- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.541
Maşallah sağlıkla ilerlesinKan sonucum çıkmış transferden sonra 7. Gün 75.8 çıkmış nasıl sizce sonuç
Ya benim biraz düşük gibime geldi inşallah sağlıkla ilerlerizCanım erken daha da çıkabilir ama yine de iyi
İnşallahİyi iyi cnm istenen aralık'ta bı değer erken olduğu için öyle gittikçe artacak inşallah
Hayır hayır düşük değil gayet güzel bı değer hiç içine kuşku koymaİnşallah
Olabilir test alıp yapmalısınKızlar selam geçen ay histereskopiyle çizik atılmıştı bu ay normal denedik eşimle adete 7 gün kala peçeteye ankıntıyla açık pembe kılcal ince şeyler vardı 3 gümdür günde 1 kez geliyo sizce gebelik olanilir mi
Ayaklarim ektedir ..Ayaklarınız ne durumda
Benim çok soğuk, çorap,+patik ısınmıyor..
Diğer taraflarımda ateş basıyor
Saol balım ya biraz önce ocak açık kalmış ve ateş sönmüş kokuyu almasam zehirlenicez transfer sonrası ne oluyo böyle ben anlamıyorum Allah korusun yaniAy insalalh canım benimvala bol bol uyuyorum zaten biraz önce kalktım . Geçmiş olsun canım benim
Ahahhaha çok iyi buAyaklarim ektedir ..
Çok teşekkürler canımHayır hayır düşük değil gayet güzel bı değer hiç içine kuşku koyma
Ay Allah'ım korusunSaol balım ya biraz önce ocak açık kalmış ve ateş sönmüş kokuyu almasam zehirlenicez transfer sonrası ne oluyo böyle ben anlamıyorum Allah korusun yani
Hemde cok zorİnşallahne zorlu bir süreçmiş
Ozellikle igne vurduktan sonra gece yatana kadar böylelerAhahhaha çok iyi bu
Progesteron yükseldikçe sanırım üşüyor
Allah korusun cnmSaol balım ya biraz önce ocak açık kalmış ve ateş sönmüş kokuyu almasam zehirlenicez transfer sonrası ne oluyo böyle ben anlamıyorum Allah korusun yani
Hadi insalh canım sendende güzel haber bekliyorumYaaa bana umut oldun pgt limizden ilk pozitif haber@pembeumut111
Transferden sora vücut ısısı dengesizliği bende de oluyor genelde evi bazen söndürüyorlar merkezi sistem bizim o zaman benm heryerim üşüyorAyaklarınız ne durumda
Benim çok soğuk, çorap,+patik ısınmıyor..
Diğer taraflarımda ateş basıyor
Test yapmadan bilemessin cnm varsa çıkar veya kan ver en garantisi veya bekle herşeyden olabilir adet başlangıcı da olabilieKızlar selam geçen ay histereskopiyle çizik atılmıştı bu ay normal denedik eşimle adete 7 gün kala peçeteye ankıntıyla açık pembe kılcal ince şeyler vardı 3 gümdür günde 1 kez geliyo sizce gebelik olanilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?