- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
sağol canım bi tek sen cevap veriyosun allah razı olsun
Allahım bu nasıl olurrr neden böyle oldu kan değerim 0,3 çıktı yaaa inanmıyorum
ölmek istiyorum çok kötüyümmm:85::85:
yumurtalama tarime 15 gün eklersem regli tarihim bugün.... ama klomenle erken yumurtaladım ona göre bugün... normal döngüme göre ise 6 ocaktı
fotoğrafını koycam yarın sizde bakın... belliydi ikinci çizgi.... ne olur hastane hata yapmış olsunn... test kaliteli bi marka predictor.. ooofff bilmiyorum yaaaa
crafty cim senin ve tansel için duan okunmuş adetim bitti eğer devam ediliyorsa bende okumak isterim canım
kizlar neden yilbasini kutluyorsunuz bizim yilbasimiz degilki bu takvim hristiyanlarin takvimine göre ayarlanmis onlarin bayrami sorun bakalim yahudiler ve hristiyanlar bizim bayramlarimizi kutluyorlarmi bugun her zamanki gibi normal bir sekilde gecirmemiz gerekir gece ve gunduzumuzu ve ibadet etmemiz gerekirki onlar isyan bayragini Allaha acmisken bizde onlara muhalefet olalim bu sekilde gecirilen bir gece Allah katinda daha makbuldür.....kızlar akşama yılbaşı yemeği yapan yokmu hiç ne yapcaksınızz
kiz kendine gel yolun sonu degilki dur bakalim zaman herseyin ilaciii beklemekten baska care yokkiiii yapma boleeeeeeee kendine gellllll
gece uyuyamadim.. 28 29 unda adet olmam gerikordu.. dün aksama kadar hic bir adet belirtim yoktu bende herzaman adet belirtisi olmuyor bazen hic farkina bile olmuyorum adet oldugumu gecen ay mesela öyle odu ne gögüslerde ne kasiklarda bir agrim vardi.. Dün akasam gögüslerim agrimaya basladi bide bel agrisi vs vs hepimizin bildigi belirtiler. Belim agriyor sicak su torbasi yaptim koydum adet olmam an meselesi gibi ama ya adet olmasam belki de hamileysem diye gizli gizli ümitleniyorum..
bu ay yani aralik ayinda ovulasion testiyle yumurtalmami tesbit edememis bu yüzden gebelik sansi düsük hatta imkansiz diyordum.. ama allah ol dediyse bunu düsünmek bile beni cok heyecanlandirdi.. sabaha 5 de anca uyudum allahim ya tutuysa diyerekten heyecan yaptim uykularim kacti.
Aralik 1 de ilk adet olmustum.
hoşgeldin canım
inşallah tutmuştur.
ama bekle 1-2 gün daha geçsin gelmezse öyle yaparsın test
stresten de gecikebiliyor çünkü
moralini bozma yoksa.
saol canim benim, hosbuldum.
bende bu yüzden test yapmak istemiyorum.. az biraz daha beklemem gerek adet olacaksam bu gece olurum olmasam gizliden gizliye ümitlenmeye devam ederim..
gece uyuyamadim.. 28 29 unda adet olmam gerikordu.. dün aksama kadar hic bir adet belirtim yoktu bende herzaman adet belirtisi olmuyor bazen hic farkina bile olmuyorum adet oldugumu gecen ay mesela öyle odu ne gögüslerde ne kasiklarda bir agrim vardi.. Dün akasam gögüslerim agrimaya basladi bide bel agrisi vs vs hepimizin bildigi belirtiler. Belim agriyor sicak su torbasi yaptim koydum adet olmam an meselesi gibi ama ya adet olmasam belki de hamileysem diye gizli gizli ümitleniyorum..
bu ay yani aralik ayinda ovulasion testiyle yumurtalmami tesbit edememis bu yüzden gebelik sansi düsük hatta imkansiz diyordum.. ama allah ol dediyse bunu düsünmek bile beni cok heyecanlandirdi.. sabaha 5 de anca uyudum allahim ya tutuysa diyerekten heyecan yaptim uykularim kacti.
Aralik 1 de ilk adet olmustum.
evet canım yapma dayan
ben kaçtım görüşürüzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?