- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.641
AminnnnnnnnHoşgeldin aramızaaa
Güzelce tutunsunlar inşallah
Peki belirti varmıydı canımYok canım daha yapmam ben ağzımın payını aldım cuma kan verip artışa bakcaz
İnşallah geçer kuzum yaEvet yaa bir an önce geçse keşke
Canımsın sennAaa aşk olsun en başından bizimlesin senide eklicem tabii
Amiiinnnnn canim aminnn insallah bir mucize olurÇok şükür devamı gelir İnslalah güzel haberlerle
Canim senin transferin ne zamandi yanilmiyorsam yakin zamanda. insallah hayirli haberin olsunCanımsın sennkaramel Latte küçüklükten beri hep bişeye heves ederim tam olacal olur ya ucundan kaçırırım ya kıyısından dönerim gene öyle olucak dite korkuyordum sayfaya üye olduktan beri en büyük isteğim diyebilirim o listeye eklenip sonrasında hamile durumu ekleyip hatta o yorumun altında yazıyor ya doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti diye gene olamayacak diye korktum
İnşallah kuzumAmiiinnnnn canim aminnn insallah bir mucize olur
Canım pazartesi içüm çağırdılar işte süreç o g0n başlıayacak muhtemelen 3 yada 4 şubat transfer inşallah herşey yolunda giderde sıkıntı çıkmazsa çok teşekkür ederim dilerim bekleyen isteten herkes güzel şekilde sonuç alırCanim senin transferin ne zamandi yanilmiyorsam yakin zamanda. insallah hayirli haberin olsun
Olacak inşallah canım olacak inan buranın uğurunaCanımsın sennkaramel Latte küçüklükten beri hep bişeye heves ederim tam olacal olur ya ucundan kaçırırım ya kıyısından dönerim gene öyle olucak dite korkuyordum sayfaya üye olduktan beri en büyük isteğim diyebilirim o listeye eklenip sonrasında hamile durumu ekleyip hatta o yorumun altında yazıyor ya doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti diye gene olamayacak diye korktum
İnşAllah canım çok iyi geliyor bu topiğin enerjisi banaOlacak inşallah canım olacak inan buranın uğuruna
Senin naz makamina geçtiKızlar bizde durumlar fena eşim grip olmuş üzerinize afiyetbi rahat bırakmadı ki okuyayım yazıları, battaniyeyi ört battamiyeyi aç, yok bitki çayı ister şekeri az olmuş yok limonu çok, kapıyı kapat, bombiyi artır, buhar getir, bu soğufu bidaha getir, ayaklarım üşüdü patik giydir, öok sıcak oldu geri çıkar, ilaç getir götür offf bitmedi istekleri daha bide ben virüs oldum kesin ellerim şişti ayaklarım şişti diye başımı yedi. Anlatamam size şimdide kahve istiyor normalde hiç içmez
Yok ama karnım sis hani oda prednol şişlik yapiyo bencePeki belirti varmıydı canım
İnşallah kuzumİnşAllah canım çok iyi geliyor bu topiğin enerjisi banasonunda iyi olur inşallah
Bende de var şişlik cokYok ama karnım sis hani oda prednol şişlik yapiyo bence
Erkekler hasta olduğumuzda bizden daha çok hasta olmaya çalışıyorlar canları çok tatlıKızlar bizde durumlar fena eşim grip olmuş üzerinize afiyetbi rahat bırakmadı ki okuyayım yazıları, battaniyeyi ört battamiyeyi aç, yok bitki çayı ister şekeri az olmuş yok limonu çok, kapıyı kapat, bombiyi artır, buhar getir, bu soğufu bidaha getir, ayaklarım üşüdü patik giydir, öok sıcak oldu geri çıkar, ilaç getir götür offf bitmedi istekleri daha bide ben virüs oldum kesin ellerim şişti ayaklarım şişti diye başımı yedi. Anlatamam size şimdide kahve istiyor normalde hiç içmez
Aynen bugün 8.gün ne zaman biraktirirkiBende de var şişlik cok
Prednol u hala mı kullanıyosun canım
Genelde transferden önce bıraktırıyolar ama ilkkez duydum canım hiç bilmiyorumAynen bugün 8.gün ne zaman biraktirirki
Gaz gaz patlat gitsinYok ama karnım sis hani oda prednol şişlik yapiyo bence
Aynen valla hep nazlıydı zaten şimdi artık bi kaç gün daha da artar geçn hafta sessiz sedasız geçirdim ben gribi beyefendi yarın dinlenmek için izin yazmış bi grip alt tarafıSenin naz makamina geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?