cikmis idrar testine takılma dedi
Canım benim hayırlısı olsun inşallahkaramel Latte Canım ben de ani bir kararla dün transfer oldum 24 ocak, 5.gün embriyosu, 2adet taze transfer oldu bekleyen herkese en müjdeli pozitifleri en yüksek hcgleri diliyorum kızlar
Maşallah sonucun çok iyi çıkmışKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Doktorum dedi 2 gün sonra tekrarla şimdi iyi cikmis idrar testine takılma dedi
Verebiliyorsun muayene istemiyorlar sadece gidip ben kan testi vericem diyorsun ucretini ödüyor ve veriyorsunkızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Acilden giriş yap canım muayene olmana gerek yokkızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?