Ocak ayında da çalışacağım diyenler

oyyyyy maşşallah ilk denememii... hayko ne dio kızz..... maşşallah maşallahhh

o yuzden salaklasmıs durumdayım...en cok belırtım kasıklarda batmaa , gögus agrılarımın normalden fazla ve adet belırtılerımın beklenen tarıhten 15 gun önce baslaması 3-5 gun sürüp gecmesı olduu ..

neyle yapıyosun epilasyon ağdanın öyle yaptığını duymuştum çünkü agda yaptırdıktan sonra kıl kökleri açık kalıp enfeksiyon kapabiliyomuş ne kadar doğru bilemicemm
sir agda yapıolar ya gıdemedıgım zamanda kendım epilator le yapıorumm
ben ilk denememde kaldım o yuzden bılgı sıfırrr :))
maşalllah hem sordum hemde dedım bılıon mu kesın ilktir dedimmm
oyyyyy maşşallah ilk denememii... hayko ne dio kızz..... maşşallah maşallahhh

evettt caziii zaten hamile kalan birisi varsa ya ilk denemesidirr yada deniodur ama bu topicten deildirr

ben ilk denememde kaldım o yuzden bılgı sıfırrr :))

LA DÖVERİM SENİ YIKILLLLLLLLLLLLL

şaka şaka
sen cuma bidaa yap test gel ablanın sevimli kucağına bence hamilesin sen

valla benim kaymak
az çıkıo batık yokk ohh
bu ara boşladım ben biraz
öle düzenli de gitmedim hiç
genital+koltuk altı 100 şekerim benim gittiğim yer

bence gebelik var ve 4 haftadan küçük.... daha yeni yane... ayrıca yarın ilk işin dr gitmezk olsun..

allahımm yarabbimmm... burda aylardır bekleyen isteyen bütün hepimizin yüzüne gül artık daha fazla bekletme yarabbim.. hayırlısını ver hayırsızsa hayra çevir.....

evettt caziii zaten hamile kalan birisi varsa ya ilk denemesidirr yada deniodur ama bu topicten deildirr

teprik kodum yoruma :)
la gidecem bu topicden
yada rumuz değiştirip gelcem
hamile kalmak için yeni yöntemler keşfediorum

evet evet kesın hamıle hele kı bıde ılk denemesıyse kesın hamılee benım koltuk altım ufacık bolgede hıcc sorunum yok orasıylan ama genıtal için gidicem lazere saol bacımm

teprik kodum yoruma :)
la gidecem bu topicden
yada rumuz değiştirip gelcem
hamile kalmak için yeni yöntemler keşfediorum

bende yenı rumuz alıcam cepkinkolik... dıcem kii kızlarr bu ay ilk denicemmm nasıl deneme yapmam lazımm hiç bilgim yokkkk belkı ugur olurr hatta dıcem kiii ne zaman ilşkiye gireyimm yumurta nedirr bişi bilmom

bencede kaç bu topicten sen
söleme herkese valla atarlar seni bu topicten haha şaka tabii cnm... aman maşşallah dielim allah saKINSIN HAYIRLISI İNŞ. ben ce dr giiitttttt hemen hemen hemen... ben ilkinde aynı sen gibiydim kazayla olmuştu sabah test yaptım öğlen dr daydım...

selamın aleyküm bacılarım
benim rumuzum beklemekle beklememek arasında bi yerlerde
aranıza yeni katılıyorum
yukarda crafty mi ne yazıo anlamadım
laneti sardı sanırım
neyse
ben yeni evlendim geçen hafta
daha bugün 7. günüm oldu.
reglim gecikti
acaba hamile olabilir miyim?
bu arada kocam düğünden sonra annesine gitti
bidaha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…