- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
demi ya bu aşkamı güzel geçirin..bende çok yorgunum halim yok ama süslenip püslenip katılacağım akşamki yılbaşı balosuna)))))))))))))
ben oğlağı kovalıyordum
bi o topik bi bu topik
geldi şükür
sen niye sustunnnnnnnnn
konuşan yok topiğin delüsü seçilmim dedim
bişey soram bilirsiniz belki böle agzantirik sorular benden çıkıyo yaarkadaşım dedi biraz saçma geldii agdadan sonra boy abdesti alınıyomuş dogrumu????????????????
hadi hayırlısı olsun canım 2011 hepimizin yılı olsun canım bebişin gelsin kucağına inşallah
bende seni tebrik ederim canım... ne güzel haber yaa kendime bi yandan sana bi yansan seviniyorum.... Allahımmm ikimizede sağlıkla nasip etsin inşallah... canım elmacım hadi hastaneye bakem çabuk kan testine, ben verdim sabah 16,30da çıkıcak sonucummmm
izmirlizuzu
elmakurdumsun
ay bende mide bulantısından ölcem ama
bende süslencem yine de
çok mutluyum
ne kadar halim olmasa da
güzel olmak lazım
o zaman insan kendini daha mutlu hissediyo:115:
bişey soram bilirsiniz belki böle agzantirik sorular benden çıkıyo yaarkadaşım dedi biraz saçma geldii agdadan sonra boy abdesti alınıyomuş dogrumu????????????????
geldimmmm
bugün keyfim yerinde kızlar oynayıp duruyom ayna karşısında allah bozmasın inşallah hepimiz böyle kıpır kıpır bir yıl geçirelim
inşallah canım ya..hayırlısı ile bebişim gelsin..sen nasılsın?nasıl geçiyor hamilelik..pıt pıt duydunmu kalp atışını..
bende aynıyım ama kuaförüme gittim geldim bile saçlarıma maşa yaptırdım birde makyaj birazdan uzun zamandır kilolarımdan ötürü giyemediğim elbisemi giyicem ama nereye gidicem sadece bir yemek yiyip gelcez dışarıda arkadaşlarla bizdeyiz ev muhabbeti
inşallahhhhhh canımmm
burası da kıpır kıpır bugün.
inşallah dediğin gibi hep böyle olurrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118::118:
olursun canım Allahın izniyle inşallahmaşşallah hamişler kıpır kıpırah bide biz olsak bak nasıl taklalar atıyoz
yarım kilo daha vermişim son 2 yıldır olmadığım kadar zayıfım valla hiç üzülmüyom ne güzel nasılsa alıcam sonra ohhhh giyemediğim elbiselerimi giyiyorum şimdi
aman moralım bozuldu bıturlu duzlmıymedimin üstüne gitmeyin yazık yaww kız çalışıyo yılbaşındada kocasıyla güzel vakit geçimek istiyooo çok şey istemiyokii herüfte bi gün uyumasın daaaaaaaabenim adamda uyuyacakkk ondan anlıyom mediii seniiiii
nzmn ıstersn yap cnmarkadasım aradı az once benı tekrar evlenırken gormus kına falan yakılıyomus elime. hamilemisin sen dedi oyleymıs yorumu rüyanın.
ayyy dedim inşallahhhhhhhhhhhhh allahım yaaaa bu güzel günde çok dua ettim kızlar.
9 unda adet günüm ne zaman test yapmalıyım ki ben
izmirde olsam annem kardeşim kola cips kuruyemiş pasta alırdık sonra müzik açıp karşılıklı kurtlarımızdan arınırdık bizim eglencemizde buydu valla özlemiyom değil açıkcası eşim bi koltukta ben bi koltukta tv izlicez gerçi gene birlikteyiz ama insan boş boş durmak istemiyoo
maşşallah hamişler kıpır kıpırah bide biz olsak bak nasıl taklalar atıyoz
olursun canım Allahın izniyle inşallah
ohh giy şekerim yarasın
bir kaç ayın kaldı şurda şişmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?