Ocak ayında da çalışacağım diyenler

demi ya bu aşkamı güzel geçirin..bende çok yorgunum halim yok ama süslenip püslenip katılacağım akşamki yılbaşı balosuna)))))))))))))

ay bende mide bulantısından ölcem ama
bende süslencem yine de
çok mutluyum
ne kadar halim olmasa da
güzel olmak lazım
o zaman insan kendini daha mutlu hissediyo :115:

hımmmmmm
ben duymadım şimdiye kadan öyle bişeyyyyyyyyyyy

medimin üstüne gitmeyin yazık yaww kız çalışıyo yılbaşındada kocasıyla güzel vakit geçimek istiyooo çok şey istemiyokii herüfte bi gün uyumasın daaaaaaaa benim adamda uyuyacakkk ondan anlıyom mediii seniiiii

ayy çoksevindim allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.hayırlı uğurlu olsun

ay bende mide bulantısından ölcem ama
bende süslencem yine de
çok mutluyum
ne kadar halim olmasa da
güzel olmak lazım
o zaman insan kendini daha mutlu hissediyo :115:

bende aynıyım ama kuaförüme gittim geldim bile saçlarıma maşa yaptırdım birde makyaj birazdan uzun zamandır kilolarımdan ötürü giyemediğim elbisemi giyicem ama nereye gidicem sadece bir yemek yiyip gelcez dışarıda arkadaşlarla bizdeyiz ev muhabbeti

alsın boy abdesti almanın zararı yokta..ama bence kesinlile bi gereği yok dinimizce..hiç duymadım..

geldimmmm
bugün keyfim yerinde kızlar oynayıp duruyom ayna karşısında allah bozmasın inşallah hepimiz böyle kıpır kıpır bir yıl geçirelim

inşallahhhhhh canımmm
burası da kıpır kıpır bugün.
inşallah dediğin gibi hep böyle olurrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118::118:

inşallah canım ya..hayırlısı ile bebişim gelsin..sen nasılsın?nasıl geçiyor hamilelik..pıt pıt duydunmu kalp atışını..

canım benim çoktan duydum allahıma şükür 6+1 ken 21 ocakta 2li testim var bakalım benim için en zor gün o gün olacak diğer bebeğimde o gün ense kalınlığı çıkmıştı
amannnn bugün bunları düşünmek istemiyorum keyfimizi bozmayalım boşverinnnn

arkadasım aradı az once benı tekrar evlenırken gormus kına falan yakılıyomus elime. hamilemisin sen dedi oyleymıs yorumu rüyanın.
ayyy dedim inşallahhhhhhhhhhhhh allahım yaaaa bu güzel günde çok dua ettim kızlar.
9 unda adet günüm ne zaman test yapmalıyım ki ben

izmirde olsam annem kardeşim kola cips kuruyemiş pasta alırdık sonra müzik açıp karşılıklı kurtlarımızdan arınırdık bizim eglencemizde buydu valla özlemiyom değil açıkcası eşim bi koltukta ben bi koltukta tv izlicez gerçi gene birlikteyiz ama insan boş boş durmak istemiyoo

ay ne güzel bende bir an önce işten çıkıp eve gitmek istiyorummmmmmmm
özendim şimdi.
olsun canım evde ol nolcak
kafa dengi muhabbet olunca hiçç farketmezzzzzz

yarım kilo daha vermişim son 2 yıldır olmadığım kadar zayıfım valla hiç üzülmüyom ne güzel nasılsa alıcam sonra ohhhh giyemediğim elbiselerimi giyiyorum şimdi

maşşallah hamişler kıpır kıpır ah bide biz olsak bak nasıl taklalar atıyoz
olursun canım Allahın izniyle inşallah

yarım kilo daha vermişim son 2 yıldır olmadığım kadar zayıfım valla hiç üzülmüyom ne güzel nasılsa alıcam sonra ohhhh giyemediğim elbiselerimi giyiyorum şimdi

ohh giy şekerim yarasın
bir kaç ayın kaldı şurda şişmeye

yoh kız ne diyon okadar da diil
ama ykamak zorundasın ya yapış yapıl olıyı
gırmısken abdest te alıyodur o

aman moralım bozuldu bıturlu duzlmıy
oysakı gne enerjık baslamıştım balon gibi söndüm

nzmn ıstersn yap cnm
kafaya koymussun kımse tutamaz zati

canomm ya böyle durma üzgün üzgün olmuyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…