Ocak Anneleri: Ne, nerede, ne kadar? İndirimleri paylaşalım mı?

14 mayıs cuma 18:00-21:00 arası
15 mayıs cumartesi 09:00-12:00 arası
chicco depo alış veriş gunleriymiş kızlar çok indirim oluyoruş başka topikten buldum gitmek isteyenler gitsin.anadolu yakasındaymış..

14 mayıs cuma 18:00-21:00 arası
15 mayıs cumartesi 09:00-12:00 arası
chicco depo alış veriş gunleriymiş kızlar çok indirim oluyoruş başka topikten buldum gitmek isteyenler gitsin.anadolu yakasındaymış..

tuzla tarafında chicco'nun deposu. yılda sadece 2 kere yapıyorlar bu indirimi ama izdiham derecesinde kalabalık oluyormuş her seferinde.
ben de hamileyken bi kere gitmeye niyetlenmiştim ama gidenler vazgeçirmişti beni.
ama yakın oturan için çok iyi tabi.
tam açılma saati kapıda olur girer hemen içeri.
ciddi ucuzluk oluyormuş çünkü.

ben babama bizi arabayla götürsene chicco alacağım desem; para verip bizi maltepe park avm'ye bırakır, farkını ben vereceğim burdan al ne alacaksan der :roflol:

Arkadaşlar,bebişlere yazlık alışveriş yapacaksanız,Kipa'da tesco ürünleri var,inanılmaz güzeller ve fiyatları da oldukça uygun.ıçim gitti valla ama benim kıza küçük gelirboshayallersmile

ben bebeshoptan sipariş veriyorum kızlar, şapkalar uv filtreli imiş...kullanınca yorum yazarım..

Canım, ben aldım o uv filtreli şapkalardan ama, 3-24 aylık almıştım geçen sene, bizimkine çok büyük geldi tabii. kaydirigubbakcemile3 Bu sene kullanacağım kısmet olursa, bir de evde nereye koyduğumu bulabilirsem süper olacak..:bbo:

kriz canım jokerden aldım 50 koruma faktörlü şapka 37.50 bebeshoptan daha gzel çok model var jokerde nettende bakabilirsin hepsi yok ama

realde 4 numara 132 tane bebek bezi prima 29.90 dı aldım
şuan katalok ürünü çarşamba son sanırsam
diğer bezlerdede indirim var
ayrıca 75 liralık alışverişe %50 indirim çeki veriyolar

birde kipada bebek şenliği var

bize gelen broşürde ikitelli happy center diyordu ama hepsinde geçerliymiş

uni pure ıslak mendil 2.69
hero baby kovanoz mama 0.69 tl

mothercarede indirim var arkadaşlar
çıtçıtlı bodylerde falan ben aldım

B&G mağazasında %50 indirim
Kanz da
Panço da
zara baby de kot pantolonlar falan 22 küsur
şu sıralar bi çok mağazada indirim var
Watsons da Uni Wipes 3 paket ıslak mendil 5.99 lira

unutmuşum C&A dada indirim var 2 li ayaklı tulumlar falan 15 ti
bide uni wipes şu bende daha oğluma uni yeni doğandan başka bişey kullanmadım ama aldım nasıl acaba

Son düzenleme:
kızlar temmuzda da devam ediyor mu bilmiyorum ama geçen ay ben maltepe carrefourdan canbebe alt açma bezlerini 4,99 a aldım. neomarinde de aynı fiyattı. temmuzda da prima aktif bebek bezlerinde 3 al 2 öde kampanyası var ve paketi 10 tl ye geliyor. inş. premium care lerde de vardır.. malum biz henüz dünyaya gelmedik.. boshayallersmile

bu arada gebze de olduğunu söyleyen arkadaşım.. çayırovadaymışsın oradan e5 e insen bahsedilen alışveriş merkezleri bi minibüs uzaklıkta ve genelde yol üstünde.. benim arkadaşım var gebze de ve bizden çok geliyo kucağında çocuk ile... tabi biraz da eşinin gezme sevmesine bağlı

güzel değil kanka
uni baby ile aynı değil....

evde nivea yeni doğan huggies falan var kak temizlemek için deneyim dedim
uni yeni doğan gibi beğenmedim sanki poposunu kayganlaştırıyo gibi
en iyisi yeni doğana devam
peki sizin aldığınız uni pure var ya o nasıl

kanka ben pure den cok cok memnunum....
sürekli onu alıyorum
bazen jhonson baby pembe mavi varya onu da sevdim....
kayınvalide bilmeden huggues almıs hiç kullnamadım hemde 3lü paket..güzeldir insallah

gap te e indirim var özellikle kapşonlu sweat ları süper ben büyük büyük aldım kışın giysin diye
benetton,mothercare e de indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…