Ocak ayında da çalışacağım diyenler

[

bebikim
kocan ık mık etmezse yaptır derim ben
ben yaptır dersem yaptır sen
6. hissim iidir :)[/QUOTE]

ben de aynı histeyim aslında allah bilio ya... şüpheleniyorum... bu ay çok ciiddi konuşcam dr ile zaten kafamı attırdı iice.. hem başkasına da gidicem ya bakalım... hayır hastalığın ileri çok yapışık flan filan dio ama beklielim die kardeşim madem ileri hastayım nasıl olcak neden bekeltiyorsun... dimi.. haftaya bakalım kısmet ... açık açık konuşcam..

bende hemen hemen aynı sen gibiyim aynı zamanlar.. ilk zamanlarda tutaydı doğacaktı nerdeyse... ama napalım kısmet... salçayıra mevlam kayıra artıkın gerisini...

158 işteee
5 üzeri gebelik
neye baktın ki sen

gitmeyeydin iyiydi ama uyku bu bişi dinlemez hele ki yarın erken kalkıosan hadı sekerr git uyu allah razı olsun kendıme geldımmm i gecelerr

[

bebikim
kocan ık mık etmezse yaptır derim ben
ben yaptır dersem yaptır sen
6. hissim iidir :)

ben de aynı histeyim aslında allah bilio ya... şüpheleniyorum... bu ay çok ciiddi konuşcam dr ile zaten kafamı attırdı iice.. hem başkasına da gidicem ya bakalım... hayır hastalığın ileri çok yapışık flan filan dio ama beklielim die kardeşim madem ileri hastayım nasıl olcak neden bekeltiyorsun... dimi.. haftaya bakalım kısmet ... açık açık konuşcam..

bende hemen hemen aynı sen gibiyim aynı zamanlar.. ilk zamanlarda tutaydı doğacaktı nerdeyse... ama napalım kısmet... salçayıra mevlam kayıra artıkın gerisini...[/QUOTE]

sen hangi dr a gidiosun de bakem bana bi

Fahri Doçent Dr İnfertilite Crafty ben

çok çok tebrik ederim cnm darısı hapimizin başına.. ben o testi 0 görmemek için artık... ay nesse....

medi den hbr var mı,

ya her yerde bır suru deger yazıyo ne bıleyım sasırdım kaldım cehalet ıste anlayamadım ...ılk defa gördum beöle degerler.hamıleyım demı ben sımdı

sen doktoruna gostermedın mı sonucunu bız bılemeyız kuzummm hiç hamile olmadık kiiiii

şaka şaka ben bilmemde crafty bilir o hamilesin dedi mi hamilesindirr yakında muayehane acıcakkk simdik sor ne sorcaksann yoksa ilerde ücrete tabiii ona gore

ya her yerde bır suru deger yazıyo ne bıleyım sasırdım kaldım cehalet ıste anlayamadım ...ılk defa gördum beöle degerler.hamıleyım demı ben sımdı

ah cnmm... rüya sanıo tabee... kız yanında olsamda çimdirsem seni.... hayırlı uğurlu olsun şekerim...... inş. herşey yolunda gider...

tam yaz bakem kaatta ne yazıo
değerin başında vs
bekliom uyku pıt pıt damlıo klavyeye çıbıkkkk ol

beta hcg sonuc: 158,81 normal deger : > 4 2-3 hafta 335 - 392
3-4 hafta 335 - 1925
4-5 hafta 1500-23000
6-10 hafta 10500- 219000
10-14 hafta 15400 - 218700
2.trimester 2800 - 176100
3.trimester 2800 - 144400

ılgine cok tsk ederım.ne var ne yok yazdım kagıtta

hee
ben 10. yu doorcam sanki
ben hiç hamile olmadım ki apla (burda küçük emrah bakışı var)
internet çocuuyuz biz bakar bulur teşhisi koruk
ne dedim ben
Fahri Doçent Dr CRAFTY

zaten direk alttan bakıyolar kadın bu soktu o aleti nerdeyse ağzımdan çıkcaktı baya derine gittiğini hissettim yani yumurtalıktaki kisti falan onunla gördü

ah cnmm... rüya sanıo tabee... kız yanında olsamda çimdirsem seni.... hayırlı uğurlu olsun şekerim...... inş. herşey yolunda gider...

vallahı saka gıbı yaaa:))şoku atlatıp eşime bıle dıyemedım Allahh herkese nasıp etsın. ben daha nasıl bısey oldugunu kavrayamadım ama cok anioldu

hee
ben 10. yu doorcam sanki
ben hiç hamile olmadım ki apla (burda küçük emrah bakışı var)
internet çocuuyuz biz bakar bulur teşhisi koruk
ne dedim ben
Fahri Doçent Dr CRAFTY

dohtorr hanım dohtorr hanımmm bak yenı hastamız varrr bı bakıveırn plisssss bu arada bende asistannnn HAYKOLİKKKK bana bişi danısmadan crafty sormakk ykkk o koskacaaaaaa proff yaahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…