- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ellerine sağlık canimm,aminnGüncel tablomuz2023 şanslı gelsin bize , Sağlıklı ve hayırlı bebişlerle
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün - 1 adet Ocak ayı içinde
Güncel tablomuz2023 şanslı gelsin bize , Sağlıklı ve hayırlı bebişlerle
Nick
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün - 1 adet Ocak ayı içinde
Anladım. Benim ilaç gibi bi durumum yok doktor doğal siklus dediği ni yöntem ile devam ediyor yumurtlama dönemi gibi takip edip rahim kalınlığını takip ediyorlarmış felan.Ben pek dikkat etmiyorum ama ilaçları zamanında içmeniz gerekiyormuş, düzenli beslenmeye çalışıyorum günde üç dört kez ilaç var kahvaltı fln erken etmek gerekiyor
Anladım. Benim ilaç gibi bi durumum yok doktor doğal siklus dediği ni yöntem ile devam ediyor yumurtlama dönemi gibi takip edip rahim kalınlığını takip ediyorlarmış felan.
Merhaba dondurulan embriyo 1 opu tarihi 6 Kasım transfer 1 adet Ocak ayı içinde gerçekleşecekBir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde
Aynen hiç bişey yok sadece folik asit kullanılıyor. Sanırım transfer sonrası fitiller iğneler başlanıyor. Ya da bi kaç gün önce bu progeston hormonu için bi takım ilaçlar başlanıyor tam bende öğrenemedim de şuan için öyle bi ilaç kullanımı yok.Doğal siklusta estrofem fln kullanılmıyo sanırım demi normal döngü takip ediliyor
Nick Name | Dondurulan Yumurta Sayısı | Kaçıncı Gün Embriyosu | Opu Tarihi | Transfer Adeti | Transfer Tarihi | Sonuç |
Gelincik | 7 | 5.gün | 21 Kasım | 2 adet | Ocak ayı içinde | |
Papatyam | 12 | 5. Gün | 17 Kasım | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Hope35 | 3 | 5. Gün | 3 Aralık | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Kuzeyyıldızı | 1 | 5. Gün | 6 Kasım | 1 adet | Ocak ayı içinde |
Aynen hiç bişey yok sadece folik asit kullanılıyor. Sanırım transfer sonrası fitiller iğneler başlanıyor. Ya da bi kaç gün önce bu progeston hormonu için bi takım ilaçlar başlanıyor tam bende öğrenemedim de şuan için öyle bi ilaç kullanımı yok.
Dondurulan yumurta sayısı: 5Bir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
AdetiTransfer
19 kasım opuGüncel tablomuz2023 şanslı gelsin bize , Sağlıklı ve hayırlı bebişlerle
Nick
AdetiTransfer
2 adetBir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
AdetiTransfer
Dondurulmuş yumurta 4
Update
Nick
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün 17 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Hope35 3 5. Gün 3 Aralık 1 adet Ocak ayı içinde Kuzeyyıldızı 1 5. Gün 6 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde
Hayırlısı olur inşallah hepimiz içinAnladım canım bize direk estrofemi verdiler
Hayırlısı olur inşallah hepimiz içinsiz nerde görüyordunuz tedavi hangi il di.
Ben istanbuldayım. memorial da görüyorum tedaviyiİnşallah canımizmirdeyim ben medical pointe gidiyorum sen hangi ildesin
Ben istanbuldayım. memorial da görüyorum tedaviyi
Nick Name | Dondurulan Yumurta Sayısı | Kaçıncı Gün Embriyosu | Opu Tarihi | Transfer Adeti | Transfer Tarihi | Sonuç |
Gelincik | 7 | 5.gün | 21 Kasım | 2 adet | Ocak ayı içinde | |
Papatyam | 12 | 5. Gün | 17 Kasım | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Hope35 | 3 | 5. Gün | 3 Aralık | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Kuzeyyıldızı | 1 | 5. Gün | 6 Kasım | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Cnsub | 5 | 5.Gün | 22 Ekim | 2 adet | Ocak ayı içinde | |
Mucize1996 | 6 | 5.Gün | - | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Pembeumut | 2 | 5.Gün | - | 2 adet | Ocak ayı içinde | |
Ahsen | 4 | 5.gün | - | 1 adet | Ocak ayı içinde | |
Amin inşallahBurada baya gördüm oraya giden hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?