Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kalınlaşma probleminiz yoksa cokta içmenize gerek yok.
Bilmiyorum ki ilk denemem bu. Hiç bir şey de bilmiyorum burda insanlar bir sürü ilaç sayıyor ben sadece estrofem kullanıyorum. Kan testi falan yapmadılar sadece ultrason yapıldı. Kontrole gideceğim ayın 11 inde sorayım bari. Bana estrofemi iç gel rahim kalınlığına bakacağız dedi. Ondan sonra bir daha ilaç kullanacak mıyım acaba? 1 hafta sonra da transfer dedi duruma göre.

Kullanırsınız büyük ihtimalle.
Bi süre sadece estrofem transfere 5 gün kala diğer ilaçlar ekleniyor genelde. Verirler sizede
Hangi merkezdesiniz her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor

Kızlar bende adet oldum. Yaşadığım şehir farklı tedavi gördüğüm şehir farklı. Cumartesi günü eski doktoruma kontrole gidicem inşallah rahmim güzeldir. Tedavi gördüğüm yere gidemiceğim için eski doktoruma görünmem söylendi. Bi dahaki doktor kontrolünü tedavi gördüğüm doktora gidicem heyecanlıyım sonra heralde estrofeme başlancak hemşire öyle söyledi.

Sakin ol canım transfere 5 gün kala benimde diğer ilaçlar eklendi. Onun öncesinde sadece estrofemle corasprin kullandım

Ben sevdim bu aparatı ya çok kolay
Bı Arkadaş var hiç yapmamış çubukla
Ben sadece aklıma işte fitili çok mu içeri koyuyorum çubuğun yarısını mi koysam diye muallakta kaldim
canım lıtunus bende asılamada kullandım,
apartı sıcak su ıle yıkayıp kullanıyordum..
zaten suan apartla kolay rahım kalınlaştıkça onunla bıle zorlanıyor ınsan elle hiç ileri itilmez bir süre sonra sanırım ..

Kızlar tüp bebek heyet raporu olanlar
Bu estrofem lutinus prolutex gibi ilaçları raporu olanlarda devlet karşılamıyor mu
Lucrin gonal f ovitralla gibi ilaçları karşılıyor
nooo,
lıtunus ucretlı , prolutex de sgk karşılamıyor dıye biliyorum .. maalesef.
estrofemı karşılıyor, saglık ocagında yazdırabılırsın ..

ben aşılamada lıtunus kullandım ucretlı almıstım ..
prolutexıde karsılamıyor dıye bılıyorum canım
Bende onları kullancakmışım gecen eczaneye ugrayıp sordum baya pahalıydı hadi litunusda fazla ilaç var prolutex 7 adet hemen bitiyo. 3 ay kullanılıyo bi de galıba bu ilaçlar

Bende onları kullancakmışım gecen eczaneye ugrayıp sordum baya pahalıydı hadi litunusda fazla ilaç var prolutex 7 adet hemen bitiyo. 3 ay kullanılıyo bi de galıba bu ilaçlar
evet lıtunus bende alırken gecenyıl pahalıydı suan da artmıstır..
genelde 3 ay kullanılıyor canım aynen

Yok transferden sora içme canm bende içmiyorum sadece transfer olana kadar iciuorum. Yani kesin şu yapar bu yapar yok ama arada icilse de hergun içmemek daha iyi transfer sorasi.
Yarıyo mu nar suyu peki? rahım için kalınlığı arttırıyomuş… doktorum gerek yok dedi sordugumda ama yınede besler rahımı diye içim dedim. Transferden sonra içmim o zaman canım sağol soylediğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…