Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

kızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum

Amin canım odaya gelince koku hemen farkettim de bebeği etkiledi mi diye içim içimi yiyo

Hemen her yeri açtım bişey olmamıştır inşallah
Olmaz olmaz inşallah cok mu uzun açık kalmış. İşte dogalgazlari açmadan önce yeni tasindigimizda gaz kaçağı oluyor o eğer varken tekrar doğalgaz açılırsa böyle durumlarda patlamalara sebeb oluyor kontroller çok önemli

kızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Yok sadece kan testi isteyebiliyorsunuz beta vericem diyebilirsiniz ben veriyordum kan ücreti oduyordum sadece

Ben Acıbadem'de veriyorum ama dr yönlendirmesi gerekiyor kan için muayene ücreti çıkıyor o yüzden

40 dk kadar canım kokuyu aldım şükür yoksa zararı büyük olurdu
Ay Allah korusun canım benim dikkat edin allah korumuş
Gerçekten Allah korudu çok şükür canım, teşekkür ederim

Ben hep Farklı özel hastanelere gittim
Acilden girip kan vericem deyince hemen alıyorlar. 100-150 arası rakam değişiyor

Ozel labaratuvar varsa orda daha rahat verirsin canm. Özel poliklinikte de yapilir heralde

Aman beeeee çok şükür valla kalbime indireceksin 2 gün test yapmak yasak sana

karamel Latte Canım ben de ani bir kararla dün transfer oldum 24 ocak, 5.gün embriyosu, 2adet taze transfer oldu bekleyen herkese en müjdeli pozitifleri en yüksek hcgleri diliyorum kızlar
Canım benim hayırlısı olsun inşallah çok sevindim umarım güzel pozitif haberler alırız sende bize katılırsın

Maşallah sonucun çok iyi çıkmış baya üzücü oluyor bu idrar testleri resmen negatif gösteriyordu çok şaşkınım. İlk yaptığın testin markası neydi? Bu kötü çıkanların markaları neydi?

Verebiliyorsun muayene istemiyorlar sadece gidip ben kan testi vericem diyorsun ucretini ödüyor ve veriyorsun

Acilden giriş yap canım muayene olmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…