- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.321
ben ilk denememde kaldım o yuzden bılgı sıfırrr :))
yavv gusel karıı şimdiii allah için
oyyyyy maşşallah ilk denememii... hayko ne dio kızz..... maşşallah maşallahhh
craftyy bana sövmezsen sana bısey daha sorucam :)) ya ben işaretı yanlıs yazmısım( < 4 olucak..sonuc degısırmı offf yaaa offf ( kusura bakma nolurr
sir agda yapıolar ya gıdemedıgım zamanda kendım epilator le yapıorummneyle yapıyosun epilasyon ağdanın öyle yaptığını duymuştum çünkü agda yaptırdıktan sonra kıl kökleri açık kalıp enfeksiyon kapabiliyomuş ne kadar doğru bilemicemm
maşalllah hem sordum hemde dedım bılıon mu kesın ilktir dedimmmben ilk denememde kaldım o yuzden bılgı sıfırrr :))
oyyyyy maşşallah ilk denememii... hayko ne dio kızz..... maşşallah maşallahhh
ben ilk denememde kaldım o yuzden bılgı sıfırrr :))
vallahaaa mıııı bende gidem kızz ne kaaaa orda ucret ama bende öle herseye ucret soruom ama bıde sey lazer le hemde yok oluyo dımı ayda bır gıdıosunndurr deıstıreyım yerı yaa sevmedım ufak ufak sivilcecikler varr bebek gibi olamıorumm :2:
bence gebelik var ve 4 haftadan küçük.... daha yeni yane... ayrıca yarın ilk işin dr gitmezk olsun..
evettt caziii zaten hamile kalan birisi varsa ya ilk denemesidirr yada deniodur ama bu topicten deildirr
LA DÖVERİM SENİ YIKILLLLLLLLLLLLL
şaka şaka
sen cuma bidaa yap test gel ablanın sevimli kucağına bence hamilesin sen
valla benim kaymak
az çıkıo batık yokk ohh
bu ara boşladım ben biraz
öle düzenli de gitmedim hiç
genital+koltuk altı 100 şekerim benim gittiğim yer
teprik kodum yoruma :)
la gidecem bu topicden
yada rumuz değiştirip gelcem
hamile kalmak için yeni yöntemler keşfediorum
arkadaslar cok tsk ederım herkese yorumlar ıcın... Allah herkese en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah..hayırlı geceler...
arkadaslar cok tsk ederım herkese yorumlar ıcın... Allah herkese en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah..hayırlı geceler...
hayırlı geceeler tekrar masallah nazarlardan korusun alınma sakın sakaa yapıos aramızdaaa dua edınbıze dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?