- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.041
Hangi dizilerrrGeçmez gibi geliyo ilk başta ama geçiyo ya ben netflx iki tane dizin var dualingo çalışıyorum kitap okuyorum biraz dışarı çıkıp hava alıyorum aşırı yürümemek kaydıyla buradaki arkadaşlarla konuşuyorum kahvesizlik beynimi yaksada idare etmeye çalışıyorum.. öyle işte
Ayy dimi dimii benimde öyle gözümü açtığım gibi midemde gözlerini açıyoBen hep açım hele sabahları uyandığımda midem kazınıyor
Canım yok bendeElinizde cetrotide yada oxsotide varmi acaba bir adet cok acil
Şikayetçi değilim ben severim yemeyiNapicaz ya bu simdiden boyle giderse yandi balam, +40 gormek istemiyorum beni doguma yuvarlasinlar
AynenAyy dimi dimii benimde öyle gözümü açtığım gibi midemde gözlerini açıyo
Sanırım ben bir adet daha geçiririm bu kırmızı pek sağlıklı olmadıBu sayfa bence çok uğurlu herkes pozitif gebelık haberiyle doldu taştı negatif olanlar bizde o pozitifleri gorecegız ınanıyorum benim kırmızılar geldi yarın 2.tedavi ıcın görüşmeye gidicem
Ben gözlerinin ardında , emily in paris i takip ediyorum zevkle. Bide anime çizgi dizi var Forest in piano adında bayılarak izliyorum. Yemek olayı bende dur durak bilmiyo hamilelik belirtisi değilde hormonal etki diye düşünüyorum. Haftada 2 gün prof.koşuyodum ben negatif çıkarsa hemen koşuya başlayacağım tekrar yada ağır yaşamlara gidicem tercih benimHangi dizilerrrizlicek bir şey kalmadı da
Bende 24 ocak transferiyim24 ocak transferleri olarak pazarı bekliyoruzherkeste aynı şeyler olmuyo ki sıkma canını bir sürü kişiyiz kişiden kişiye çok değişiyo
Canım sevincten giremedim evet çıktı düşük değer mi bilmiyorum 79.10 cikti sonucum 20 ocakta tek embriyo transferi olduCanm test sonucun ciktimi ? Kacirdimmi duzenli okuyamiyorum
Allahın izniyle sizlerde göreceksiniz kuzum Rabbim büyük dualarımız sizlerleBu sayfa bence çok uğurlu herkes pozitif gebelık haberiyle doldu taştı negatif olanlar bizde o pozitifleri gorecegız ınanıyorum benim kırmızılar geldi yarın 2.tedavi ıcın görüşmeye gidicem
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve yetiştirmeyi nasip etsin güzelliklerle. Darısı biz isteyenlerin başına olsun inşallah.Canım sevincten giremedim evet çıktı düşük değer mi bilmiyorum 79.10 cikti sonucum 20 ocakta tek embriyo transferi oldu
İnşallah arka arkaya güzel haberleri veririzBende 24 ocak transferiyimhadi inşallah hep beraberler pozitifleri yazalım Allah’ın izniyle
24 ocak transferleri buluşuyorBende 24 ocak transferiyimhadi inşallah hep beraberler pozitifleri yazalım Allah’ın izniyle
Ben pazartesi yapmayı planlıyorum yada pazar sabah ama benim 3. Gün embryosu o yüsden çıkmaması yüksek ihtimal24 ocak transferleri buluşuyorkandan önce evde test yapacak mısınız
Amin amin kuzum inşallah dualarımdasınız hepinizCanım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve yetiştirmeyi nasip etsin güzelliklerle. Darısı biz isteyenlerin başına olsun inşallah.
Yüksek ihtimalle yapmayacağım canım. Cuma gününü beklerim herhalde.24 ocak transferleri buluşuyorkandan önce evde test yapacak mısınız
Benim 7. Gün 75 çıkmıştı bugün 9. Gün olduk 212 çıktı düşük diye düşünmeCanım sevincten giremedim evet çıktı düşük değer mi bilmiyorum 79.10 cikti sonucum 20 ocakta tek embriyo transferi oldu
Yok canım düşük değil maşallah 2 gün sonra tekrar veririrsin sağlıcakla gelsin inşallahCanım sevincten giremedim evet çıktı düşük değer mi bilmiyorum 79.10 cikti sonucum 20 ocakta tek embriyo transferi oldu
Maşallah Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı yetiştirmeyi nasip etsin inşallahBenim 7. Gün 75 çıkmıştı bugün 9. Gün olduk 212 çıktı düşük diye düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?