- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.581
Kubra cok şükür merak ediyordum uzun zamandir giremiyordum en son hamile haberinle sevinmistikKizlar doktorundan haber geldi çok şükür şu an iyi dedi gebelikte normal dedi 9.10 haftada Semir hapına başlayacağız dedi
Canım bu idrar 3. sayfada kanda açlık şekeri var 111 çıkmışEki Görüntüle 3197275
Hani nerde? Kansızlığın var biraz dikkat et daha çok bastasin kan yapıcı seylerle beslen c vitamini al etle filan.
Valla hepsine baktım göremedim gözlerim gitmiş benmCanım bu idrar 3. sayfada kanda açlık şekeri var 111 çıkmış
Miaana çok şükür vala evet ya hala gitmedim kalp atışı için ve kese için 1 Şubat'ta gidicem nasip olursa ogrenicem bakalım hayırlısı inşallahKubra cok şükür merak ediyordum uzun zamandir giremiyordum en son hamile haberinle sevinmistik
Soruyorlar muayane ama direk kan vermek istiyorum dersen ,muayane parası vermiyorsun canımkızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Aynen çok sukur iyi çıkmışValla hepsine baktım göremedim gözlerim gitmiş benm
İnşallah canım, tek duam bu.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallahCanım benim hayırlısı olsun inşallahçok sevindim umarım güzel pozitif haberler alırız sende bize katılırsın
Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımKizlar ben 19 ocakta transfer oldum bugün 6. Günüm cok macerali ve zor bir donem gecirdim buarada 3 basarisiz denemem var hepside negatif maalesef bu dördüncü ve son baska simdilik ara vericem 1sene kadar ust uste cok agirgeldi
Ben ayakalandimVala ben çorapsızim yanıyorum zaten sürekli yataktayim bir tuvaletten tuvalete kalkıyorum
Aminmnnnnnnnnİnşallah canım, tek duam bu.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah
Cok sevindim canim iyiyim cok şükür sonundaMiaana çok şükür vala evet ya hala gitmedim kalp atışı için ve kese için 1 Şubat'ta gidicem nasip olursa ogrenicem bakalım hayırlısı inşallahDünde kan testi vermiştim çok şükür onda da problem gözükmedi sen nasılsın napiyosun
Cok şükür sevindim. Bende sonunda transferimi oldumMiaana çok şükür vala evet ya hala gitmedim kalp atışı için ve kese için 1 Şubat'ta gidicem nasip olursa ogrenicem bakalım hayırlısı inşallahDünde kan testi vermiştim çok şükür onda da problem gözükmedi sen nasılsın napiyosun
Hep nazarValla hepsine baktım göremedim gözlerim gitmiş benm
AmiiiiiiiiiiinnnnnnAminmnnnnnnnnYarin kandil rabbim hepimizin duaları kabul olsun
Öyle arada bir yürüyorum ama dışarı çıkmadim hiç şimdilik haftaya inslaalh cikicamBen ayakalandim
Üçüncü gün hafif hafif yürüyorum on dk , dışarı cikicaktim ama çok soğuk..
Benim ayaklar buz
Amannn ilaçlardan bence gözlerim şes beş olmuşturHep nazar
Çok şükür devamı gelir İnslalah güzel haberlerleCok sevindim canim iyiyim cok şükür sonunda
Cok şükür sevindim. Bende sonunda transferimi oldum
İnşallah canım benim dua etHadi insalh canım sendende güzel haber bekliyorum
Bende henüz çıkmadım çok sıkıldım evde..Öyle arada bir yürüyorum ama dışarı çıkmadim hiç şimdilik haftaya inslaalh cikicam
Hoşgeldin aramızaaakaramel Latte Canım ben de ani bir kararla dün transfer oldum 24 ocak, 5.gün embriyosu, 2adet taze transfer oldu bekleyen herkese en müjdeli pozitifleri en yüksek hcgleri diliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?