- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #8.681
Bende de sanki biraz gaz oluyo evet normalden bir tık fazlaOoo sayaç başlatmak mı hayatta aklım gelmezbenden 1 gün önce olmuşsun transfer canım hayırlı uğurlu olsun mutlu haberler veresin inşallah. Bende de yanma yok ama ara ara hafiften bi batma var. Ama belki gazdır bilmiyorum. Burada yazılanların aksine ben öyle kolay gaz çıkarabilen biri değilim. 8 senedir evliyiz asla eşimin yanında yapmadım o da benim. şuan sanırım progesteron hapından dolayı kabızım şimdi avokado yedim yarında kaysıya abanacağım bakalım. Kendimi kasmak sıkmak istemiyorum. Sen de kabızlık şişlik var mı? Bi de benim göğüsler çok şişti ya sizde de öyle mi?
Cinsellik yani , alintiyi almamisZaten teste kadar yasakli , sizin yasaklamadilarmi?
Benim dr bir şey demedi yalan yok sormadım da lutinus bitmeden olmaz bence mantıklı olan da riskler kalktıktan sonra birlikte olmak kalp atışından sonra belli olur herhaldeCinsellik yani , alintiyi almamis
Yok kuzum ya doktorum hep yat demedi arada kalkıyorum evin içinde geziyorum dışarı çıkmıyorum sadece bişey olur diye korkuyolar bizimkiler keseyi görene kadar böyle bende bunaldım zaten çok sıkıldım evde ama çıkmak istesem de cikamiyorum çok fazla ağrım oluyor ve baş dönmesi miğde bulantısı çok kötü yapıyor o yüzden hazır değilim tam olarak kendime gelmeyi BekliyorumKesinlikle bundan almalisin, kıy parana ihhhiihhi
Öncelikli olarak buldugumuz bir ped bardagi tam yerine denk getirdikten sonra yeterli miktarda dolduruyoruzdaha sonrasinda efenim testimizin kıç kismindaki bölmeyi bardagimiza saliyoruz ben ekrana renk gelene kadar batirili vaziyette tutuyorum sonra hemen cekiyorum buda ortalama 7 saniye falan yapiyor. Sonrasinda testimizin kapagini kapatip cizgi cikmazsa ay dur hemen bakmayim diye en ucra koselere sakliyoruz beklemeye basliyoruz, kalp carpintisi, nefeste ritim bozuklugu sonra cıma ne biliyim şuurda bozukluk gibi yan etkileri olan 5 dakka sonunda testimizi gözüm gormesin diye sakladigimiz yerden cikariyoruz , ve bakiyoruz cift çizgi hemen asiyoruz bayraklari balkonlara foto cekip gruba atiyoruz ve hep birlikte bir bayram havasi
Ahhh canm iste ne bilelim öyle oluyormus , teste hayalet bile şasi bak sasirlikti ,
Benim bugun 7.yıl ayyy pardon 7.gün
Ayyyyyy çok sevindim ya , sabah çok uzulmustum yalan yok. Tabiki her sonuç bizim için ama birden içim çok kotu olmustu. Degerin harikaaaa, çok sevindimmmmm
Ya kuzumm sen neden hala yatiyorsunki , doktoruu soyledi , hepmi yaticaksin
Ay aynen vala sürekli açım ve doymuyorum isdahim çok açıldı yaniBen de hep açım 10 dk önce yarım ekmek yedim o kadar lezzetli geliyor ki her şey
Çok tatlış cevaplar vermişsin enerjini burdan hissettimKesinlikle bundan almalisin, kıy parana ihhhiihhi
Öncelikli olarak buldugumuz bir ped bardagi tam yerine denk getirdikten sonra yeterli miktarda dolduruyoruzdaha sonrasinda efenim testimizin kıç kismindaki bölmeyi bardagimiza saliyoruz ben ekrana renk gelene kadar batirili vaziyette tutuyorum sonra hemen cekiyorum buda ortalama 7 saniye falan yapiyor. Sonrasinda testimizin kapagini kapatip cizgi cikmazsa ay dur hemen bakmayim diye en ucra koselere sakliyoruz beklemeye basliyoruz, kalp carpintisi, nefeste ritim bozuklugu sonra cıma ne biliyim şuurda bozukluk gibi yan etkileri olan 5 dakka sonunda testimizi gözüm gormesin diye sakladigimiz yerden cikariyoruz , ve bakiyoruz cift çizgi hemen asiyoruz bayraklari balkonlara foto cekip gruba atiyoruz ve hep birlikte bir bayram havasi
Ahhh canm iste ne bilelim öyle oluyormus , teste hayalet bile şasi bak sasirlikti ,
Benim bugun 7.yıl ayyy pardon 7.gün
Ayyyyyy çok sevindim ya , sabah çok uzulmustum yalan yok. Tabiki her sonuç bizim için ama birden içim çok kotu olmustu. Degerin harikaaaa, çok sevindimmmmm
Ya kuzumm sen neden hala yatiyorsunki , doktoruu soyledi , hepmi yaticaksin
Birde bana sorun zaten oburum , aldim basimi gidiyorum Allahim sen beni durdurAy aynen vala sürekli açım ve doymuyorum isdahim çok açıldı yani
Bilmiyordum gerçekten tamamdırToksoplazma denen bi mikrop var ondan dolayı.
hamileyken pastörize edilmemiş süt içilmez iyi pişmemiş et yenmez sakatat yenmez
Amin inşallahBende de sanki biraz gaz oluyo evet normalden bir tık fazlabende kabızlık şişlik yok göğüslerim aynı büyüklükte ağrı sızı yok herşey aynı eskisi gibi hafif batmayı saymazsak. Ama ben aşırı aşşırı acıkıyorum normalde de aşırı yemeğe düşkünlüğüm yok bilemedim seninde hayırlı olsun aynı zamanlarda pozitif haberler alalım
Su an inan çok açım ama kalkıp bişey yemek zor geliyor migdem bulanıyor valaBirde bana sorun zaten oburum , aldim basimi gidiyorum Allahim sen beni durdur
Yaaaa tesekkur ederimÇok tatlış cevaplar vermişsin enerjini burdan hissettim
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallahkaramel Latte canım üzülerek negatifle ayrılıyorum gruptan
Gönül isterdi yeni bebek topiclerinde buluşmak. Nasip değilmiş
Allahım burada pozitifi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün sizleri seviyorumher zaman dualarımdasınız
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallahkaramel Latte canım üzülerek negatifle ayrılıyorum gruptan
Allahım burada pozitifi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün sizleri seviyorumher zaman dualarımdasınız
Cidden bazı insanların enerjisi çok derin hissediliyor neden bilmem ama öyle geliyor bana sende onlardan birisinYaaaa tesekkur ederimenerji güzel şey aktarabilmek dahada güzel
Canım benim çok üzüldümkaramel Latte canım üzülerek negatifle ayrılıyorum gruptan
Canım çok üzüldümBenim test negatif olmus
Eki Görüntüle 3197095
Akşam çay faslında öyle oldum zeytin ekmek canım çekti yemek yememiş gibi oturdum yarım ekmek gömdüm zeytinle, kendimi tutmasam şimdi kalkıp diğer yarısını da gömerim, Allah affetsin AminSu an inan çok açım ama kalkıp bişey yemek zor geliyor migdem bulanıyor vala
Ay vala güzel olur bence de neden yasak kiCanım yasak sitede bu cezası üyelik siliniliyor
Hahaha kız vala aynı şekilde bende çok fazla zeytin bitirdim hele sabahları çok yiyorum bide akşam çay faslında o onkadar güzel lezzetli geliyor ki anlatamamAkşam çay faslında öyle oldum zeytin ekmek canım çekti yemek yememiş gibi oturdum yarım ekmek gömdüm zeytinle, kendimi tutmasam şimdi kalkıp diğer yarısını da gömerim, Allah affetsin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?