Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa aşk olsun en başından bizimlesin senide eklicem tabii
Canımsın senn karamel Latte küçüklükten beri hep bişeye heves ederim tam olacal olur ya ucundan kaçırırım ya kıyısından dönerim gene öyle olucak dite korkuyordum sayfaya üye olduktan beri en büyük isteğim diyebilirim o listeye eklenip sonrasında hamile durumu ekleyip hatta o yorumun altında yazıyor ya doğumdan bu yana bilmem kaç gün geçti diye gene olamayacak diye korktum

Canim senin transferin ne zamandi yanilmiyorsam yakin zamanda. insallah hayirli haberin olsun

Canim senin transferin ne zamandi yanilmiyorsam yakin zamanda. insallah hayirli haberin olsun
Canım pazartesi içüm çağırdılar işte süreç o g0n başlıayacak muhtemelen 3 yada 4 şubat transfer inşallah herşey yolunda giderde sıkıntı çıkmazsa çok teşekkür ederim dilerim bekleyen isteten herkes güzel şekilde sonuç alır

Olacak inşallah canım olacak inan buranın uğuruna

Senin naz makamina geçti

Kizlar size birsey sorucam benim ağrım pek olmuyor ara ara vuruyor , hani iğne fitil falanda kullanmıyorum ama bazen sanki o rahim agzı girişinde bir ağrı oluyor anlatamam , tamda regl günüm bugun transferiminde 5.günü sizlerde hiç böyle bir sancı oldu mu resmen rahim ağzına bir sanci vuruyor anlatamam bacaklarıma vuran ağrıdan ziyade bu cok rahatsiz ediyor beni korkutuyor

Erkekler hasta olduğumuzda bizden daha çok hasta olmaya çalışıyorlar canları çok tatlı eşim hasta olduğunda elimden geldiğince ölü taklidi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…