- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.621
Ya sen yazdın mavi olduk tekrar
Valla benimde çok üşüyorAaa bende diyorum ayaklarım niye üşüyo buda mı sebep
Yaa benide unutmayın ertesi günde benBende 5. Gün yani cumartesi yapıcam peşpeşe yapıcaz ozaman
Yatarkende çorap çıkamıyorum ısınamıyorum bi müddetValla benimde çok üşüyor
Pazar günü de sen yapıyosun ozamanYaa benide unutmayın ertesi günde ben
Bende çorapla yatıyorum üç dört gündür,Yatarkende çorap çıkamıyorum ısınamıyorum bi müddetyaa bide dün transferden sonra hemşire iğne yaptı dokunsam acıyo bu ne zaman geçer oturamıyorum yatamıyorum
Canım inanki annem hepsini attı kizdidaMaşallah sonucun çok iyi çıkmışbaya üzücü oluyor bu idrar testleri resmen negatif gösteriyordu çok şaşkınım. İlk yaptığın testin markası neydi? Bu kötü çıkanların markaları neydi?
Yok canım daha yapmam ben ağzımın payını aldım cuma kan verip artışa bakcazAman beeeee çok şükür valla kalbime indireceksin 2 gün test yapmak yasak sana
Ben de hemşireme mesaj attım pazartesi yaptığım kan sonucunu gönderdim 2. kanı yarın istedi cuma normaldeYok canım daha yapmam ben ağzımın payını aldım cuma kan verip artışa bakcaz
Canım beni de listeye ekler misin hep hayalimdi transfer 14 Ocak 5.gunMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptalPapatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak
Evet evetPazar günü de sen yapıyosun ozaman
Rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah bende çok istiyorum o listeye dahil olmayıCanım beni de listeye ekler misin hep hayalimdi transfer 14 Ocak 5.gun
Evet yaa bir an önce geçse keşkeBende çorapla yatıyorum üç dört gündür,
Ayy iğne acısı da kötü oluyor ya
HemenCanım beni de listeye ekler misin hep hayalimdi transfer 14 Ocak 5.gun
Eyvaah şimdi onun nazından geçilmezKızlar bizde durumlar fena eşim grip olmuş üzerinize afiyetbi rahat bırakmadı ki okuyayım yazıları, battaniyeyi ört battamiyeyi aç, yok bitki çayı ister şekeri az olmuş yok limonu çok, kapıyı kapat, bombiyi artır, buhar getir, bu soğufu bidaha getir, ayaklarım üşüdü patik giydir, öok sıcak oldu geri çıkar, ilaç getir götür offf bitmedi istekleri daha bide ben virüs oldum kesin ellerim şişti ayaklarım şişti diye başımı yedi. Anlatamam size şimdide kahve istiyor normalde hiç içmez
Aha dananın kuyrugu kopucak hafta sonuEvet evet
Aaa aşk olsun en başından bizimlesin senide eklicem tabiiRabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah bende çok istiyorum o listeye dahil olmayıkaramel Latte benim transfer şubat başında beni bu listeye eklemez misin yoksa ocak transferi olamadığım için
Valla zaten naz yapamıyorum ki çabuk sıkılır bey efendiEyvaah şimdi onun nazından geçilmeztamda senin naz yapcağın zamandı. geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?