Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Erkekler hasta olduğumuzda bizden daha çok hasta olmaya çalışıyorlar canları çok tatlı eşim hasta olduğunda elimden geldiğince ölü taklidi yapıyorum
Ya hepsimi aynı olur bizimde çok döner bu muhabbet bi an başım ağrıyor desem hemen atlar benimkide ağrıyor sabahtan beri diye öok söyleniriö bende senden bana sıra gelmiyor diye

Genelde transferden önce bıraktırıyolar ama ilkkez duydum canım hiç bilmiyorum
Ben son kez transfer günü almistim. Ben de transferden sonra birakiliyor diye biliyorum ama bi arkadas daha pozitifi gördü hala devam ediyor kullanmaya..

Toksoplazma denen bi mikrop var ondan dolayı.
hamileyken pastörize edilmemiş süt içilmez iyi pişmemiş et yenmez sakatat yenmez
Aynen bende pastörize süt içiyorum özellikle söylediler hastaneden..
Et, tavuk, yumurta çok iyi pişmiş olacak dediler birde

Bende 23 ocakta transfer oldum evde dinleniyorum ara ara yürüyüş ev toparlamaca vs şeklinde geçiriyorum zamanı .Transfer anında sayaç başlatmıştım 53 saat oldu Fakatt ilaç etkisinden mütevellit hafif batma yanma vs gibi kasıklarımda bişeyler var . Onun dışında bişey hissetmiyorum çokkk erken değil mi belirti için

Ayy cok güzel cok
Bende alıcam bundan
Kesinlikle bundan almalisin, kıy parana ihhhiihhi
Bunu nasıl yapıyosun kız kaç dakka bekletiyosun idrarda
Öncelikli olarak buldugumuz bir ped bardagi tam yerine denk getirdikten sonra yeterli miktarda dolduruyoruz daha sonrasinda efenim testimizin kıç kismindaki bölmeyi bardagimiza saliyoruz ben ekrana renk gelene kadar batirili vaziyette tutuyorum sonra hemen cekiyorum buda ortalama 7 saniye falan yapiyor. Sonrasinda testimizin kapagini kapatip cizgi cikmazsa ay dur hemen bakmayim diye en ucra koselere sakliyoruz beklemeye basliyoruz, kalp carpintisi, nefeste ritim bozuklugu sonra cıma ne biliyim şuurda bozukluk gibi yan etkileri olan 5 dakka sonunda testimizi gözüm gormesin diye sakladigimiz yerden cikariyoruz , ve bakiyoruz cift çizgi hemen asiyoruz bayraklari balkonlara foto cekip gruba atiyoruz ve hep birlikte bir bayram havasi
Nasıl yani benim pazartesi yaptığım pozitif bugün başka markayla yaptım negatif
Ahhh canm iste ne bilelim öyle oluyormus , teste hayalet bile şasi bak sasirlikti ,
Yaa maşallah çok güzel kaçıncı gün ya benim daha ilk günüm heyecanlandırıyorsun
Benim bugun 7.yıl ayyy pardon 7.gün
Ayyyyyy çok sevindim ya , sabah çok uzulmustum yalan yok. Tabiki her sonuç bizim için ama birden içim çok kotu olmustu. Degerin harikaaaa, çok sevindimmmmm
Vala ben çorapsızim yanıyorum zaten sürekli yataktayim bir tuvaletten tuvalete kalkıyorum
Ya kuzumm sen neden hala yatiyorsunki , doktoruu soyledi , hepmi yaticaksin

Asıl sormak sitediğimi sormadan msjıma son vermem kilolu birisi değilim yemeğe aşırı düşkün de değilim normal şartlarda yer içerim herneyse transferden bu yana heppp açım yaaa aşırı açım ne yersem yiyeyim midem hep boş bu ne demek normal mi? İlk tüp bebek deneyimim. Transfere kadar herşey normaldi transfer sonrası yemek yemeye aşırı düşer oldum acaba paikolojik mi

Ooo sayaç başlatmak mı hayatta aklım gelmez benden 1 gün önce olmuşsun transfer canım hayırlı uğurlu olsun mutlu haberler veresin inşallah. Bende de yanma yok ama ara ara hafiften bi batma var. Ama belki gazdır bilmiyorum. Burada yazılanların aksine ben öyle kolay gaz çıkarabilen biri değilim. 8 senedir evliyiz asla eşimin yanında yapmadım o da benim. şuan sanırım progesteron hapından dolayı kabızım şimdi avokado yedim yarında kaysıya abanacağım bakalım. Kendimi kasmak sıkmak istemiyorum. Sen de kabızlık şişlik var mı? Bi de benim göğüsler çok şişti ya sizde de öyle mi?

Manzaranın güzelliği kaçıncı günün ablacım bugun? Yerinde olsam yarına bile bırakmam acilde alırım soluğu
Canmm benimmm darisi senin kirmizilarina 7. Gün tatlim , 5. Günde yapmistim bu marka testle. Acile gidemedim kuzenlerim dolustu misafircilik kazandi

Ben de hep açım 10 dk önce yarım ekmek yedim o kadar lezzetli geliyor ki her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…