Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ay lavinya yaaaa
senin yüzünden deminden beri
sana gitmeeee demeyeceğim
ama gitmeee gitme lavinya die şarkı sölüom içimden
ay beynim acıdı
nick i gördükçe tekrarlanıo :)

çok güzel şarkıdır söle söle kızım olursa inşallah adını lavinya koycam üşüyorsan ceketimi günün en soğuk saatleri bunlar şekerim

çok güzel şarkıdır söle söle kızım olursa inşallah adını lavinya koycam üşüyorsan ceketimi günün en soğuk saatleri bunlar şekerim

ayyy ayyy lavinya ne güzel isim..bende Kızım olsa NERİS ismini koymak isterim..bide İPEK ismide çok hoşuma gider..ipek gibi yumuşacık bi insan olsun..

ayy craftcim yaa ben herşeyi ilk bebişim için alırım heralde..ilk o giysin isterim...........

yok kızzz
onlarda benim kuzummm giydiririm ben
bizim aile geleneğimiz o
hiç bozmam
bi bebek arabası mesela araba koltuğu ana kucağı vs 2 milyar para. Vermem hiç
doğar doğmaz açılır hesapları bizde bebik millletinin takılan altını, ay içinde harcayacağın ama var olduğu için harcamadığın paraları
sona nasıl işe yarıo okul zamanı bilsen
sıfır kıyafet giydireceğime koleje yollarım kuzumu bennnnnnnnn
zaten hastane çıkışı bayramlık vs hep alınıo

craftcim mesela benim eşim bir ilçede ilkokou, ortaokul ve liseyi bitirmiş...dersaneye felan gitmemiş..ama ÖSS de Türkiye 628. si olmuş.. benim ailemde doğdugumdan beri yok özel eğitim felan filan...öyle çok iyi bir derecem olmadı..kimya bölümünü bitirdim

bende Lise ye kadar yollamam şekerim
ama lisede ister babası :) kolej mezunu kendileri :)
dersen sen kolejli misin hayır. Bizim zamanımızda lazım değildi ki
ama şimdikilerin hepsi zehir gibi maşallah
o nedenle yapabiliyorsak çocuğu bir adım öteye taşımalıyız diye düşünüorum.
Zaman ne gösterir bilemem tabii ki

İzmir güzeli canım senide tebrik ederim.

bende seni tebrik ederim canım... ne güzel haber yaa kendime bi yandan sana bi yansan seviniyorum.... Allahımmm ikimizede sağlıkla nasip etsin inşallah... canım elmacım hadi hastaneye bakem çabuk kan testine, ben verdim sabah 16,30da çıkıcak sonucummmm

izmirlizuzu
elmakurdumsun

canım hep sorucam eşinin mesleği neydi....

ya zuzu ben sana demiştim hamilesin diye..acayip içime doğuyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…