Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende de sanki biraz gaz oluyo evet normalden bir tık fazla bende kabızlık şişlik yok göğüslerim aynı büyüklükte ağrı sızı yok herşey aynı eskisi gibi hafif batmayı saymazsak. Ama ben aşırı aşşırı acıkıyorum normalde de aşırı yemeğe düşkünlüğüm yok bilemedim seninde hayırlı olsun aynı zamanlarda pozitif haberler alalım

Yok kuzum ya doktorum hep yat demedi arada kalkıyorum evin içinde geziyorum dışarı çıkmıyorum sadece bişey olur diye korkuyolar bizimkiler keseyi görene kadar böyle bende bunaldım zaten çok sıkıldım evde ama çıkmak istesem de cikamiyorum çok fazla ağrım oluyor ve baş dönmesi miğde bulantısı çok kötü yapıyor o yüzden hazır değilim tam olarak kendime gelmeyi Bekliyorum

Çok tatlış cevaplar vermişsin enerjini burdan hissettim

Amin inşallah ben zaten iştahlı biriyim o yüzden farketmemiş olabilirim. Ama tüp bebekten önce günde sadece akşamları yemek yiyorduk öncesinde hep su, sıvı şeyler tüketiyorduk şimdi kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum o biraz fazla benim için. Sen 3 öğün mü besleniyorsun?

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah

Canım benim çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Su an inan çok açım ama kalkıp bişey yemek zor geliyor migdem bulanıyor vala
Akşam çay faslında öyle oldum zeytin ekmek canım çekti yemek yememiş gibi oturdum yarım ekmek gömdüm zeytinle, kendimi tutmasam şimdi kalkıp diğer yarısını da gömerim, Allah affetsin Amin

Akşam çay faslında öyle oldum zeytin ekmek canım çekti yemek yememiş gibi oturdum yarım ekmek gömdüm zeytinle, kendimi tutmasam şimdi kalkıp diğer yarısını da gömerim, Allah affetsin Amin
Hahaha kız vala aynı şekilde bende çok fazla zeytin bitirdim hele sabahları çok yiyorum bide akşam çay faslında o onkadar güzel lezzetli geliyor ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…