Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canom ümreye gitme niyetin varsa Allahın sana nasip eder üzülme..bende eşimle gitmiştim..oraları o kadar özlüyorumki sorma..hele KABE varya anlatamam o muhteşem duyguyu..

evet canom nasip bu işler bence çağrılan gider derler, daha zamanı değilmiş demek ki
hayırlısı böyle de ve gidebilmek için dua et,
inşallah hepimiz oraları görmeden ölmeyiz

git mangoda indirim var süper de elpiseler var
top shop da indirimde
anam sen bi de istanbuldasın h&m ye koş bence

h&m e hala gidemedim desem !!!
ama yok almiim ben alışverişe limit koycem artık
kuzum için kredi çektik ya
onu öderim kıyafete vereceğim parayla :)
borç kalmasın ki doğana kadar, ona alayım en güzel kıyafetleri :)

bi türlü bitmedi onun ovulasyonu
çift çizgi sonraki tek çizgiyi göremedi
laf aramızda belki de....

ayyyy hadi inşallahhhhhhhhh. bendemi alıp deneseydim ki aynı onunla tarihlerimiz çünkü.
bende hiç belirti yok. kasık ağrı ve batmaları oluyo bazende ağız kuruluğu. ama kendim uyduruyorumdur diye düşünüyorum psikolojik olarak

seni vefakar ve cefakar anne seniii
yemedim doğurdum, giymedim doğurdum dersin artık

yaa ben ovulasyon testimi evde unutmuşuummmm
tembel öğrenciler gibiyim
öğle arası yapacaktım yaa

bende artık harcamalara dikkat ediyorum..bu akşam yılbaşı eylencesine vedeki elbiselerimden bişeyler giyicem..almadım yeni şeyler gerek yok...zaten masraf çook......

bide ben hala
çocuğun yediği helal giydiği haram zihniyetindeyim
bizim ailede hep bebik olur o nedenle bebiklere özel olan dışında alınan kıyafetler unisex dir ve dolanır ortada hep :)
bu şekilde lazım olan alır devreder. Bu tasarruf sayesinde kıyafetler hep zara, benetton fln oluo :)
süper demi :)

ayy craftcim yaa ben herşeyi ilk bebişim için alırım heralde..ilk o giysin isterim...........

aynen teyzoşumun kızı oldu küçük kalan kıyafetini yıkadı paketledi getirdi anneme.lazım olur diye.arkadaşlarımın da kızı var.benim de kız olur çoğu hazır.
yepyeni zaten.
kaç kere giydiriyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…