- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.521
Bugun bu grup hep pozitif oldu sende gel pozitife canımAkşam üstü verdim kanı 21.00 da çıkacakmış sonucu
290 çok iyi değer değil mi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Doktorum dedi 2 gün sonra tekrarla şimdi iyi cikmis idrar testine takılma dedi
Maysaaaa tebrik ederim oh çok şükürrKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Demekki testler dandik ya güvenilyo en garanti kan işteMaysaaaa tebrik ederim oh çok şükürranlam verememiştim bi pozitif bi negatif çıkmasına çok şükür mucizen seninle ve sağlıkla ilerler inşallahh
Öyle ablacımHımm demekki düşüyor o değer de bol bol et ciğer pekmez kuru siyah üzüm yencekmiş ay o demir hapıda fenaymış boş bol et yiyin yükselsin ablacım
Bak gördün müKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
İnşallah canım isteyen herkese nasip olur inşallahBugun bu grup hep pozitif oldu sende gel pozitife canım
Ayy inşallah kuzum herkes pozitif olur ama kimyasalından değik bebekli olan pozitiften görelim inşallahHadi bakalım geliyorsun arkamızdan
Kan verdin mi canımEki Görüntüle 3197268
Yani testler arasinda bukadar fark oldugunu asla tahmin edemezdim. Kesinlikle predictor cok
Ay insalalh canım benimAyy inşallah güzel sonuç alırız hepimiz benim vücudum uykuyla tepki veriyo zaten hepimiz şuan tutunmaya çalışan bi bebişe sahibiz yeni transferi olanlar olarak inşallah hayırla tutunurlar kuzumBol bol uyu bebiş dinlensin
Ayy inşallah ama bugün deprem oldu burda ve ben biraz k
O belli olmaz belki bebiştendirrr
Ay hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Ben o yüzden direkt kana gittimDemekki testler dandik ya güvenilyo en garanti kan işte
Yaaa bana umut oldun pgt limizden ilk pozitif haberKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Cok iyi cok maşallahKan sonucum çıkmış transferden sonra 7. Gün 75.8 çıkmış nasıl sizce sonuç
Canım erken daha da çıkabilir ama yine de iyiKan sonucum çıkmış transferden sonra 7. Gün 75.8 çıkmış nasıl sizce sonuç
İyi iyi cnm istenen aralık'ta bı değer erken olduğu için öyle gittikçe artacak inşallahKan sonucum çıkmış transferden sonra 7. Gün 75.8 çıkmış nasıl sizce sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?