Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hangi dizilerrr izlicek bir şey kalmadı da

Bu sayfa bence çok uğurlu herkes pozitif gebelık haberiyle doldu taştı negatif olanlar bizde o pozitifleri gorecegız ınanıyorum benim kırmızılar geldi yarın 2.tedavi ıcın görüşmeye gidicem
Sanırım ben bir adet daha geçiririm bu kırmızı pek sağlıklı olmadı

Hangi dizilerrr izlicek bir şey kalmadı da
Ben gözlerinin ardında , emily in paris i takip ediyorum zevkle. Bide anime çizgi dizi var Forest in piano adında bayılarak izliyorum. Yemek olayı bende dur durak bilmiyo hamilelik belirtisi değilde hormonal etki diye düşünüyorum. Haftada 2 gün prof.koşuyodum ben negatif çıkarsa hemen koşuya başlayacağım tekrar yada ağır yaşamlara gidicem tercih benim neyse hiç belirtim yok ama inş pozitiftir hem benimki hem hepimizinki

Bu sayfa bence çok uğurlu herkes pozitif gebelık haberiyle doldu taştı negatif olanlar bizde o pozitifleri gorecegız ınanıyorum benim kırmızılar geldi yarın 2.tedavi ıcın görüşmeye gidicem
Allahın izniyle sizlerde göreceksiniz kuzum Rabbim büyük dualarımız sizlerle

Canım sevincten giremedim evet çıktı düşük değer mi bilmiyorum 79.10 cikti sonucum 20 ocakta tek embriyo transferi oldu
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve yetiştirmeyi nasip etsin güzelliklerle. Darısı biz isteyenlerin başına olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…