- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.061
Inşallah sorunsuz ilerler kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınBenim 7. Gün 75 çıkmıştı bugün 9. Gün olduk 212 çıktı düşük diye düşünme
Amin kuzum inşallah hayirlisi ile bana göre hala hayal gibi şuan pek birsey anlayamadimYok canım düşük değil maşallah 2 gün sonra tekrar veririrsin sağlıcakla gelsin inşallah
Haha neden kız ben marttan beri 2.yi yaptırmaya karar verdim gerçi zam almış başını gitmişSanırım ben bir adet daha geçiririm bu kırmızı pek sağlıklı olmadı
Allah razı olsun 4.seneye giren ben hiç pozitif görmedim umarım bende sizler gibi bu yolda ilerlerimAllahın izniyle sizlerde göreceksiniz kuzum Rabbim büyük dualarımız sizlerle
Agir yasamlarda göbek tokuşturmaya ne dersin dostumBen gözlerinin ardında , emily in paris i takip ediyorum zevkle. Bide anime çizgi dizi var Forest in piano adında bayılarak izliyorum. Yemek olayı bende dur durak bilmiyo hamilelik belirtisi değilde hormonal etki diye düşünüyorum. Haftada 2 gün prof.koşuyodum ben negatif çıkarsa hemen koşuya başlayacağım tekrar yada ağır yaşamlara gidicem tercih benimneyse hiç belirtim yok ama inş pozitiftir hem benimki hem hepimizinki
Bana test gününü 4 şubat cumartesi yazmışlar neden anlamadımYüksek ihtimalle yapmayacağım canım. Cuma gününü beklerim herhalde.
Annnaaaa geliyorr balkiz yazicaktim he , ben bilmem artikCanım sevincten giremedim evet çıktı düşük değer mi bilmiyorum 79.10 cikti sonucum 20 ocakta tek embriyo transferi oldu
Hahaa varımAgir yasamlarda göbek tokuşturmaya ne dersin dostum
Kizlar pazartesi akşam eşim geldiğinde hastaneye gitmeyi düşünüyorum sizce gitsem kese görünür mu erken olur mu?Amin inşallah canım
Hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşamak nasip olsun
Görünür benceKizlar pazartesi akşam eşim geldiğinde hastaneye gitmeyi düşünüyorum sizce gitsem kese görünür mu erken olur mu?
6 Ocakta transfer oldum normalde 1 Şubat'ta doluyor o zaman kontrol ama ben erken den gidim dedim bir sıkıntı çıkmaz inşallah erken değil dimi ?Görünür bence
AminnnnnnnnnnnAmin kuzum inşallah hayirlisi ile bana göre hala hayal gibi şuan pek birsey anlayamadim
Kız senin çocuklar neredeyse okula başlayacak git tabii ki6 Ocakta transfer oldum normalde 1 Şubat'ta doluyor o zaman kontrol ama ben erken den gidim dedim bir sıkıntı çıkmaz inşallah erken değil dimi ?
Vala ya sorma kız azıcık kaldı şunun surasinda pazartesine ne kaldı kiKız senin çocuklar neredeyse okula başlayacak git tabii ki
Merhaba cnm çıkmayadabilir hiç olumsuz düşünme bence erken 8.gün yada 9. Gün tekrar bak Allah büyüktürHerkese merhaba 20 ocakta transfer oldum 26 sinda dayamadim test yaptim hic birsey cikmadi haliyle ama cikanda var olsaydi illa silikte olsa cikarmiydi acaba diyorum
AminInşallah sorunsuz ilerler kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Çok geçmiş olsun.10. Günde çıkar erken gebelik de kanda da çıkar ben 11. Gün vermiştim kanı hayırlısı olsun hakkında canımzaten o ağrılar adet günün de oluyor kimisi hiç belirti yaşamadan pozitif aldı kimi ağrılar la ben 11. Güne kadar ağrılarım oldu negatif oldu
Biz göbeğin 4 parmak altına da yaptık ayy yanlış mı yaptıkSağ sol canm biraz asagisi yukarısı olur çevresi olacak göbek altı üstü değil
Aaayyyy kübra senin ikizmiVala ya sorma kız azıcık kaldı şunun surasinda pazartesine ne kaldı kibebelerimi goreyim bende o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?