Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yatarkende çorap çıkamıyorum ısınamıyorum bi müddet yaa bide dün transferden sonra hemşire iğne yaptı dokunsam acıyo bu ne zaman geçer oturamıyorum yatamıyorum
Bende çorapla yatıyorum üç dört gündür,
Ayy iğne acısı da kötü oluyor ya

Canım beni de listeye ekler misin hep hayalimdi transfer 14 Ocak 5.gun

Kızlar bizde durumlar fena eşim grip olmuş üzerinize afiyet bi rahat bırakmadı ki okuyayım yazıları, battaniyeyi ört battamiyeyi aç, yok bitki çayı ister şekeri az olmuş yok limonu çok, kapıyı kapat, bombiyi artır, buhar getir, bu soğufu bidaha getir, ayaklarım üşüdü patik giydir, öok sıcak oldu geri çıkar, ilaç getir götür offf bitmedi istekleri daha bide ben virüs oldum kesin ellerim şişti ayaklarım şişti diye başımı yedi. Anlatamam size şimdide kahve istiyor normalde hiç içmez

Canım beni de listeye ekler misin hep hayalimdi transfer 14 Ocak 5.gun
Rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah bende çok istiyorum o listeye dahil olmayı karamel Latte benim transfer şubat başında beni bu listeye eklemez misin yoksa ocak transferi olamadığım için

Eyvaah şimdi onun nazından geçilmez tamda senin naz yapcağın zamandı. geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…