Ocak ayında da çalışacağım diyenler

yumurtalama tarime 15 gün eklersem regli tarihim bugün.... ama klomenle erken yumurtaladım ona göre bugün... normal döngüme göre ise 6 ocaktı

üzüldüm gerçekten yaa
umarım elmanın da böyle olup üzmez bizi
zuzum hayırlısı Allahtan.
üzülme desem faydasız
hepimiz yaşadık aynı şeyleri
ama yıpratma kendini.
inşallah testte hata vardır artık ne diyim

fotoğrafını koycam yarın sizde bakın... belliydi ikinci çizgi.... ne olur hastane hata yapmış olsunn... test kaliteli bi marka predictor.. ooofff bilmiyorum yaaaa

yumurtalama tarime 15 gün eklersem regli tarihim bugün.... ama klomenle erken yumurtaladım ona göre bugün... normal döngüme göre ise 6 ocaktı

dur bakalım güzelim
6 ocağa kadar regl olmazsan bi daha dene idrardan
geç döllenme mi ne öyle olmuştur belki daha 1 hafta var asıl gününe
çok da üzülme hayırlısını iste Allahtan...

fotoğrafını koycam yarın sizde bakın... belliydi ikinci çizgi.... ne olur hastane hata yapmış olsunn... test kaliteli bi marka predictor.. ooofff bilmiyorum yaaaa

inşallah hata hastanededir
ama hassas test olduğu için çizgi belirmiş olabilir
sen yine her şeye hazırlıklı ol canım.
dualarımız seninle

kızlar akşama yılbaşı yemeği yapan yokmu hiç ne yapcaksınızz
kizlar neden yilbasini kutluyorsunuz bizim yilbasimiz degilki bu takvim hristiyanlarin takvimine göre ayarlanmis onlarin bayrami sorun bakalim yahudiler ve hristiyanlar bizim bayramlarimizi kutluyorlarmi bugun her zamanki gibi normal bir sekilde gecirmemiz gerekir gece ve gunduzumuzu ve ibadet etmemiz gerekirki onlar isyan bayragini Allaha acmisken bizde onlara muhalefet olalim bu sekilde gecirilen bir gece Allah katinda daha makbuldür.....
hadisi serifte buyurulurki:

''Her kim bir kavmin amellerini (yaptıklarını) severse (hoş görürse kıyamet gününde) onların arasında haşrolacak ve onların yaptıklarını yapmasa da onların hesabıyla muhasebe edilecektir.'

İslamiyet ne ibadet,ne adet,ne de diğer hareketlerimizde gayrı müslimlere benzemeye müsade etmiştir.
İslam dini güneşi ilah kabul edenlerin tapınma vaktinde ibadet etmemizi yasaklamış ve bu vakitlere'' mekruh ibadetler'' adını vermişlerdir.

Nevruz adını alan ilkbahar günleri ile Mehrican denilen sonhabar günlerinde nafile oruç tutmak mekruh görülmüştür.Ancak tutmayı adet edindiği bir oruç bu günlere tesadüf gelirse bir mazur yoktur.
Gayrı müslimlerin ne karnavalı, ne noeli,ne de yılbaşısı Müslüman'ın özenti duyacağı bir şey olamaz , olmamalıdır.
Onların Müslümanlardan bekledikleri tek şey İslam'dan kopmaları, ayrılmaları kendi yollarına tabi olmalarıdır.
Bu husura Rabbimiz bir ayeti kerimesinde şöyle buyuruyor:

''Onlar kendileri gibi sizin de kafir olup böylece kendilerine eşit olmanızı arzu ederler.'' (Nisa Suresi,89.Ayet)

Onlar hem Allah'ın, hem de mü'minlerin düşmanıdırlar:

''Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı kazanmak için çıkmışsanız, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanlara sevgi göstererek, gizli muhabbet besleyerek onları dost edinmeyin.Oysa onlar, size gelen gerçeği inkar etmişlerdir.Rabbiniz Allah'a inandığınızdan dolayı Peygamber'i de sizi de yurdunuzdan çıkarıyorlar.Ben, sizin saklı tuttuğunuzu da, açığa vurduğunuzu da en iyi bilenim.Sizden kim bunu yaparsa (onları dost edinirse) doğru yoldan sapmış olur.'' (Mümtehine Suresi, 60.ayet)

''Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır.De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur.Sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyacak olursan, andolsun ki, Allah'dan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.'' (Bakara Suresi, 120.ayet) .............................................................vs.

Allahım bu nasıl olurrr neden böyle oldu kan değerim 0,3 çıktı yaaa inanmıyorum
ölmek istiyorum çok kötüyümmm:85::85:
kiz kendine gel yolun sonu degilki dur bakalim zaman herseyin ilaciii beklemekten baska care yokkiiii yapma boleeeeeeee kendine gellllll

Son düzenleme:
zuzu!!!!
bi kendine gel arkadaşım !!!!!
ölmek ne demek !
BEKLEYECEĞİZ!
siz böle yaparsanız biz ne yapalım
lütfen çık bu depresif halden !

kızlar 2011 yılı hepinize bebiş getirsin inşallah.
sevdiklerinizin yanında olduğu
keşkelerinizin son bulduğu
sağlıklı, mutlu,huzurlu
güler yüzlü, bol paralı
bir yıl olması dileğiyleeeeeeeeeee
hepinize iyi seneler
sizi seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gece uyuyamadim.. 28 29 unda adet olmam gerikordu.. dün aksama kadar hic bir adet belirtim yoktu bende herzaman adet belirtisi olmuyor bazen hic farkina bile olmuyorum adet oldugumu gecen ay mesela öyle odu ne gögüslerde ne kasiklarda bir agrim vardi.. Dün akasam gögüslerim agrimaya basladi bide bel agrisi vs vs hepimizin bildigi belirtiler. Belim agriyor sicak su torbasi yaptim koydum adet olmam an meselesi gibi ama ya adet olmasam belki de hamileysem diye gizli gizli ümitleniyorum..

bu ay yani aralik ayinda ovulasion testiyle yumurtalmami tesbit edememis bu yüzden gebelik sansi düsük hatta imkansiz diyordum.. ama allah ol dediyse bunu düsünmek bile beni cok heyecanlandirdi.. sabaha 5 de anca uyudum allahim ya tutuysa diyerekten heyecan yaptim uykularim kacti.

Aralik 1 de ilk adet olmustum.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım
inşallah tutmuştur.
ama bekle 1-2 gün daha geçsin gelmezse öyle yaparsın test
stresten de gecikebiliyor çünkü
moralini bozma yoksa.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
inşallah tutmuştur.
ama bekle 1-2 gün daha geçsin gelmezse öyle yaparsın test
stresten de gecikebiliyor çünkü
moralini bozma yoksa.

saol canim benim, hosbuldum.
bende bu yüzden test yapmak istemiyorum.. az biraz daha beklemem gerek adet olacaksam bu gece olurum olmasam gizliden gizliye ümitlenmeye devam ederim..

saol canim benim, hosbuldum.
bende bu yüzden test yapmak istemiyorum.. az biraz daha beklemem gerek adet olacaksam bu gece olurum olmasam gizliden gizliye ümitlenmeye devam ederim..

evet canım yapma dayan

ben kaçtım görüşürüzzzzzzzzz

inşallah hamilesindir canım
pazartesi test yap, bize de müjdeli haberi ver inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…