- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.661
Ya hepsimi aynı olurErkekler hasta olduğumuzda bizden daha çok hasta olmaya çalışıyorlar canları çok tatlıeşim hasta olduğunda elimden geldiğince ölü taklidi yapıyorum
Sağlıklı olunda olur böyle iniş çıkışlarValla zaten naz yapamıyorum ki çabuk sıkılır bey efendiama dediğin gibi benim durumu bastırdı bile hemen
HmmmGenelde transferden önce bıraktırıyolar ama ilkkez duydum canım hiç bilmiyorum
Ben son kez transfer günü almistim. Ben de transferden sonra birakiliyor diye biliyorum ama bi arkadas daha pozitifi gördü hala devam ediyor kullanmaya..Genelde transferden önce bıraktırıyolar ama ilkkez duydum canım hiç bilmiyorum
Aynen öyle ne yapalım çekeceğiz mecbur iyi günde kötü günde dedikSağlıklı olunda olur böyle iniş çıkışlar
Benim 4 denemem de de transferden 1 gün önce bıraktırdılar merkezler de doktorlarda farklıydıBen son kez transfer günü almistim. Ben de transferden sonra birakiliyor diye biliyorum ama bi arkadas daha pozitifi gördü hala devam ediyor kullanmaya..
Gelmemesi daha iyi değil miKızlar bu ilaçlar beni cinsellikten uzaklaştırdıaklıma bile gelmiyor bı ben mi böyleyim
Neden riskliymiş ben öyle yedimBir şey olduğu yok canım aksine çok faydalı sadece iyi pişmemiş yendiği zaman riskli
O neydi unuttum benKızlar bu ilaçlar beni cinsellikten uzaklaştırdıaklıma bile gelmiyor bı ben mi böyleyim
Toksoplazma denen bi mikrop var ondan dolayı.Neden riskliymiş ben öyle yedim
Aynen bende pastörize süt içiyorum özellikle söylediler hastaneden..Toksoplazma denen bi mikrop var ondan dolayı.
hamileyken pastörize edilmemiş süt içilmez iyi pişmemiş et yenmez sakatat yenmez
Kesinlikle bundan almalisin, kıy parana ihhhiihhiAyy cok güzel cok
Bende alıcam bundan
Öncelikli olarak buldugumuz bir ped bardagi tam yerine denk getirdikten sonra yeterli miktarda dolduruyoruzBunu nasıl yapıyosun kız kaç dakka bekletiyosun idrarda
Ahhh canm iste ne bilelim öyle oluyormus , teste hayalet bile şasi bak sasirlikti ,Nasıl yani benim pazartesi yaptığım pozitif bugün başka markayla yaptım negatif
Benim bugun 7.yıl ayyy pardon 7.günYaa maşallah çok güzel kaçıncı günya benim daha ilk günüm heyecanlandırıyorsun
Ayyyyyy çok sevindim ya , sabah çok uzulmustum yalan yok. Tabiki her sonuç bizim için ama birden içim çok kotu olmustu. Degerin harikaaaa, çok sevindimmmmmKızlarrrr bı basın açıklamasıda benden bugün yaptığım farklı marka test yüzünden negatif görünce şok oldum doktorumda çok üzüldü hemen kan testine gittim sonuç 290 çıktı
Doktorum dedi 2 gün sonra tekrarla şimdi iyi cikmis idrar testine takılma dedi
Ya kuzumm sen neden hala yatiyorsunki , doktoruu soyledi , hepmi yaticaksinVala ben çorapsızim yanıyorum zaten sürekli yataktayim bir tuvaletten tuvalete kalkıyorum
Ooo sayaç başlatmak mı hayatta aklım gelmezBende 23 ocakta transfer oldum evde dinleniyorum ara ara yürüyüş ev toparlamaca vs şeklinde geçiriyorum zamanı .Transfer anında sayaç başlatmıştım 53 saat olduFakatt ilaç etkisinden mütevellit hafif batma yanma vs gibi kasıklarımda bişeyler var . Onun dışında bişey hissetmiyorum çokkk erken değil mi belirti için
Canmm benimmm darisi senin kirmizilarinaManzaranın güzelliğikaçıncı günün ablacım bugun? Yerinde olsam yarına bile bırakmam acilde alırım soluğu
Valla bende de tık yok inşallah ilaçlardandırKızlar bu ilaçlar beni cinsellikten uzaklaştırdıaklıma bile gelmiyor bı ben mi böyleyim
Ben de hep açım 10 dk önce yarım ekmek yedim o kadar lezzetli geliyor ki her şeyAsıl sormak sitediğimi sormadan msjıma son vermemkilolu birisi değilim yemeğe aşırı düşkün de değilim normal şartlarda yer içerim herneyse transferden bu yana heppp açım yaaa aşırı açım ne yersem yiyeyim midem hep boş bu ne demek normal mi? İlk tüp bebek deneyimim. Transfere kadar herşey normaldi transfer sonrası yemek yemeye aşırı düşer oldum acaba paikolojik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?