Ocak Anneleri: Ne, nerede, ne kadar? İndirimleri paylaşalım mı?

canım,günlük indirimdeydi o ürünler.huggıes 3 şubatta,dalin ıslak mendil 4 şubatta,sleepy bez 8 şubatta,dalin şampuan 9 şubatta,hacı şakir ve hıpp 10 Şubatta indirimliydi.Geri kalan ürünler(baby star,aptamıl junıor ve aptamıl 2-3,hıpp kavanoz mama) kampanya sonuna kadar yani 12 Şubata kadar indirimliydi. bugün son.

Çok sağol canım uyardığın için, insertte yukarıki kısma bakmamışım demek ki :)) Bugün son olduğunu gördüm de, günlük indirimi görememişim.:) Hemen düzelteyim de, yanlışlık olmasın...

jokerde indirim var eşim kozmonot tulum almış zeyland marka yüzde 50 indirim li..almak isteyenler bakabilir.seneye giydirmek için biz şimdi giydirmek için aldık ama..modelini renginide begendim diger magazadakilerden çok daha şık.
birde wenicede atkı bere vardı 42 den 12.85 düşmüş ben aldım çok güzeller baakbilriisniz.

canım gebze çayırovadayım ben de...Sır süpermarketlerde Prima ikiz paket 9.90...

Sadece 14 Şubat'ta e bebek mağazasında 12'li unibaby yenidoğan ıslak mendil 35,93 tl, huggies ıslak mendil ve bebek bezlerinde de aynı gün için indirim varmış..

Sadece 14 Şubat'ta e bebek mağazasında 12'li unibaby yenidoğan ıslak mendil 35,93 tl, huggies ıslak mendil ve bebek bezlerinde de aynı gün için indirim varmış..

sağol biberoncum süper oldu bunu haber vermen.
şimdi internette unibaby ıslak mendil ve huggies bebek bezi siparişi verdim.
3 numara 74'lü bezi 18,65 tl'den sipariş verdim. daha 3 numaraya geçmedik ama yakında geçeriz elimizde bulunsun..

birde e-bebek şubat ayı boyunca hergün bir üründe %28 indirim yapıyormuş. internet sitesine bakın bence bir.
mesela 2 gün sonra bebek bezi için bir çöp kutusu var o indirime gireek. benim arkadaşım kullanıyor ondan çok güzel demişti.

kızlar çengelköyde cam market var primanın 2 nmara bezlerini 98 tanesini 20 liraya alıyoruz ve sürekli fiyatı bu indirimli değil canbebenin alt açma bezleri 8.5lira yakın oturan varsa gayet hesaplı başka marketlere göre

joker mağazalarında 1 hafta boyunca bazı ürünlerde güzel indirimler var..
nuk ürünlerinde %15 avent ürünlerinde %15
bebefox ürünlerinde %20
bebconfortlolo bebek arabası ve puseti1130 dan 910 düşmüş
ameda elektirikli çift göğüs pompası 299 a düşmüş
haberiniz olaaa yerimseniben

realde aktif bebek 4 numara 120 adet 32 lira..kutunun üzerinde sınırlı üretim yazıyo..realde ne zamana kadar geçerli bilmiyorum..sanırım syoklarla sınırlı

jokerde 250 uzerı 50 tl 500 uzerı alısverıste 125 tl ındırım cekı var
ameda pompa hala 299 ben aldım tavsıye ederım :))

kibele özelcanda medela elektrikli pompa 139 ama tek göğüslük nasıl acaba

bende ondan aldım juli 120 ytl sanırım bi siteden aldı eşim ii çekiyoda bende süt müt yok:))

ankarada akyurt markette 3 numara prima aktif bebek 80 tane 17.90

sced benimkide artık cekmiyo
herhalde eskidi artık
bilseydim 3 ayda cöpe atılcanı
baska bişi alırdım
bide yedek vardıya içinde ben onları kaybettim
sen yedekleri kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…