biberon ikiz paket ne oluyor cahilligimizi bagışla..forum istanbulda vardı sanırım bi bakayım ben oraya..
kaç tane bez var içindeki 13 90 çok ucuz degilmi.bir paketin fiyatımı ne çok sordum.
birde ıslak mendil pişik yaparmı onu merak ettim.uni baby yenidogan kullandım hep.realden johson baby 2 li paket 4.99 a aldım indirimdeydi.normal fiyatı nekadar bilemiyorum.birde canbebe 2 li pakt 3.99 du.aldım denicem bakalım bende.
Evet 2010 anneleri, ben de tahmin ediyorum bu aralar evden çıkmanız imkansız ve babalar da o yoğunlukta dikkat etmeden alışveriş yapıyorlar. Ben de devir hesap devri diye düşündüm, diğer aylarda da buna benzer topikler var, bizim de olsun dedim. Hem indirimleri babalara iletme fırsatımız olur, hem de aldıklarımızı paylaşırız. Ben de ilk zamanlar hiç çıkamıyordum, eşim yapıyordu alışverişi ama o da işten döndüğü için ilk markete girip alıyordu. Şimdi özellikle ıslak mendilleri çok kullandığım için alırken indirimden fazla fazla alıyorum, sonra nerede indirime girdiyse oradan tekrar stok yapıyorum. :) Bebek bezi için de aynı şey geçerli ama 2010 anneleri henüz 4 numaraya geçmedikleri için stok şansınız pek yok, çok çabuk değişiyor bebişlerin bezleri...
ne guzel ya
sız ıstanbuldasınız
ben gebzedeyım çok yakın ama
özelarabamız olmadıgı ıcın
malesef hıc bu ındıırımlerden yararlanamayacagım
gule gule kullanın sız
benım yerımede alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?