- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.121
elmacığım seni daha önce tebrik etmiştim haberi verdiğin gün ama arada kaynadı gitti belki de cevap vermişsindir ben görmemişimdir çünkü sürekli bakmıyorumtekrardan tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu. kan testi yaptırmamıştın dün bugün ne yaptın bilmiyorum çok geçmişi okumadım. ama şöyle söyleyeyim kanda değerin 1500 üstü olunca doktora karından bakılan usg ile keseyi görebiliyor bu da adet geçince 6. güne filan denk geliyor yani 5. gebelik haftanı doldurunca keseyi görebilir doktor
canom hani sen korunuyordun nasıl hamile kaldın kııız kaçamak mı oldu yoksa ayy inşallahhayırlı olacaksa hamilesindir yaa çok güzel olur bu haber
canım geri çekilme yöntemiyle olmuştune bilirdim tutacagını
eşimi bekliyorum gelsin dayanamıyom testi yaptırcamcanom bence kanda baktır derim bekleme...bi laç felan verri doktor...
tutarsa seni topicin en doğurgan kadını ilan edeceğim :)
canom bence kanda baktır derim bekleme...bi laç felan verri doktor...
eşimi bekliyorum gelsin dayanamıyom testi yaptırcam
senin gecikmen olmamıştı dimi daha canom..
yok canım ben azcık süphelendim yaptım çıkıverdi hiç günümün geçmesini beklemedim ben3.gün kala çıktı
bende mi yapsam yaaa.. acayip belim kasığım ağrıyo adetime 9-10gün var
baş dönmemde 3 gündür var... üffffffffff...
adet geçmeden test yapabilenlerin cesareti kutluyorum.3 günüm geçti.hala korkudan test almaya gidemedim
ya ben çıkmayacak diye önemsemedim sen niye bekliyosun kızzzz günün geçmiş bekleyince de bişey değişmiyor varsa çıkar adetim gelmiyosa belki başka bişi var önlem alırsın
azcık korkutamda yappp
elmacığım seni daha önce tebrik etmiştim haberi verdiğin gün ama arada kaynadı gitti belki de cevap vermişsindir ben görmemişimdir çünkü sürekli bakmıyorumtekrardan tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu. kan testi yaptırmamıştın dün bugün ne yaptın bilmiyorum çok geçmişi okumadım. ama şöyle söyleyeyim kanda değerin 1500 üstü olunca doktora karından bakılan usg ile keseyi görebiliyor bu da adet geçince 6. güne filan denk geliyor yani 5. gebelik haftanı doldurunca keseyi görebilir doktor
canom hani sen korunuyordun nasıl hamile kaldın kııız kaçamak mı oldu yoksa ayy inşallahhayırlı olacaksa hamilesindir yaa çok güzel olur bu haber
gerçek bişi olmaz dimi beklersem:) valla içime aldım haa.sen hamilemi çıktın yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?