Ocak Anneleri: Ne, nerede, ne kadar? İndirimleri paylaşalım mı?

uppahalds

Long time, no see...
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
1.973
220
363
48
İstanbul
Sevgili ocak anneleri,

Birbirimize yardımcı olmak amacıyla bulunduğumuz yerde olan indirimleri paylaşmaya ne dersiniz? Özellikle çok tüketilen bebek bezi, ıslak mendil, devam sütleri, kavanoz mamaları, bebek kıyafetleri ve bakım ürünleri ile ilgili marketlerin ve mağazaların yapmış olduğu indirimleri buraya yazalım, böylece ihtiyaçlarımızı ucuza maletme şansımız olsun.

Sizlerden tek ricam, site adı ve link vermek yasak olduğu için onun yerine sadece hangi mağazada hangi ürünün ne kadar olduğunu yazmanız. Hadi bakalım, hepimize hesaplı alışverişler..:dance:

Son düzenleme:
ılk olarak ben başlayayım, migroslarda prima maxi ve maxi plus dev ekonomi 24,95 tl. bebelac 2 ve 3 8,95 tl. uni baby ıslak havlu 2'li paket 5,95 tl. (yenidoğan değil)

siftah benden olsun bakalım.. zemuszemus

giyim konusunda Peros diye bir mağaza keşfettim çok uygun kıyafetler var.
Optimum Alışveriş Merkezinde ve Maltepe minibüs caddesinde mağazaları var. ben 7 tl'ye çok güzel kuzulu bir tulum aldım haftasonu mesela.
gene Optimumdaki Kanz mağazasında geçen sezon ürünleri falan uygun fiyatlı. ben gene haftasonu 2 tane kadife ayaklı alt aldım. enine çizgili. benim aldıklarım siyah-beyaz ve mavi-beyaz. bayağı kalın ve sıcak tutan cinsten ürünler. fiyatı da 7,95'ti.

bezler aklımda değil ama unibaby yenidoğan ıslak havlu Gratis isimli kozmetik mağazlarında 4,50 tl. gerçi bu ürünü 3,50'ye alan bile var ama ben hep 5,00-5,50 civarı bulduğum için bana daha uygun geldi.

edit: siftah olmadı olsun, ikincilik de güzel kaydirigubbakcemile3

Essmeraldacığım, Peros benim de favori mağazalarımdan. Bağdat Caddesi'nde de var, Şaşkınbakkal'da. Sürekli ürün sirkülasyonu olduğu için sık sık takip etmek gerekiyor, bir baktığını 2-3 gün sonra bulamayabiliyorsun. Ben de oğluma üzerinde disney karakterlerinin olduğu çok güzel ince sweatshirtleri 8,90'a aldım yaklaşık 2 ay önce. Senin de kuzucuğun güle güle giysin aldıklarını, eminim çok yakışacaktır. :)

tam benlik:))
wenice ve c&a da yüzde 70 indirim var ..peros ümr de var giidnce bakayım bende..ayy artık almak istemiyorum ev kıyafet doldu:))

çok güzel bi başlık olmuş..ben 2 aydır mağaza yüzü görmüyorum o yüzden indirimleri falan bilmiyorum..oğlumun babası nerde ne bulursa parasına bakmadan alıyo...ama yinede sizin yazdıklarınızdan yararlanıcam..

Bir de bahsettiğin gibi gratis bayağı uygun oluyor, onunla ilgili de hemen aktarıyorum bilgileri... 4 şubat-3 mart arası prima çocuk bezi ikiz paket çeşitleri 13.90 tl (ayrıca prima ikiz paket alana pampers ıslak havlu 12'li hediye), nivea baby bakım ürünlerinde %25 indirim varmış, nivea baby bebek yağı 8.95 tl, nivea baby saç ve vücut şampuanı 7.60 tl, nivea pişik önleyici krem 10.50 tl, nivea ıslak temizleme mendili çeşitleri 4.90 tl. huggies 3'lü ıslak havlu çeşitleri 8.90 tl.

Evet 2010 anneleri, ben de tahmin ediyorum bu aralar evden çıkmanız imkansız ve babalar da o yoğunlukta dikkat etmeden alışveriş yapıyorlar. Ben de devir hesap devri diye düşündüm, diğer aylarda da buna benzer topikler var, bizim de olsun dedim. Hem indirimleri babalara iletme fırsatımız olur, hem de aldıklarımızı paylaşırız. Ben de ilk zamanlar hiç çıkamıyordum, eşim yapıyordu alışverişi ama o da işten döndüğü için ilk markete girip alıyordu. Şimdi özellikle ıslak mendilleri çok kullandığım için alırken indirimden fazla fazla alıyorum, sonra nerede indirime girdiyse oradan tekrar stok yapıyorum. :) Bebek bezi için de aynı şey geçerli ama 2010 anneleri henüz 4 numaraya geçmedikleri için stok şansınız pek yok, çok çabuk değişiyor bebişlerin bezleri...

biberon ikiz paket ne oluyor cahilligimizi bagışla..forum istanbulda vardı sanırım bi bakayım ben oraya..
kaç tane bez var içindeki 13 90 çok ucuz degilmi.bir paketin fiyatımı ne çok sordum.

birde ıslak mendil pişik yaparmı onu merak ettim.uni baby yenidogan kullandım hep.realden johson baby 2 li paket 4.99 a aldım indirimdeydi.normal fiyatı nekadar bilemiyorum.birde canbebe 2 li pakt 3.99 du.aldım denicem bakalım bende.

biberon ikiz paket ne oluyor cahilligimizi bagışla..forum istanbulda vardı sanırım bi bakayım ben oraya..
kaç tane bez var içindeki 13 90 çok ucuz degilmi.bir paketin fiyatımı ne çok sordum.

Ne demek hayatım, ben de bilmiyordum baktım ikiz pakete :)) 3 numarada 54 tane, 2 numarada 66 tane var. Tek paket fiyatı diye yazıyor...Normali 18.36 tl imiş.

eğer bebeğin cildi çok hassas değilse artık ıslak mendillerin pişik yapacağını zannetmem.
gerçi biz hala ıslak havlu kullanacağız ama ilaç aldığımız için.
bu arada daha öncede yazmıştım gene yazayım da gözden kaçmasın.
bebek eğer antibiyotik kullanıyorsa -ki umarım hiçbirinin ihtiyacı olmaz- sakın parfümlü ıslak mendil kullanmayın hemen pişik yapar. ıslak havlu ya da evde ıslatılmış pamuk kullanın.

Hatırladığım kadarıyla ben de 4 aya kadar sadece unibaby yenidoğan kullandım. Ama oğlumun cildi çok hassastı, neler çektik her tarafı pul pul oluyordu. Bir süre bebe yağı dahil hiçbir şey sürmedim vücuduna, ancak o şekilde geçti.

evet dediğin gibi babalar nerde görürlerse ordan alıyolar..biz bugün 4 numaraya geçtik eşim haftasonu carfeourdan 2 paket almış ama kaça almış sormadım.pendik neomarindeki carfeourda bezler genelde ucuz oluyo ama aklınızda olsun

Kızlar, bir de migros yıldızlı günler diye bazı ürünleri indirime sokmuş, ne zamana kadar geçerli ya da her migrosta herkese geçerli mi bilemiyorum ama bayağı indirimli fiyatlar..Mesela huggies 3'lü ıslak mendil 6.90 tl..

ne guzel ya
sız ıstanbuldasınız
ben gebzedeyım çok yakın ama
özelarabamız olmadıgı ıcın
malesef hıc bu ındıırımlerden yararlanamayacagım
gule gule kullanın sız
benım yerımede alın

Canım benim, gebze ile n-city veya tesco kipa avm yakın mı bilmiyorum ama mesela wenice mağazasının buralarda iki tane şubesi varmış. Belki marketlerin ve diğer mağazaların da sana yakın olan şubeleri vardır. Sen de buraya sizin oradaki indirimleri yaz, hem seninle aynı şehirde olan arkadaşlar varsa yararlanır, hem de burada paylaşmış oluruz...

Son düzenleme:
can bebe alt açma her yerde 9.90 iken carrefour nautilusta 7.50 ye bulduğumuz gibi 4 tane atmıştık sepete haberiniz ola...peros gerçekten çok iyi bir yer beyaz kadife üstü 6 tl ye uzun kollu önden açmalı bodyleri 3 tl ye almıştım onlar olmasaydı ne yapardım bilmem.

Bugün kiler markette milupa aptamil junior toz 300 gr. 10.90 tl, hipp kavanoz mama çeşitleri 2 alana 1 bedava 1.99 tl, aptamil 2-3 350 gr. 16.90 tl, baby star jumbo bebek bezi çeşitleri 19.90 tl...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…