- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.101
hayırlısı inşallah sana sıkı sıkı tutunur sevincini yaşarsınya 2 tane kaybedince insan korkuyooo bide biz hiç çalışma fln yapmadık 3-4 ay sonra düşünüyoduk
kızdırdıysam özür insan ne yapacagını bilemiyor heleki ben 2.bebek kaybında yaşadıklarımı bir allah bir ben bilirim allah hayırlısını versin diyeyim
Kızlar bir sorum olacak hani bazı dönemlerde akıntı artıyor deniyor ya ovulasyon döneminde ..Benim 30 gün boyunca sürekli akıntım oluyor..Özellikle bu ay çok fazla,günlük pedlerle dolaşıyorum hergün evde akşam 2 kere çamaşır değiştiriyorum.Neden olabilir sizce?
Gebelikte akıntı normal mi yoksa ben hiç ümitlenmeyeyim bu ay.
ya kızlar ben adet günümden 1 gün önce ilaç içmiştim hamileysem bişey olurmu ki
ne içtin ki , bir de sanırım daha yeni olduğu için bişey olmaz diye duymuştum
ya 2 tane kaybedince insan korkuyooo bide biz hiç çalışma fln yapmadık 3-4 ay sonra düşünüyoduk
kızdırdıysam özür insan ne yapacagını bilemiyor heleki ben 2.bebek kaybında yaşadıklarımı bir allah bir ben bilirim allah hayırlısını versin diyeyim
Kızlar bir sorum olacak hani bazı dönemlerde akıntı artıyor deniyor ya ovulasyon döneminde ..Benim 30 gün boyunca sürekli akıntım oluyor..Özellikle bu ay çok fazla,günlük pedlerle dolaşıyorum hergün evde akşam 2 kere çamaşır değiştiriyorum.Neden olabilir sizce?
Gebelikte akıntı normal mi yoksa ben hiç ümitlenmeyeyim bu ay.
çok ağrım vardı ağrı kesici içtim bide doktor bi ilaç vermşti kist için onu içtim
Crafty canım ya
İzmir güzelinden haber çıkmadımı?
Ne oldu onun sonuç
canomm ya inş hamişsindir.okurken çok mutlu oldum
kızlar ben cıkıyorum hazırlanıp gideyim anca olur dua edin bana
Kızlar enfeksiyon olsa doktor muayene sırasında anlamazmıydı?
Peki ya varsa bu gebeliğe engel olr mu acep?:26:
olsa anlardı muayenede bana doktorum engel değil ama biraz daha zor olabilir demişti
cANOM SENİN ERKEN DÜŞÜKLE İLGİLİ DOKTOR Bİ SEBEP SÖYLEDİMİ?
BENDE KENDİMDE ONDAN ŞÜPHELENİYORUM.NORMALDE ÇOK DÜZENLİ ADET OLURUM BİR KAÇ AYDIR 2 3 GÜN GECİKİYOR.VE SONRA REGL OLUYORUM ACABA DAHA HAMİLEYİM DEMEDEN DÜŞÜRÜYOMUYUM?
rahim egik fln dediler,normalde bu ay adetten sonra rahim filmi çektircektim ama son doktorum bi sorun yok demişti yani bende pek anlamadım biri beyaz biri siyah diyor hangisi dogru bilemiyorum canım adet gününe kada bekle 5-6 gün gecikirse test yap ben hamile değilim diye sadece emin olmak için yaptım çift çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?