- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.281
kac aydır denedıgımı unuttum dur hesaplayım heh 7 ay cokk bilinçli calısarak onun oncesınde de 5 ay esım askerdeydı onn yanına gıttıgım zaman da korunmuoduk ama onları saymıom ayda bı kere falan gıdıodum onda da ya yenı regl bıtmıs oluodu yada taam olacagım zamana yakın oluodu sonuc olarak 3 ay doktor tedavılı deneme toplam 7 ay bilinçli deneme
ya akadaslar bugun hamıle oldugumu sızlerle paylastım fakat ben kan sonuclarına bakıyorum ınt.te hıcbırı benımkı gıbı degıl(( kafayı yıcem yaa... benm sonuc 158,81 > 4 hamıleyım demı ben... nolur bırı bısey desın ((((
beklemeeee feyzaa yok kızzz doruk cekırge dee onlıne randevuya baktım ismi cıkmadı melike hanım var ona alim miii
bende bişi var bugün
anneme gittim pijama giydim giyerken doncağızımın lastiği söküldü ip ip halbukisim yeniydi hemide papatyadan aldımdı
şimdide çorabın lastiği elimde kaldı
pehh
neyse parmağım da düşmeden gidem yatem barim
MUCXXXXX cümlenize
[
bebikim
kocan ık mık etmezse yaptır derim ben
ben yaptır dersem yaptır sen
6. hissim iidir :)
158 işteee
5 üzeri gebelik
neye baktın ki sen
ya her yerde bır suru deger yazıyo ne bıleyım sasırdım kaldımcehalet ıste anlayamadım ...ılk defa gördum beöle degerler.hamıleyım demı ben sımdı
gitmeyeydin iyiydi ama uyku bu bişi dinlemez hele ki yarın erken kalkıosan hadı sekerr git uyu allah razı olsun kendıme geldımmm i gecelerr
ya her yerde bır suru deger yazıyo ne bıleyım sasırdım kaldımcehalet ıste anlayamadım ...ılk defa gördum beöle degerler.hamıleyım demı ben sımdı
tam yaz bakem kaatta ne yazıo
değerin başında vs
bekliom uyku pıt pıt damlıo klavyeye çıbıkkkk ol
sen doktoruna gostermedın mı sonucunu bız bılemeyız kuzummm hiç hamile olmadık kiiiii
şaka şaka ben bilmemde crafty bilir o hamilesin dedi mi hamilesindirr yakında muayehane acıcakkk simdik sor ne sorcaksann yoksa ilerde ücrete tabiii ona gore
sen ne için gideceksin doktora
ah bee bekleme olmuyo dicem işte bi gusell bastan etsın muayenesını klomen verdı dıcemdoktor ama muayene etmeden verdı dıcem kullandık ettık ama bu ay da mı kullanyım dıcem sen hele bi alltann bak anlarsın dicemmm
ah cnmm... rüya sanıo tabee... kız yanında olsamda çimdirsem seni.... hayırlı uğurlu olsun şekerim...... inş. herşey yolunda gider...
hee
ben 10. yu doorcam sanki
ben hiç hamile olmadım ki apla (burda küçük emrah bakışı var)
internet çocuuyuz biz bakar bulur teşhisi koruk
ne dedim ben
Fahri Doçent Dr CRAFTY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?