Ocak Anneleri: Ne, nerede, ne kadar? İndirimleri paylaşalım mı?

pompaların verımlı calısabılmesı ıcın mutlaka az da olsa sut olması gerekıyor cunku cektıkce gelıyor bos gogsu zorluyor ama oyle asırı bırsey beklememek lazım belkı zamanla cogaltır ben de onun ıcın aldım ınsallah cogalır gogsum (

sced benimkide artık cekmiyo
herhalde eskidi artık
bilseydim 3 ayda cöpe atılcanı
baska bişi alırdım
bide yedek vardıya içinde ben onları kaybettim
sen yedekleri kullandın mı

yok kullanmadım ama sanki o yedeklerde bi işe yaramayacak gibi
keşke bende başka alsaydım

civil'de indirim var.
13.yaşa özel 13 üründe indirim yapmışlar.
8,00 TL'ye bebek bakım çantaları var, hani dışarı çıkarken ıvır zıvır koymak için olanlardan. çok matah birşey değil ama ihtiyacı olan için çok iyi fiyatı.

unibaby ıslak pamuk 3'lü paket 10,00 TL
güzel 2'li pijama takımları var 5,00 TL. üçlü yani içnde şakası olan pijama takımları da 5,90 TL.

E bebek mağazasında playskool oyuncakları %25 indirimli, ayrıca unibaby yenidoğan ıslak mendil 12'li 6-7-8-9 Mayıs 2010 tarihlerinde 39.90 tl.

Migros'ta 12 Mayıs'a kadar molfiks dev ekonomi midi-maxi-maxi plus 23.95 tl, ıslak havlu hediyesi de var. Huggies 3'lü ıslak mendil 7.5 tl.

Kipa'da 9 Mayıs'a kadar yeni prima premium care çeşitleri 21.90 tl, molfiks ıslak mendil 3'lü 7.99 tl.

kızlar bebeklere yazlık alışveriş yapacakmısınız nezaman nereden buradan paylaşalşım yine...

ikitelli happy de uni baby pure 63 lü 2.69
aptam,l 2-3 350 gr 16.90
hero baby kavanoz mama 0.65
prima ada indirim var ama ne kadar bilmiyorum kağıdını eşim atmış

c&a da indiirm var kızlar haberiniz olsun.realde prima indirimdeyid büyük kutu..aptamilde indirimdeydi 2 3 ama..yagmurluk tarzı şort badi ca indirimde..

bende indirim var bacılar yanaşın. :roflol:
elimde iki tane milupa devam sütü 2 numarada kullanılmak üzere %20 indirim kuponu var. tansaş ve migroslarda geçerliymiş.
biz milupa kullanmadığımız için işime yaramıyor.
bu hafta programım dolu ama haftaya cumartesi ya da pazar benimle buluşacak birine hibe edebilirim. kaydirigubbakcemile3

güneş gözlüğü ve şapka acil ihtiyacım...nerelerden kaça aldınız kızlar??
eğer öneri olmazsa yine bebeshopta deneyeceğim şansımı...

Son düzenleyen: Moderatör:
esmer nezamana kadar geçerli.ay sonu buluşcaktıkya posi gelince bana verebilirsin biz aptamil kullanıyoruz.

oyy esmer alemsin..ya aslında tansaşta mama pahalı zaten piyasaya göre indiirmlede piyasa fiyatına satıyolar adı indirim guya kandırıyorlar:)))
guneş gözlügü almadım alıcam ama.takarmı bilmiyorunmki sçunku aartık elleriyle herşeyi atıyor emzigini falan gece rersmen kundaklıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…