Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kaplumbağa gibi yürüyorum. Eğilip kalkma zaten yok. Gecen transferimde bir de günlük üç yüz metre yürüyordum kalcadan igne icin. Bu sefer göbekten prolutex yapiyorum daha rahat oluyor ya.
Aynen vala bende öyle bişey olucak diye korkuyorum birde doktor bana vajinadan hem progestan Günde 3 defa hemde estrofem günde 5 defa verdi 3 ağızdan 2 Vajinadan iğne olarak prolutex verdi oksapar ve prednol 1 günde 4 birden alıyorum bana baya verdi ya estra olarak diğerlerini saymıyorum bile

Selam kizlar ben de dun 1 adet 3. Gun embriyo transferi oldum. Transferi yapti doktor odaya yuruyerek gittim , 10 dakkaya wc ye gidebilirsin dedi bi sasirdim. Bi oncekinde sedyeyle gitmistim 45 dakka beklemistim oyle gitmistim wc ye. Ama tutmadi sanirim bunla alakasi yok. Bu sefer stres olmamak icin rapor aldim 1 hafta. Isim cok stresli evde dinlenirim , disari cikarim hava alirim diye dusundum. Size yani transfer olanlara bir sorum olucak , ilkinde n hatirlamiyorum . Dun aksamustu cok az kahverengi akintim oldu ama bi kere sonra bu sabahta bi kere oldu . Korktum bende kasiklarimda agriyo doktora sordum olabilir enduse etme takip edelim dedi ama bi korktum scikcasi. Bunu yasayaniniz var mi?

Ben transferden sonra 2saat hiç kalkmasın tuvalete yarım saat sonra çıktım zor dayandım ama şu an 4.günüm asiri sıcak basması haricinde bir şey olmadı bende ilaçlarada devam

Benim varda çıkmaz bencede erken daha çok bide negatifle yüzleşmek var insan korkuyo ama hergüne testle başlayıp bitiriyorum
Erken ya benimde 5. Gün ama 9. Gün bile böyle beta 40 50 görüyorlarmış kaldı ki idrara geçecek şimdiden yaparsak moralimiz bozulur beklemek zor gelir. Az daha sabır

5.gün öğrenen baya var aslında ama çıkmama ihtimalide var tabi 7.gün fln yapılabilir
Bi belirtin var mı ya bende pek bişey yok gibi çok arada kasık ağrısı oluyo ama ilaçlardan bence karnım iğnelerden acıyo zaten başkada bişey yok bende
Erken ya benimde 5. Gün ama 9. Gün bile böyle beta 40 50 görüyorlarmış kaldı ki idrara geçecek şimdiden yaparsak moralimiz bozulur beklemek zor gelir. Az daha sabır

Aynen bende de yok maalesef karnım acıyo sadece iğnelerden. Başka da bişeyim yok iyi mi kötü mü bilmiyorum. Yok ya 5. Günde de zor çıkar iğne etkisi felan diyorlar aldatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…